• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nechodite nekdo na houby? Uz rostou? Pocasi je sice malo teple, ale...?

    Zas se mi nechce trmacet se na Pohorany (treba) s harajici fenou v busu, kdyz by to zas bylo jen o zmoknuti.

    Moh by se tady ukazat nekdo s vozem, kdo ma chut se semnou jit projit na kouzelne misto, pokecat a jit se podivat po houbach...

    Cuz?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Frdk: cum, co jsem prave nasel v supliku, po dedovi. (Milicionarska pistole furt nic, xakru)

    To byl dobrej nuz, po tom bych koukal.

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jdu se psicou, kdyztak az do vecera, a pak zas zitra, jsem na Blajchu a slamenny vdovec.

    Jinak boga jeho: starnu, zmokli jsme s Adlou uplne na kost, ze jako mokro az v kalhotkach, a me se zasek krk (Adle taky). To je des.

    Zacina to byt jak pise Lukjanenko, ze ve 20 muzes pit Celou noc a probudis se svezi.
    Ve 30 pijes celou noc probudis se, jako bys noc flamoval.
    A ve 40 celou noc prospis, a vzbudis se, jak kdyz bys celou noc flamoval.

    ...

    Stejnej setting jako loni na colours. Zlomil jsem si zebro pri prelezani plotu (tresspass do Sigma Olomouc u Hlavaku... neni to opustene)... a jak to bolelo a uhybal jsem bolesti, sek se mi krk (+ asi z pruvanu).

    Tak letos nevim, kde jsem prisel k zebru (v bitce spis ne, ja nic nedostal i ruku jsem si otlouk vlastni silou), no a ted mam seklej i krk.

    Starnu. Xakru! A pak, ze nezmar. To jo :7
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nebo jak s Brazdicem delal na Palde? A pak byl pamatny orientacni beh? (Ktery bohuzel zkoncil tak, ze Brazdicovi nejakej zmrd ukrad novy kolo, na ktery si rok setril).

    Vlastne pak este, jak delal plavcika, jako trening naboru k hasicum, a hned prvni tyden sluzby, se mu tam topil chlap, kterej dostal epileptak a byl v bazenu sam. (Prej mu ten chlapek jeste dlouho pote dekoval. Myslim, ze to bylo i tak, ze na tom bazene se nikdo nejak desne dlouho - roky- netoopil, a Melghi to chytil snad hned druhou sluzbu, nebo tak...

    Ono z pameti by slo asi vyhrabat hodne storek.

    Skoda, ze se cela ta banda poztracela. Me treba jeste chybej Hippisaci. Vlastne mi zustala jen Havarna, ty vidame s Adlou vcelku casto... no, treba tak 4-5x rocne.







    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Pamatujes si, jak se jednou domluvil se Zdenici (uz je ji lip?), ze si udelaji luxusni vecer?

    Oba prisli ve velke vecerni, on byl uplne dokonaly gentleman, sli nekam na takovou tu veceri o sedmi chodech, ktera obsahuje kaviar, nebo aspon skeble?

    Jak ji nabizel rame, drzel zidli, sundaval a podaval kabat, a tak?

    Nebo jak kdysi jeste ve Vitriolu bylo maskarni, a on sel za freddyho Krugera, s tim, ze popaleniny si vyrobil asi z kecupu a kvasku, a mel i odranej, spravne pruhovanej svetr, rukavici s kusy kovu, tvorici drap? Orvanej klobouk?

    Ja s nim mam jeste storky typu gigant, killant, pokant, coz napisu zas az budu mit naladu pokracovat v “Overdrivove knize lzi, aneb pravdive historky, ktere nikdo nenatoci”...

    Taky si ho pamatuju prave jako hostitele ze Spanelska, nebo jak me ucil sermovat a smal se mi, ze utocim na mec, ne na nej (a ja se tehda bal o jeho i o svoje oci, proto,... to je fuck).

    Jo jo, Melichar je nejzavrzenihodnejsi postavicka, co znam ;)))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vymena strenek za paruzkove, tak nebude zas az takovy overkill...


    Victorinox Camper ručně dělaná dřevěná střenka
    http://www.youtube.com/watch?v=uiTXKNvJsXA
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: ja bysem se bal, ze na cundru se mi nekde vyvykla treba otvirak na konzervu. Ten nuz ma nevychytavky snad ve vsem, ale zasadni je, ze se casem stane to, ze prestane drzet snytovani, strenky se pak zacnou geglat a nastroje (vcetne noze) vypadavaji, a dokonce se protaci do uhlu, kde fakt nemaji byt. Tudiz nefunguji.

    Predstava, ze orezavam klacek a cepel se najednou “vylomi” o klacek smerem na ruku, ktera nuz drzi...

    Rikam, kdyz jej budes mit rad, muzes ho poladit. Za me by to teda byla desna skoda prace. Jeste tak, kdyz by stal ty 200,- ale za 2000,- muzes mit fakt nadhernej a dobrej kvalitni nuz.

    To uz bych si radej pohral s tim, ze bych si koupil victorinox a prestrenkoval bych si jej paruzkem. Dosahnes toho sameho, jen to bude dobry nuz.

    Zas jako chci novou kerku, a Mikov ma super “logo”... Cesky Lev s mecem, to mi od mikovu a k tematu vlastenectvi staci ;)


    Treba ja sem zas chtel vlastenecky Favorit (kolo) a Prim (hodinky) a oboji je to prohra.

    Das za hodinky jako za levnejsi Longines, ktere miluje ma zena, pac delaj casomiry na konskych zavodech, a jsou hnusne. Navic mnohe tikaji.
    Kdo nespi s hodinkama, koho nevzbudi i otevrene pivo o 3 mistnosti vedle, nebo komu nevadi, ze na urbexu ztrati ticho, at si poridi swatchki nebo primky. Navic Prim fakt dela hnusny kitch.

    Favorit je uz vcelku poladeny kolo, ale za ty prachy nadherne zrecykluju starej favorit, ze mi primo vyrobce posle dekovny dopis...


    To me prave na tom patriotismu sere, ja bych chtel pouzivat cesky vyrobky, ale ono je to FAKT neuzitecne a navic EXTREME PREDRAZENE.

    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: jo Meli je moc šikovnej a hlavně dobrej člověk, seděl za mnou v lavici 4roky na gymplu.-)
    FRDK
    FRDK --- ---
    SPECZ: Srdeční záležitost.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Ano, ten futrál byl hned rozřízlý.
    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: Ten jsem měl! Koupil jsem si ho za dvě kila asi ve čtrnácti. Právě, plecháček, házeli jsme s ním do stromu a ulomil se.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Muj prvni, co vim. Taky mikov. Furt jej delaji. Pouzdro je na picku, ale nuz se vcelku da. Umi byt VELMI ostry, ac je to plechacek.

    To co sis vybral jsem mel taky. No zrazovat Te zas az tak nechci, dulezite je vec mit rad, pak jeji uzitecnost predci daleko, daleko, vsechno ostatni. At je jakakoliv. To je jasne.

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Pozdravuj Drona.

    To s tim overloadem: vim, proto radej pisu, nez cokoliv. Muzes v tom preskakovat ;)

    Koukni na web: noze-nuz.cz

    Ale asi mas vybrano ;)


    Kapesní zavírací nože : GPs, zavírací nůž, paroh
    https://www.nuz.cz/eshop/zaviraci-noze/kapesni-zaviraci-noze/gps-2c-zaviraci-nuz-2c-paroh-detail
    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: Já právě v tomhle chci být vlastenec, navíc Českosas miluju, taková symbolika...
    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: Kukri jsem tuhle u Tebe viděl myslím.
    No je toho hodně, musíme pokecat. Můj problém s Tebou je ten, že kdykoliv sd vidíme, tak mě zahltíš informacema takovým způsobem, že nestíhám absorbovat, ostatně tady v auditku to nemáš jinak, nestíhám číst, natož nějak reagovat, hyperaktive :-D
    Nic, musím zkusit spát (po třech týdnech noční to jde docela blbě :), ráno jedeme s Dronem někam do kopců, ještě úplně nevíme, jestli Rychlebky či Beskydy možná.
    Zatím se měj :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Jinak za stejne penize muzes mit Buck, pokud Te laka tenhle typ noze. Neni to teda “multitool”, ale jsou to klasicka zelizka. Amici na ne nedaj dopustit, neco jako colt 1911, nebo zippo. Dokonale to neni, ale je to Amerika v koncentrovane podobe. Mozna maj i nejaky parohacek.

    Jinak pokud by Ti slo prave o “multi-toolovitost”, ale parohate to neni, tak koukni na Victorinox Nomad. Je to moje 24/7/365 zelezo a je dokonale. Letos slavi 19.let na mem opasku. Fakt doporucuju.

    Ale chapu-li dobre, chces Mikov a jeste parohaty, ze?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Neco s tim udelame. Ale minci mi das.

    Mam nozu nekolik vysokych desitek, kdyz tady das filtr na “img src”, tak najdes aktualni zabo-kuchadla, co jsem nasel pro uceli foceni.

    Zrovna lezim na posteli a na zdi v pravo je kukri, v levo pak muj prvni nuz od mikovu, co jsem jej dostal na tabor od nasich. Tak v 5-6 letech? Nevim.
    —-

    To hadani: doba je zla. Nasi me taky odmitaj videt, boji se nakazy. Adlina mama je lekarnice, teta doktorka (plicar) a babicce je pres 85, a ani jedna nezalezla. Lecitele lecili celou dobu, babicka rekla, ze umrit stejne musi, a ze kvuli tomu nebude lezt kanaly.

    A zaroven jsme se dohadali s Adlinym bratrem (ktery dal nakazene decko na hlidani babicce, ktera onemocnel, sice chripkou, ale v 65 ji nakazil na zacatku covidu chripkou, vedome, picus)... takze jsem jej taky zle serval, a on uz 4 mesice dela Adle psycho.


    Proste to je napjate, konecne, viz ta citace Camuse, ten Mir.

    Jak rika kamarad: tvrde drogy brousi charakter.

    Da se to pouzit i na jine intenzivnosti.


    Samota taky nepomaha, vyhozeny rameno, ponorka,.... taky mas temnotu v sede kure ne? Co vim, trpis taky depresema. Co vic bys chtel.

    Maximalne tak ted ohnout ego, vzit par minci a platit za noze ;)

    To se stane. Jsem na tom podobne. I kdyz se nehadam, ja se rovnou rvu. Uz skoro mesic nenosim doma po kapsach nuz a nejsou ani nikde po ruce, musis pro ne pres dva pokoje (taky proto, ze mi Mimino zkurvil japonskej kuchynak, ten blb tim asi otevrel konzervu, takze mo ohnul spici noze za 3000,- o 20 uhlovych stupnu. Samo “to udelala Adela, ja tu ani nebyl”.... proto nemam doma po ruce noze ;)
    FRDK
    FRDK --- ---
    Já do těch nožů zas takový fanda nejsem, mi stačí ňáký obyč kapesní kynžál, s kterým si v lese seříznu prut na buřta a otevřu paštiku :)
    Nicméně když jsem nedávno přes nyx natrefil na tu Pelikán sajtu, strávil jsem prohlížením pár chvil. Tuten Petrův pode mnou je taky nádherný.
    Víš, co je zvláštní? Už dlouhou jsem si přál, abych třeba někdy k narozkám nebo pod keř dostal nějaký 'hezčí' zálesácký nůž, který bych si opatroval, nosil jej v pouzdře na opasku, než furt kupovat pižly za kilo...
    Na mé poslední narozky jsem navrhl našim, jestli by se mi ještě ze ségrou nesložili na nějaký v parohu. Ale mamina to odmítla, že dostanu keš a koupím si ho sám. No zatím nekoupil.
    Že by věděla?
    No taky jsem se s našima před pěti týdny fest rozhádal, když u taty v robotě vypukla nákaza a já hned ve zmatku domlouval v rychlosti pro maminu u kámoše apartmán, jelikož máti je chanrus na srdce, aby šli od sebe na čas pro jistotu a vůbec... a oni oba odmítli a poslali mě do řiti.
    Nejhorší hádka tak za dvacet let.
    Se poslední dobou nějak moc hádám.
    Tata už má za sebou dvoje testy, negativní, příští týden jde na další, po dvou týdnech karantény (kdy byl doma s maminou kurva!) zas normálně robí teďka...
    No už se spolu zas pomalu začínáme bavit.
    No a přitom já jsem před lety tatovi věnoval pěkný švýcarák ve futrálu a vycházíme spolu, myslím, až na vyjimky, skvěle, určitě lip než s mým vlastním otcem.
    No sorry, že Ti tu do toho kecám ;)

    Chtěl bych nějaký takovýto:
    NUZ 232-XP-6V KP | Mikov s.r.o. Mikulášovice. Výrobky značek Mikov a RON
    https://www.mikov.cz/nuz-232-xp-6-kp/
    Si ho asi objednám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam