FRDK: No ono totiz pred tema par rokama jsem v nich zakladal Labku ;) koupil jsem si cerny, pac ty meli jen ti nejvedsi frajeri, dolozeny cervenejma kanickama uplne cool.
Koupil jsem je v pracovnich odevech za 790,- a zaplatil mi je kamos, co ma 3x za rok narok na pracovni boty ;)
Skoda, ze dnes uz nikdo nevi, ze bomber byla bunda, ktera byla tak levna, ze jdyz te chytili pri kradeni v armyshopu, ani se neobtezovali ti rozbit hubu, a martensky jsou uplne nejzakladnejsi pracovni boty, ktery se kupovaly v necem jako je ted treba Canis.
Jak se z toho stala moda, martensky za 3000 a alfa za 7000? Jako oboji mam, ale jsou to spatny materialy a za tu cenu to nestoji.
Dycky me pobavi, kdyz nejakej punkac, v botach za 3litry odeme somruje drobak. Vzdycky se ptam, jestli je ukrad.
Bohuzel uz se moc nedelaj zakladni pracaky s ocelovkou, po kotnik. Prochodil jsem v nich cele 12-20, pac nasi mi nedavali kapesny, jen obcas na hadry, a ony staly 240,-, tak jsem vyfasnul 2000 na boty a dziny, boty jsem si koupil pracovni a dziny ukrad v sekaci, tak, ze svoje jsem tam nechal, a prevlik se do cistejch a neodranejch.
Mel jsem obdobi, kdy dziny byly vic z kobercovky, nez z latky, a ja prisel na to, ze si na to fixem nebo propiskou muzu delat poznamky, treba telefonni cisla.
Pak jsem se jednou prevlik, a asi dva dny jsem picoval, pac jsem prisel o vsechny poznamky, a v sekaci Na Ranci uz jsem je nenasel.
Chjo ;)