FRDK: hele ja nevim, me to za to nestoji, taky jsem uvazoval o nejake krasne a desive drahe sekere, jenze pak jsem jich par vzal do ruky, a rek si, ze to udelam jako se vsim: lepsi je si zvyknout na to nejlepsi ze stadardu, ktery koupim v kazdem merkadu, nez si vytvorit navyk na neco, co se blbe shani, je to drahe a vubec...
uz jsem tu o tom psal, proto nepouzivam ruzne commandery ve windows, ale naucil jsem se pouzivat extreme dobre "explorer/prohlizec, ci jak se to jmenuje", a umim vsechny mozne klavesove zkratky, pac pak prijdes k necimu kompu a musis si stahnout hromadu toolu, abys to umel ovladat?
proto nakonec skoncim u nejake zmensene 1911 jako pistole, a zalozky glocka, pac to sezenes vsude a vsude jsou na to dily, i kdyz mi to nesedi.
proto jako nuz pouzivam Victorinox, pac kdyz jej nahodou ztratim, coz se mi nastesti [knoc on wood] nepodarilo uz 19 let, tak si koupim na nejblizsi benzince novy, ale ten samy.
proto pouzivam fiskarsky, pac je to ostry, vydrzi to vecne, a stoji to prd, a maj to v kazdem krame s lopatama....
jako jo, rad bych mel desne hezky batoh, idealne boty site na miru, kompletni uniformu z materialu, ktere mam rad, taky na miru... a tak.. jenze ja ty veci proste pouzivam, netocim s nima videa na youtube, kde ukazuju, jak jsou desne vymakane a hezke.
dooprvdy? nic z toho, co mam neni dokonale, a na vsechno jsem si zvykal.
ale proto treba pouzivam i Apple devices, pac oni je maj od cca 2004 furt stejne. vemu cokoli, 16 let stare, nebo vcerejsi, a furt mi to maka, padne mi to do ruky, sezenu to v kazdem krame s telefonama/pocitacema, nemusim si na to stahovat hromadu picovin, aby to bylo "custom"
nemam rad custom veci, pripadne mi to neprakticke, dlouha ucici krivka, vysoka cena, nenahraditelnost...
ale to je jen muj postoj k vecem, neverim, ze se bude libit nejak moc lidem.
nic, jdu cichat ozon a koukat na ExistenZ, v Ostrave prave vypuklo vodni peklo... kurva!!! mel jsem si koupit na jare tu lod, fakt ze jo!!!