FRDK: Ty pisnicko!
Ja jsem dneska dobrej, trocha me bolej litka a svaly, a spal jsem 15h, pac naspat za 48h jen 2,5h neni uz nic pro me, ale vcelku dobry.
Vecer jsem mel teplotu z uzehu, nalil jsem do sebe vsechnu vodu z pramenu “Adela”, pac Adele nechutna (ja vedel, ze ji mam vzit Adolfa, sakra ;), dolil jsem to plechovkou nejakeho iontaku, co jsem jej z poslednich sil zakoupil na benzince. Zalezl jsem do pelechu, pote, co jsem improvizovane poresil Indicke Bezce, dnes cely den vyrabim improvizovane obydli, pac ty potvory vylezou z cehokoliv, co ma oko vetsi jak palec na palec (2,5x2,5cm)
Potreboval bysem kotoucovou pilu a pacidlo, a asi 50m^2 pletiva. Coz nemam, a nemam love, ale urbex pomuze.
Kazdopadne po Lokalne : “jedu improvizovaci bomby”.... strecha z natrzene celty, boky ze sklenikove folie, predek z vybehu pro psy, drevo z palet.
Do toho mi na hlavu padaj hovna z hakama, za posledni 4dny si nepamatuju, ze bych mel suche nohy. Snad jedine ve zdaraky na Snezniku, ale to vydrzelo jen 2h, a pak zas vstavej a chod.
Mmchodem dnes rano mi definitivne uletela podrazka z leve boty a celovka zhasla presne po 11minutach.
Takze jak si se mi smal, ze se bojim, ze mi odejdou boty a bez nahradnich baterek zustanem potme, tak vicemene nas od toho delilo cca 20min ;)))
Pico! Ale byl to dobry weelet, i pres vsechny obtize. Sbalit se za 15min, ze mi vlastne nic moc nechybelo (nahradni baterky do telefonu a do celovky, a nove boty, po 8letech uz fakt sraly, furt mokre a furt sutry uvnitr)...
Super mista jsi nasel, vyslap byl paradni, doma jsem ani moc nedostal pojem, za utek a za nestarani se o zvirata (nechal jsem tam i harajici fenu, zejo).
Adla vlastne nakonec byla rada, ze odeme mela 2 dny pokoj. Zamakala si pri vyrobe vybehu pro kachnicky (akorat teda, ze maj 3,5”, jsme fakt necekali, takze vybeh je uplne na picu, pac z nej utecou kamkoliv, navic nam je muze sejmout nase zahradni sova a kocky, takze back to the drawing board)....
Ale pici po dlouhe dobe v prirode, ne na mrtvejch barakach. Ukazalo se, ze i kondicka vcelku jde, i kdyz bych moh byt min troska, krasne fotky. Vcelku overeny spolu “chodic” ve smyslu: i kdyz se to sere, tak picujem kazdy jen chvilku a pak resime (strasne nerad cokoliv podnikam s lidma, kteri zmoknou a pak 3 dny nadavaj na dest, nebo jim ujede vlak a oni picuji, ze umrou a tak... tohle bylo uplne akorat, nekurvovat taky neni dobry)...