Jinak ja samozrejme mezitim i pecu chleba a vencim psy, krmim kachnicky,...
Ale stejne je mi na piiiicu, tecou mi slzy a tak.
Navic vim, ze o strileni a narazeni na kul uvazuju jen v teoreticke rovine: udela to nekdo jiny.
Coz te ve skutecnosti nauci uplne ovladnuti principu noze (uplne, za to si naliskam, az budu s nozem umet pulku toho, co chci, budu stejne dobry, jako Hendrix s kytarou, ktery rikal, ze nedokaze zahrat ani 1/10 myslenek, ktere ma o hudbe).
Zabijeni nechat na viru, a nevsimat si lidi, co zabiji jine lidi rtuti.
Sam si tocit pres prsty ruky (dobre doporuceni: mate-li prerazene zapestni kustky, nevrtejte toubrukou s priklepem).
Kazdopadne nechat si tancit ocel po ruce a uvazovat, kde je moralni pravda, tak vyvazi 10 makarovu a 4 krabice munice. Pac ty pravdu nemaji a nikdy nemely.
Obecne by me zajimalo, kolik lidi ma doma potencialne horke olovo, a uvazuje jako ja.
Podle vsech parametru, jak je chapu ja, jsem ted na zasahovku. Akorat, ze ja mam jen ocel a sikovnost prstu, zadne olovo.
Kolik lidi mlci.
Kolik lidi si neuvedomuje, ze zabit kohokoliv, tak neni reseni.
Je to vlastne jedno, John Lennon, papez, Barac Obama, Trump,...?
Thomas Jefferson?
Vzdyt je to blbost, koho oddelas v divadle. Ruka zustane zlomena. Kvuli cemu? Lidi se budou chvastat odporem: snad jen k sobe samemu.
Pravda: koukas na oblohu, kouris na pohrbu, a najednou ti zasviti paprsek slunce do oci. Vsechno se nahle zmeni.
A dokonce vim, ze je nebezpecnejsi nahlas uvazovat, nez proste jit a strilet.
Hraju si s nozem.
Je (krom jednoho momentu) jasne, ze nuz je jen o 15cm prodlouzena ruka. A JA JSEM RUKA, je li ruka horsi te, tak odtni ji a odhod od sebe.
Vysledek, premitani?
Ja rozhodne nebodnu, abych zmenil svet. Nevytvorim modlu, ani nahodnou obet. Nikdy.
Svet se nemeni a je treba jen pochopit, co z nej nechapem. Proc nas vede k...