• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol!!!!
    —-


    Z mariánskohorské radnice dnes byly odeslány tři mobilní telefony. Jeden pro ministra zdravotnictví, druhý pro hejtmana našeho kraje a třetí pro ředitelku krajské hygienické stanice. Více v dopise starosty...



    Vážený pane ministře, vážený pane hejtmane, vážená paní ředitelko,

    dovolte mi, abych vyjádřil nespokojenost s postupem, který byl na konci minulého týdne zvolen při zavádění mimořádných opatření týkajících se šíření koronaviru v rámci Moravskoslezského kraje.

    Jako starosta městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky mám za to, že všichni, ať už členové vlády, zástupci samospráv, ale také pracovníci veřejných institucí pracujeme ve prospěch obyvatel naší země a obyvatel regionu, ve kterém působíme. Současně si uvědomuji, že je potřeba v případě koronaviru a dalších hrozeb reagovat rychle a především systematicky. Za tím účelem je ale nutné, aby spolu jednotlivé složky komunikovaly. To, co se událo minulý týden, mě ovšem přesvědčilo, že mezi Ministerstvem zdravotnictví, hejtmanstvím a krajskou hygienou Moravskoslezského kraje komunikace naprosto selhala.

    Z veřejně dostupných zdrojů je mi známo, že krajští hygienici svůj návrh opatření ze dne 17. července 2020 diskutovali s ministerstvem několik dnů, velmi se proto divím, že hejtman kraje o obsahu nařízení nebyl informován s předstihem. A to buď ze strany krajské hygieny, nebo ze strany Ministerstva zdravotnictví. Kladu si otázku, zdali takto má vypadat operativní řízení země a kraje a zdali bylo načasování platnosti nařízených mimořádných opatření šťastné.

    Rozhodnutí hygieniků ovlivnilo z minuty na minutu životy milionu lidí a nemohu se ztotožnit se způsobem, jakým bylo provedeno a prezentováno. Vyzývám Vás proto k tomu, abyste spolu komunikovali lépe. Především v situacích, které ještě v budoucnu mohou nastat.

    Protože uplynulé dny na mě udělaly dojem, že na sebe postrádáte přímé spojení, dovolil jsem si pořídit pro Vás tři mobilní telefony s předplaceným kreditem. Jeden pro pana ministra, jeden pro pana hejtmana a jeden pro paní ředitelku krajských hygieniků. Přijměte, prosím, tento dar jako symbol naděje v lepší komunikaci mezi Vámi v budoucnu. Všechny telefony jsou nabité a kromě tísňové linky mají nastavena čtyři telefonní čísla jako rychlou volbu:

    Tlačítko 2: Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch
    Tlačítko 3: Hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák
    Tlačítko 4: Ředitelka Krajské hygienické stanice MSK Pavla Svrčinová

    Dovolil jsem si pod tlačítko 5 přidat i své mobilní telefonní číslo pro případ, že byste i příště měli problém si včas zavolat napřímo. V takovém případě přenos informace rád zprostředkuji.

    Od začátku koronavirové krize starostové měst a obcí přebírají zodpovědnost za realizaci opatření, které přijímá a nařizuje vláda, jednotlivá ministerstva, případně hygienici. Denně jsme v kontaktu s obyvateli, řešíme s nimi dopady vládních rozhodnutí, děláme vše, co považujeme za nejlepší, a často odpovídáme na dotazy, na které bychom sami rádi znali odpověď od Vás. Ne vždy nám ale chodí včas a v potřebném formátu.

    Věřím, že po této zkušenosti se komunikace mezi Vámi a současně i směrem do obcí a měst zlepší. Nejde o počet tiskových konferencí, ale o včasné předávání potřebných informací.

    Přeji Vám pevné zdraví.

    Mgr. Patrik Hujdus
    starosta
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Znam lidi, co maj 3 nohe psy (znaval jsem, dnes uz nikdo nekosi), pote, co pes vletel do obloukove/uhlove rychlosti kosy. Cista amputace.

    Tak tak nejak.

    Koho by zajimalo, proc je srp, savle, kosa nebo kukri krive, mam tu jeste aspon 20m toho svahu ;)


    A to jsou tak 3-4 machnuti a brousis (a to ja jeste nevyklepavam, pac nemam spalik)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak nevim, z jakyho kevlaru dela rukavice Kulhanek, ale ty moje by nezastavily ani .22. Prave vyzkouseno, kdyz jsem vzal pri brouseni srpu (zkouseli jste nekdy srpem sekat 45m^2 kopriv po hlavu a do toho obcas uz neco drevnateho? Doporucuju ;) na kosu neni misto. Cca 30-40* kopec)... kazdopadne jsem pri brouseni vzal palcem, co drzel brousek, o ostri srpu v miste, kde by na vlajce bylo toporo kladiva.

    Korni cast prstu rukavice je vicemene odriznuta, jak kobercovym nozem, a ten prst pod tim, trochu krvaci... trochu.

    Vypada to tu jak na porazce.

    Takze vim, ze kevlar nehori, mozna v hodne vrstvach na preklady, tak vydrzi i spici bodne zbrane, ale upletove rukavice nedaj ani poctive nabrouseny srp. Navic jsou z nich bezprstaky.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Co, mel by tady nekdo chut/odvahu/touhu poskladat spravne Lament Box a otevrit cestu Cenobitum?

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Specz: pokud se Ti libil Hyperion, Imajica (Imagica) nebo Mysterium Te bude fascinovat. Je to jeste vic religiozni, a hodne Crowleyovsky Magick vetev prace s obrazy, postavami, naladami.

    Je dost videt i do homosexualni anglicke kliky z 80.let (a 70.), takova ta decka, na ktere punk byl malo intelektualni, brali spoustu halucinogenu speedu a heraku, a snili o konci sveta, dekadenci a krase rozpadlych a umirajicich veci.

    Sak Current93, Coil (ti deli original soubdtrack k Barkerovic Hellraiserovi, k dostani na youtube... to je taky : “hledani absolutni slasti... “ heh, jenze pak se ukaze, ze absolutni slast nehranici s utrpenim, absolutni slast JE UTRPENI.)
    —-
    Hehe: type: arcane device ;)

    LeMarchard Configuration znama take jako Skrinka Narku (Lament Box)


    Puzzle Box | Hellraiser Wiki | Fandom
    https://hellraiser.fandom.com/wiki/Puzzle_Box

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Akorat ten format:/ budu to muset zkontrolovat a prelozit do neceho snesitelnejsiho (ze by epub? ;) furt nechapu, co maj lidi proti psani v html/markdownech;)

    Tuuze mysteriozni a velmi smutna kniha, mj umirani na HIV/AIDS jsem porad jeste neprenesl pres srdce. Ani tady, ani tam,...

    Cet jsem asi 20 let z5... ale doporucuju, i kdyz Imagica to neni.

    Je tu nekdo, kdo cte rad Barkera? (Bota01, cet jsi i dalsi, krom Imagicy? Furt ho muzes?)


    Barker, Clive - Mysterium.docx | Ulož.to
    https://uloz.to/file/puXEsIKRzyHp/barker-clive-mysterium-docx
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Carrionova bába a její hrozivý doprovod dokázaly vytvořit víry a gejzíry, mohly přivolat z hlubin duchy mužů utopených během tisíců let – rybáře, piráty, admirály a lodní sluhy. A samozřejmě také strašlivé příšery, které požíraly mrtvoly, druhy, které se shlukovaly do ohavných hejn, jež se do této chvíle zdála být nedůležitá. Obrovští štíři s černými zády, kteří dokázali klepety přestřihnout člověka vejpůl, malinké ryby skalpelky, které prý prováděly na utopených celé chirurgické zákroky, tak dokonalé, že jejich těla lovili a studovali lékaři z Commexa, nebo výhňovky, které dokázaly neznámým způsobem ve svých pěti žaludcích udržet zapálené ohně, na kterých si opékaly kořist, než ji normálním způsobem strávily v šestém žaludku.“

    Citace z knihy
    Abarat 02 - Magicke dny, krvave noci
    Barker, Clive
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zajimave schrnuti hruzostrasnosti


    TOP 10 - DĚSIVÝCH VĚCÍ, KTERÉ OBJEVILI ARCHEOLOGOVÉ
    http://www.youtube.com/watch?v=SpRHuYANe40
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Maori All Blacks Haka at sold-out BC Place in Vancouver
    http://www.youtube.com/watch?v=vnvI6V-TtLs
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kazdopadne Maorska Haha Haka je fakt mocna, i pred tim plnym stadionem za skandovani fanousku to ma FAKT SILU!


    The Greatest haka EVER?
    http://www.youtube.com/watch?v=yiKFYTFJ_kw
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Jj, ale i fotbaliste to pouzivaj.
    Adla taky ujizdi na rugby a rikala, ze dali pryc ty casti, kde se jasne naznacuje ubijeni a podrezavani nepratel.

    Nickova Haka je tobra odrhovacka, uz si to zpivam 3 dny.

    A taky me napada Nick Cave :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Za dnesek jsem si sednul asi tak 15mim, a ted vecer asi na 2h u Atom RPG, uz mam splneno Krasnoznameny/Peregon/Otradnoje mapu, snad vsecky questy co sly (a nekrizily se)... trvalo to cca 1,5 roku, pravda, treba 2 mes vzdy nehraju, pak zas 14dny po 8+ hodinach.... je to FAKT ROZLEHLY.

    Furt mi chybi Stalker, ta atmosfera je nenahraditelna a Stalkera ve vsech podobach miluju.

    Dokonce jsem uvazoval, ze si to necham vykerovat a to i v tom vyznamu S.T.A.L.K.E.R :


    Scavengers Trespassers Adventurers Loners Killers Explorers Robbers



    Kazdopadne (napsano pro Drevenou_Krysu)... dokonce se mi po 2mesicich podarilo odlozit flasku(pravda 5piv denne, ale u prace, to uz jde, oproti2 flaskam 0,5l/37,5%/den)... uz je lip.

    Leto je pro me vzdy peklo, letos jsem aspon ten mesic spal. Ozvena 13 let stare sebevrazdy...

    —-

    Jo ten text pro krysu;)


    Tady jsme jich nakonec koupili 7, sami samci, ale uz jsou to skoro rocci. Rodina v tom Prostejove ma neuveritelne mnozstvi ptaku, odhadem tak 20 volier, v kazde neco barevneho a urvaneho. Taky mini ovecky. Maj to tam moc hezke a jsou prijemni. Navic delaji i do ochrany prirody. Tak mame 7 skoro rocku. V nedeli byli vyplaseni po prijezdu, tak jsem je zavrel do kachniku. Dnes (ted uz vcera) jsem je vypustil a zmizeli v neprostupnych houstinach. Za cely den jsem videl jen 3, pak ale vecer se prosli okazale predemnou, jak Tajna Policie z Inferna, a za soumraku uz cekali v kachniku. Jsem jim upravil pozemek, zitra jim vycistim i 4.plotovou stranu, pac ta je primarne invazni pro slizouny, ale oni je taky meli na volnym odchovu, jen s moznosti ukrytu v kachniku, takze jsou zvykli. Tim mi to doufam hodne zjednodusili.

    3 dny intenzivnich destu a ted vecer uz nebylo mozne ve dvou, vysbirat vsechny slizaky, furt dalsi a dalsi.... snad pomuzou. Rek bych, ze tam, kde asi byli, tak tam zauradovali, nasi Krovaci Rostaci.

    Tak snad dik vylepseni kachniku, veku, pohlavi i mnozstvi, tentokrat vydrzi dyl.

    Furt jsou plasi, ale min jak kurata, jsou v bezvadnym stavu, a jsou milacci rodiny, ac Adla se zlobi, ze jsou nevyditelni, ale to se snad zmeni.

    Musim doprohlizet plot, jestli nemuzou unikat, ale jinak zatim dobry.


    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja jedu v cerne magii a magii krve. Uz asi 39 let

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Skoda, ze nejedu v piku, pac tenhle grafik rozhodne jo ;)))



    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: trošku Tě poopravím, ne na fotbale, ale rugby, viděla jsem a je to síla...tady jedno video s haka ženského novozélandského rugbyového týmu
    https://youtu.be/uzg4rJJNX30
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    znate tanec Haka Haka? Ja jsem neznal, proto prikladam video [koukam, ze se to pouziva treba docela dost i na fotbale, ale na to taky necumim]

    INSANIA – Haka starýho Nicka (lyric video, singl 2020)
    http://www.youtube.com/watch?v=hH2mi4Pj2y4


    Original maori haka dance
    http://www.youtube.com/watch?v=BI851yJUQQw
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pocitej bodne rany, och boze, pocitej bodne rany, po tele ta posledni zbyva, pro tebe, posledni zbyva pro tebe.


    ...


    Rozhodnuti je, ze to bude nuz.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Insania - Peklo jsou ti druzí
    http://www.youtube.com/watch?v=Hirzyeg25qg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam