• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Je to tady, jak jsem psaval, ze Cov-19 bude mit stejny prubeh jako Spanelska Chripka, hlavne problemovou druhou vlnu, na kterou u Spanelske Chripky umrela vetsina z obeti z celkoveho poctu, tak uz je to tady (hlavne, ze mi tuhle uvahu “cistici auditu pravidelne mazali)...

    Nejdriv svet:


    After roughly 100 days without any confirmed cases of local transmission, a coronavirus outbreak has struck Vietnam. And it’s rapidly spreading in the nation of 95 million people.

    The surge of the virus in the country, which has so far recorded fewer than 450 cases, demonstrates the dangers of the virus even in the places that appeared to have done almost everything right. Japan, China, Australia and South Korea, all of which seemed to have their outbreaks reasonably under control, recorded spikes on Wednesday.



    A pak unas (kde to neni druha vlna, pac neustake dochazi k rustu, tedy nezkoncila ani neeskalovala ta prvni:


    Počet případů nemoci covid-19 v Česku od začátku epidemie k dnešku přesáhl 16.000. Za středu přibylo 278 potvrzených případů na celkových 16.093. Jednalo se opět o druhý nejvyšší denní nárůst od června. Nových případů nákazy bylo o tři více než v úterý a jen o jeden méně než při rekordním růstu minulý pátek.

    Poslední zhruba dva týdny vytrvale roste také počet lidí aktuálně trpících covidem-19. Ve středu se dostal na 4290, což je nejvíce od poloviny dubna. Nejvyšší počet aktivních případů nemoci, tedy počet potvrzených případů nákazy po odečtení vyléčených a zemřelých, byl 11. dubna, kdy jich bylo 4684.


    Zdroje: newYorkTimes a MZCR
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Naprosto ho šokovalo, že jiní členové jeho utiskovaného národa ho nejen znají, ale dokonce jsou hrdí, že patří mezi ně. Od dob, kdy byly napsány první knihy, byli geshrati vždycky bráni jako nižší bytosti. Tradice kázala, že jsou podřadní: vyhublí, hloupí tvorové, kteří nikdy neměli umělce, řemeslníky ani hrdiny.“

    Citace z knihy
    Abarat 03 - Abarat: Absolutní půlnoc
    Barker, Clive
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „POJĎTE DÁL!

    ŽÁDNÉ ZPOVĚDI!

    ŽÁDNÉ POPLATKY!

    VSTUPTE A BUDETE SPASENI!

    Candy to připadalo podezřelé.“

    Citace z knihy
    Abarat 03 - Abarat: Absolutní půlnoc
    Barker, Clive
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.



    —-


    Kdysi mi kdosi rekl: “there is no souch thing, as a fre lunch”

    A mel pravdu.


    Neni zadne odpusteni bez zpovedi (a komu to info davas, he?!), neni zadne odpusteni, ktere necitis jako vinu.

    Kdyz si hrajes s nozem. Nuz si hraje s tebou.


    Vse je vedome a zaplacene.


    Kdysi jsem rekl:

    “Chtel bych byt blazen, nebolelo by mne vnimat, a ublizovat.”

    A ona mi rekla:

    “Jak to vis? Treba blazen resi i jen to, ze si musi zavazat tkanicky.”


    A ja zmlknul.

    A od te doby mam jedinou moznost: nebyt!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: past, jo je, ale prej to moc nemaka, kamos kousek odsud chytil do pasti posledni v zime, prej zmrzla na kost [coz je haluz, pac si nepamatuju, ze by mrzlo]... ulet je, ze asi 2km od nas, na stejnem kopci, kam chodime jezdit na kone, tak jsou primo pod Haldou Emma, tedy vicemene les, a jako jo, ztrati se jim obcas neco, treba jednou za mesic... ale maji tam perlicky, krocany, pavy, broilery, kone, byky, ... vsecko... a nikomu v okoli se nedeje to, ze by tak hrube krmil zvire.

    jsem idiot, fakt mi melo dojit, ze mozna dokaze dat od sebe i neprisroubovane desky, jenze po tech XY hodinach prace na slunku s tezkym kladivem, sekerou, 150m nenastrihaneho pletiva... proste jsem byl v takovem stavu, ze me nenapadlo, ze zas znova delam do kachniku nevyresenou diru.

    pritom uz poprve, kdyz nam to sezralo kurata o velikosti pesti, vedel jsem, ze kdyz v pletivu zustane 5x5cm dira, muzu kachnicky odepsat

    podruhe jsem udelal tu chybu, ze jsem je nebyl schopen vyhnat z krovi, a zahnat do kacniku

    tak na potreti jsem obtahnul vsechna krovi, kam by se mohli dostat, pletivem, dokonce jsem je vecer nechal zavrene v kachniku, i kdyz to trvalo skoro 10 min, nez jsme je sehnali dohromady na plose 5x10m, ale dobry,
    jenze jak jsem byl utahanej, proste jsem si neuvedomil, ze kachnik je nekde nedokonaly, takze rano to byl zas masakr...


    visjak: ja bych je nepohrbival, mrdnul bych je do hrnce s vodou, call it a day, bad bad bad fuckyng day, ale jsem chytrejsi, a nechal bych je jako krmivo pro psy. 12 mrtvolek za vlastni blbost uz je FAKT dost, jenze kurva jsem tim, cim jsem, a v zadnem kroku jsem nemel dojem, ze delam neco blbe, dokud mi dravec neukazal, ze nejen, ze to delam blbe, ale ona [rek bych, ze ma nekde mlade, jinak 12 kachen nema smysl nekam tahat], tak mi proste ukazala, ze za chyby se plati.

    Vcera bylo peklo, ktere me vytacelo uplne k nepricetnosti, kdyz mi adela po watzupu mrancela, ze uz dalsi kachnu nechce, ze jim delame masakr, a tak.... a ja ji celou dobu rikal: hele, videlas nasi blbost stejne jako ja, ja se od 5:30 tahal s pletivem, co jsem nedokazal unest, pak s tvarnicema, drevem. Vecer uz jsem nevedel ci jsem, pomlacene ruce od kladiva, zada od lopaty, porezane prsty od pletiva.
    Mohla jsi mi uplne stejne rict, ze tam mame diru, jako by to mohlo dojit me. Proste jsme to pomrdali. To, ze je to potreti? No tak kurva je, no. Proste jsme idioti, a ucime se za zivoty nekoho jineho. Zas co uz, proste kurva neco natahalo mladym do doupete hromadu zradla. Jsme kreteni.
    Ale nervi mi tu, ze nam umrel krecek. No tak umrel, tak kreckem nakrmime psa a hotovo, sak koik jsi za zivot sezrala prasatek, kravicek, slepicek, vajicek... co kurva rves. Maso je zradlo. I Tvoje maso je zradlo....


    Co me sere HODNE vic, je reseni, co probyhalo paralelne, a stalo se. S tim, ze spolubydlaci nahore mi :
    a] rekli, ze se nemame doma rvat, takze jsem vyresil to, ze spolubydlici dluzil 42 tisic, a pote, co jsem mu dal do drzky, a zlomil si zapestni kustku 2x na chiru, tak mi rekli: "hej, nemuzes to resit nejak jinak?!".... za me je tam dotaz : "proc ja kurva?! me ten blb v dany moment nic nedluzil, ja bych jej tady nechal bydlet, vam dluzil 42 tisic a dluh stale rostl, tak proc si to neresite VY KURVA NEJAK JINAK?!!! me to stalo zlomenou ruku a vy mate zaplacene dluhy a hajzl je pryc! Takze ja jsem kurva spatny, ze jsem jej domlatil, nez utek s ocasem mezi nohama? Za to mi mate kurva podekovat!!! ---- Ale ne, jsem tu za kokota, pac mlatim lidi!

    b] to same je dalsi reseni, co SPECZ vi... tak jsem dostal pojeb, ze co jse to jako resil.... takze rok dostavam pojeb za to, ze nemuzu vyresit zabrane parkovaci misto vrakem. kdyz kurva zavolam na urad, a vrak odtahnou, tak od tech samych lidi dostanu pojeb, ze jsem nekomu vlastne nechal odtahnout auto, a co, ze jsem to za curaka.


    Tak uplne uprime. Jeste jednou si takhle nepohlidam zada, a budu verit v nejakeho "kamarada", tak to zkonci tak, ze si za posledni penize poridim otlucenej bubinkovej revolver, a strelim nejdriv "kamarada" 2x do noh, pak jednou do bricha, a pokud budu mit dojem, ze to za to stoji, tak se strelim do hlavy, pac me kreteni serou, a druha moznost je, ze si proste odsedim 3,5 roku, a pak k tem "kamaradum" budu chodit pravidelne na chleba a babovku.

    Kazdej prumerne inteligentni hornik dokaze vyresit svoje problemy sam, a zadnej z nich neni posranej hippisak, a kdyz uz za posranyho hippisaka nekdo neco vyresi [zvlast, kdyz jej predtim 10x varoval, ze se riti do problemu a bere me ssebou], tak pak aspon hippisak neresi "nerikej mi priste o tom". Tak jo, nereknu ti priste o tom, ale priste vyresis problem ty, ne ja. Me to kurva stalo zlomenou ruku.

    Kurva!
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: A co nejakej nestrelnej zpusob ? Nejaka past ? Oko, vrš, nebo tak ?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: A vykopal jsem druhy masovy hrob, i kdyz hsem realne pohrbil2 kachnicky.

    Veatilby bych se ke kknceptu: mrtvoly dame psum, ne: je to kamos.

    A back to the drawing board.

    Nemyslia? Zaplatiskrvi. A jak zpiva Dylan:

    Idpayd in blood, but not my own.


    Znam lidi, ktere by takova ztrata existencne zabila. Patrim knim, ale odmitam, aby vyhral dravec.


    Hledamnekoho, kdo mi pujci malorazku. Pac Adla resila, ze palnou zbran nepotrebujem.

    Ma pravdu, timse toneresi a na pomstu seru, ale aspon bycvpinoci nespani ;(zas dalsi, kvuli kachnam), chtel zastrelit lasici.


    Faktje, ze dve prezily, jsouna rece, aidik me blbosti, volnesi kdakah.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Odtravsky dravci jsou proste krapet ostrejsi nez kde jinde :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Cikansky, ale vazne jsem necekal, ze projde. Ta dvirka, lezici na strese, tak sla srat. Prosla dirou ve strese, zakrytou cernym igelitem.

    Prumerne chytry dravec pochopi, ze JAKAKOLI, i sebemensi, dira v kachniku, znamena uplne vyvrazdeni.

    No: me to stalo 3.pokus; taky nasranost nad tim, ze po 15h prace, rekne ti zena: akle ja ti rikala, ze je tam dira!

    Jo?! A proc jsi mi torikala? Proc jsi s timneco neudelala? Ja jsem oz 5:30 ranona mnohach a obehnal jsem 50m pozemekpletivem, nanosil metraktvarbnuc, a 0,5 metraku vody.


    Zustava pachut: ja jsem ti torikala!


    Naserte si! Kunoi lidias dobrejma radama!! Fakt ze jo. Plivu pachut,-

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lepsi kachnik. Ale zmnohapohledu nepouzitelny (jsou pod okny souseda a od 4:30 fakt nahlas nadavaji, atakjsem postavil horsikachnik)

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dopice!!! Fakt nasrat. 3kg deskya kusy pletiva prorazene dravcem. I kachny nalezene v housti tentokrat mrtve, 2 jsem nasel na rece, ocividne utekly, a ja uz je nechci zavirat, pac v klecijsou masakr, v housti na ne nemuzu ja, ale neco vsechny povrazdi, jednu necha jako vystrahu, a zbytek rozezene a zmizi.

    3x jsem zaplatil.

    Ook, malicke, velke jako pest nemely sanci, zvlast, kdyz jsem nechal 5x5cm diru v kachniku. Ma blbost.

    Druhou skupinku jsem nedokazal zahnat z neprostupneho housti do kachniku. Ok, moje blbost. Koupil jsem 100mpletiva (uz na nej cekam tyden, BaumaxPico?!!!!).. kazdopadne moje blbost.

    Ale tentokrat uz je to FAKT MOC!!!

    Ve strese byla maka mezera, ohranicena 5kg deskami, kolem plotupozemek, aby kachnicky nemohly pryc, cimz jsem jim hdelal koncentrak.

    Liska/kuna/lasice proste prosla strechou, potrhala igelit ipletivo, a nechala jednoho vystrazneho kacirka!


    Adela probrecela rano a dela psycho, ze dalsi jatka uz ne, jaresim, ze :x to byla zkusenost, dyz bych byl pozornejsi, poprve by bylo dost. Je toMOJE HLOUPOST!!!!


    Jsou tak roztomili, a kuna/lizka/lasice se chova TAKNECEKANE!!! Jakotank. Jakoze vyrazit pletivove dvere?! Sorry, ja to fakt necekal.

    Zatim ma blbost stala 12 zivotu. Vcerejsich 7 jsem fakt mnedokazal domyslet. Fakt jsem necekal, ze dravec rozboura strechu. Fakt ze ne.

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Magie kruhu,
    magie slova,
    magie víru,
    magie snová.

    Magie pevných kostí,
    klenby, co mysl skrývá,
    zlatá mince za návnadu,
    na kterou drak se dívá.

    Červ se kolem srdce vine,
    srdce zas celý svét objímá;
    v tlukotu lůna mateřského,
    děťátko tiše usíná.

    Zazpívej děťátku o odvaze
    s radostí ve svém hlasu;
    my pak, má lásko, poplujeme,
    bez hrůzy a strachu a času.“

    Citace z knihy
    Abarat 03 - Abarat: Absolutní půlnoc
    Barker, Clive
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    a jeste jeden zkurvej Milk[Shadow]Run

    The Weeknd - False Alarm (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=CW5oGRx9CLM
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    taky mate radi gangsterske klipy [vykradacka dodavky a hit-n-run je dost klasika]
    tady jedna trosku netradicni

    SKRILLEX - Bangarang feat. Sirah [Official Music Video]
    https://www.youtube.com/watch?v=YJVmu6yttiw
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    What I have just seen?!?!

    LITTLE BIG - LollyBomb [Official Music Video]
    http://www.youtube.com/watch?v=FBnAZnfNB6U
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Im ok im ok, im not alcohollic ;7

    LITTLE BIG — I'M OK (official music video)
    https://www.youtube.com/watch?v=SsFI40bXROs
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    a z doporuceni Youtube... zas pisnicka na picku, ale klip zas dost dobrej

    LITTLE BIG - HYPNODANCER (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=RhMYBfF7-hE
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TY PISNICKO!!! Pisnicka uplne stoji za picku, ale ten klip je BOZI! a to doslova!

    Ленинград — i_$uss
    http://www.youtube.com/watch?v=S6ygE226h-0
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Co ty pica, davaj Lobutinky [mmchodem moje oblibene boty ;] ale v cerne/cervene, jako vsechno] ;]

    Ленинград — Экспонат
    https://www.youtube.com/watch?v=et281UHNoOU
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Yat-Kha jsou uzasni. MMchodem id Julyz bydlela s nejakou holkou z republiky Tuva, kdyz byla na erasmu v Sovetu. Ta holka se jmenovala Čeček, coz znamena Kvitek...

    A jestli Te bavi dal sovetska poetika, tak z jineho ranku, ale rozhodne si chces dat kapelu Leningrad.... Je to neco jako Gogol Bordello, akora furt ze Sovetu, ne uz z pohledu z poza velkeho bazenku....


    Posledni doubou maji i VYNIKAJICI [a ocividne drahe] klipy...

    Ленинград — Вояж / Leningrad — Voyage
    https://www.youtube.com/watch?v=sl_pxCAcJz4


    doporucuju starsi veci, kde jeste nemaj zpevacku, ktera uz zavani dost popem, ale i klipy stoji za to... treba ten co jsem ted dal... jinak hledej stare desky na Spotify [on to neni pop, kdyz tomu rozumis, ani s tou spevackou, ale je tezsi v tom pak najit ten underground, kdyz nepocitam to, ze kazde druhe slovo je chuj a kalbasa, procez texty jsou treba na tema domaci hadka o tom, ze ona nechce sukat a on nechce chodit s kosem, zejo...]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam