Bele, tak Cifir, pac jse odmit teorii, ze je to “jen caj”, to by v krimu nemakalo...
Hodil jsem do toho kus masla (da se nahradit jakymkoliv tukem), 1/3 cigara (jsem opatrnej, i kdyz chci umrit, jakoze FAKT CHCI, tak ne v krecich a se zvracenim, ... ta moznost tady je, cca od 8+g tabaku); pridal jsem k tomu cca 1/4 muskatoveho orechu nakrajeneho nozem (da se poridit uz mlety).
Svaril jsem to a vypil cca 2hrnky = 150g caje, 5g tabaku, cca 3g muskatoveho orechu.
Je mi tak nejak na hranici “je mi blbe” a na hranici “tyvole, co se to deje?!”... neco, jako, kdyz si clovek foukne do nosu hodne rape.
Jsem zpoceny, intoxikace je spis otrava, nez ze bych na to mel nejakej receptor, je to neco mezi speedem a halucinogenem, a ani jedno to neni v plne palbe.
Furt je to na hranici zvraceni, a tak tak zvladani.
Dokazu si predstavit, ze pokud se nedokazu dostat k nicemu rozumejsimu, i kdyz by to mela byt muchomurka cervena, tak to za to asi stoji.
Jinak nic moc.
Pokud bych dolozil odhadem decku, mozna az tri, stejneho odvaru, obavam se, ze by to byla propustka (uz te mam tem 110, a to se jeste mentalne drzim, kdyz mi bylo na zvraceni fakt hodne, myslim, ze pod 180 jsem nesel).
Takze: ppkud chces svet opustit zmasteny, nebo se zmastit tim, co zbylo = jde to.
Jinak chifir tak, aby to slo FAKT PIT, a bylo to prijemne, tak za me:
150g caje, vyvarit ve 2,5hrnku vody (vyvarit 0,5 hrnku do pice)
Pridatdve lzice maska, a 1/8 muskatoveho orechu/kvetu.
S tim, ze muskat kazi chut, ale masti. Aby to bylo dobre, je to dobre jen v podobe voda, caj a maslo.
Fakt dobry kafe po ranu. Kdyz je clovek prase, jako ja, dosypava vyvarwny caj a doleva vodu a zbytky chifiru z minulych kol, a pije to, dokud to nedojde.