MATT: ale odhadem na vahu, proti treba dobre zivenymu Northen Light, tak to vyjde tak 1/4 asi fehr. Zas zalezi co pestujes, treba Habanjera obsypou kytku defacto v jakejchkoliv podminkach a mel jsem ze 4 kytek i 1,3kg papricek.... letos mam slozitejsi druhy, treba ty fialky jsou vylozene indoor, kvetou jak protrzeny, ale nerodi nic moc, zaroven je jim ocividne zima a malo svetla, je to takovej malej sirokej ker.
Pak jsem sadil nejake zvonkovky, ty by mely byt dobre, jenze dik covidu jsem na zahrade nemel misto [a mrzlo] a v kyblech jsem mel jen narychlo sehnanou cernozem z pole + konskej hnuj [ale letosni] + pisek....a dik covidu neslo sehnat nic lepsiho na preckani mrazu, takze to slo vcelku do pice
Ostrava je letos peklo, pac kolem zmrzlych najednou bylo -7, takze vsecko co kvetlo, nebo bylo uz venku, tak slo srat, od hrusek, jablek az po nektery papriky, co lezely na skle [zmrzly za jednu noc]...
Takze za me uplne blbe letos....
Slimaci [pac uz jsem videl SPETZUV prispevek].... tak je to tak [a to kdekoliv, lesik, nepoorane pole, nez, zahrady.... tak slapnes, a zabijes 3... za 5 min cesty na benzinku [vis kam] jich nasbiras jen na safalutu 200-300... koukal jsem kam az to saha, a minimalne cela Morava je zasazena. Treba v Olomouci kolem rek je to to same.... proste neomezene mnozstvi, s tim ze na metr ctverecni bych jich cekal tak 200. celou seznou.