Hej! Ty tacos chci udelat, jinak ten typek vari naprosto sqvele. Recepty jsou teda spis pro advanced kuchare, kteri umi varit “od oka”, pac nerika kolik ceho, navic kazdy recept trva snad pod minutu, takze vcelku sekec.
Ma nadhernou kameru a hezke napady.
A vari HODNE, mojim stylem, docela dost receptu jsem si vymyslel schodne s nim, ale zrovna ty tacos me hodne prekvapily.
Wasabi v maioneze, salat dolozeny citronem (za me k chilli spis limeta)... jak tvaruje a pece ty tacos, to je frajerinka, za 10min hotovo. (Teda ale platy masa ma v kvalite - zilkovane, to se u nas nedostane na pult, leda v bio kvalite, tyhle kusy reznici v supermarketech rovnou kradou a prodavaji hned po bourani u skladovych plosin, firemnim zakosum... co vim tak v teskach a globusech je to bezna praxe, na pulty jde second-class tak na sekanou, casto, proste nedostanes stred tela az po ramena prednich noh, kde je nejlepsi slanina a pak prorostla predni plec a hrbet)...
Gordon Ramsay's Guide To Cooking Street Food | Ultimate Cookery Course
http://www.youtube.com/watch?v=1_FGV90sDYw