SPECZ: Ni, henta okenica ni, panko zavazala, ni, dyz ony nebyly cigarka panko, ni. Zabreh tvrda skola, ni, mladi to davaju cestinu a kabely paliju, vime, panko. To ja ne, ni, gadzo, pan, enem cigarka. Neprodaju mi v Hrusce uz, vime, ni, atoenem pet stovaku som si pucila, a stejne nedaju cigarka panko.
V Zabrehu sem bydlel prvni mesic v Ostrave, a tam bud na piku frcis, nebo ho prodavas, nebo oboji.
Este taky muzes bejt UKcko, a enem chlasces vodku z Hrusky, nebo bilej zoufalec z 8 patra fakt festovniho panelaku.
Jo a taki je tam ShopIn, teda Ikea, Sportisimo, Decatlon a tak, kam jezdi cela stredni trida Ostravy o nedelach, misto kostela.
Sak jsi me tam nedavno poslal opravovat nakou reklamu, toz vim, ni.
Ale zas minule na Dr Maleho to byl esce veci narez pravda, pres cestu hotelak enem pro cerny, a trafika o rozmerech 3x2m s nabrousenou tlustou kundou, ktera tam ovsem ma jedina praci, zarazena mezi zastavarnu a zasivarnu prachu typu zavrene nehtove studio.
Same hitparady.
To uz v Ova vis, jak sou tam panelaky, co maj hodne vchodu, vzdycky si v dobre ctvrti.
Lepsi uz jsou jen stary nadrazacky cinzaky... konecne Prednadrazni to dotahla az do hlavnich zprav na EU urovni... (uz je z toho brown field, ni, panko)