me se treba desne lini, ze Amici maj v konzervach FAKT VSECHNO [videl jsem uz i konzervy s munici, sice asi nebudou zavarovany, ale ... no i kdyz 5.56 NATO asi klide 100*C prezije, bych rek].... no nicmene;
Videl jsem ve videjich, ze maji treba:
- konzervovanou vodu - je v tom teda nejakej chlor, takze se to musi nechat vycichnout a po otevreni uz to nejde zavrit, ale zas kdyz tim dolejes jinou, mirne hnusnou vodu... proste dobry
- konzervovanou mouku - to mi pripadne mega dobry, pac skladovat mouku v nouzovych podminkach je FAKT pruda
- konzervovane maslo - ne ghi ale opravdove maslo, ghi neobsahuje laktozu, je to vlastne spis takovy zivocisny tuk na smazeni/peceni, ale budiz, za me furt ghi lepsi jak zadny maslo v plechovce
- konzervovanej chleba - me se teda libi i ten z MRE, kde mas neco tak o tlostce penezenky a velikosti tak 3.5" diskety, kdyz to otevres, tak se to nafoukne na pomerne solidni bochnicek bileho chleba ... je to drahe jak pica, aspon u nas
- konzervovane koreni - a to i vicedruhove...
proste predstav si cokoliv, co se vejde do kozervy aspon po kusech a amici to maji... to bych jako HODNE chtel, jsem velkym priznivcem konzerv a to i v dobe miru. dobre se to skladuje a to i na detasovanych mistech, vydrzi to vecne, nema tendenci se to rozmlatit, byt sezrano kde cim [krom lidi a tam stejne 1/2 populace neumi zachazet s otviraky ;]] - ehm ehm, to bylo nekorektni, ja vim, ze uz jsou takovy ty s tim koleckem ;]]]
Navic kdo nekdy varil lusteniny, tak vi, ze treba cizrna nebo velky fazole jsou FAKT lepsi z konzervy za 9-15kc misto 20h prace