Jinak muzete se pripravovat v zivote na cokoliv, nicmene, kdyz si ssebou vemete blba, je to uplne zbytecne, zvlast, pokud blba mate radi, jste zdaleka v nejvetsim ohrozeni zivota, a to i v dobe miru, ze vsech...
Za poslednich 7 dni se Adele podarila snad kazdy den nejaka katastrofa z naproste blbosti.
Ja jako chapu, a vim(!!!!), ze ac ma zbrojak, nesmi dostat do ruky zbran, o tom uz jsem tu psal, ze vam v ramci dialogu a hazeni rukama ustreli kebuli, a pak cela zkrousena rekn “jezis promin”.
Stejne tak bych ji nedal do ruky napriklad kusi, a to ne kvuli bezpecnosti, ale kvuli tomu, ze by vystrilela sipy panu bohu do oken a zas by rekla “promin”
Kazdopadne vrchol byl vcera, a to prisaham Bohu Vsemohoucimu jsem uvazoval, ze ji dam pesti, az si sedne:
Umejva podlahy savem a mopem, cool plan.
Uschne to a prijdu do kuchyne, chci si vzit houbicku na umyvani nadobi a vidim na miste, kde se tyhle veci vyskytuji, klubko tvorene hadrem na zem, vsema cistejma vecma na nadobi...
Vzhledem k tomu, ze za noc se mi 3x poblil pes, a ja to tou hadrou na zem umejval, a den predtim jsem s ni umival flek od menstruacni krve na podlaze na hajzlu a podobne. A jako jo, vyplachuju ji, peru ji.
Ale Adla s naprostpu samozrejmosti kontaminovala vsecko od houby na nadobi az po uterky blitkama, krvi a srackama z hadry na zem.
Moc mi nepomohlo, ze rekla “promin, ja nechtela”.
To jako nepochopis. A nejhorsi je, ze nejen, ze to po sobe neuklidila, ale i to, ze jsem si toho vsim nahodou, az by potrebovala hadr, proste by jej vzala a utrela jim podlahu.
Co vic rict.
Nejhorsi je, ze se ten tvor neuci, proste se urazi a tvari se, ze promin staci, a dalsi den to udela znova, nebo neco podobne debilniho.