• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nick Cave : Idiot Prayer
    Singly od Fatboy Slim
    singl od Biosphere, ktery ma 42 minut
    Cabaret Voltaire : Shadow of Fear na Spotify
    Ariel Pink nova deska i singl, hmm hmm
    ... wow, po delsim case mam co poslouchat
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Je ti čtyřiačtyřicet a vedle toho, že pořád paroduješ dění kolem nás a dobíráš si třeba Richarda Krajča, jsi na poslední desce ­Idueto přidal další polohu – duety s Janou Kirschner nebo s Martou Kubišovou. Kde je hrana, komu naložíš a komu složíš poklonu?

Z Krajča si dělám prdel, protože on se bude objímat kdekoli s kýmkoli, jen když to bude sypat. Proto ta vystřihovánka ve slide show klipu k písni Krajčo T9. Zároveň mi připadá neuvěřitelný, jako že mi nepřipadá uvěřitelný, ten jeho citový fašismus v textech. Až pozdějc jsem zjistil, že na Facebooku existuje skupina Skládáme texty kapele Kryštof, kde si hromadně dobírají ty jeho oxymórony. Nebo si vezmi další výrobek popové scény – nedotknutelného Goťáka! Ten se také bude mít dobře za každého režimu, jelikož KAM VÍTR, TAM PLÁŽ! V případě Mistra ale nutno dodati, že ty textařské slaboduchosti, co mu lezou z úst, prošly zlatem jeho hrdla. Víš, myslím si, že klidně můžu parodovat Opičana Havla (Baumaxovo album ... a ten Clintn, on mi hýkal z roku 2009, které Xavier celé zpívá a recituje s havlovskou dikcí; pozn. red.), ale zároveň jsem si na něm cenil, oproti současným prezidentům, že měl svébytný smysl pro humor. Proč bych si z lidí, kterých si cením a vážím, nemohl dělat srandu? Zároveň je mi velkou poctou s některýma z nich spolupracovat, vezmi si například Janu Kirschner – popová hvězda, která ale nikdy neudělala sračku, což dokládá celá její kariéra. Celé to vzniklo přirozeně, prostě s Janou máme stejného basáka Rasťu Uhríka a ten nás propojil. A s Martou Kubišovou? To máš jako s Věrou Čáslavskou: NIKDY NEUHNULY!

Xavier Baumaxa: Z Krajča si dělám prdel, protože se bude objímat s kýmkoli, jen když to bude sypat | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/...m-prdel-protoze-se-bude-objimat-s-kymkoli-jen-kdyz-to-bude-sypat.html?amp=1
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ale zas jako True Detective!

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ;)

Hledal jsem rosicku korenovych balu, tu desku si poslechnete celou (a idealne od Baumaxy asi vsecko ;)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Typico!!!!!

dobyti severniho polu zidem bobem dylanem - xavier baumaxa
    http://www.youtube.com/watch?v=FdrMB6KUNsg
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taky jste nevedeli, ze vavrin v octe/nebo i tinktura, se pouzivala jako lecivo na drobne i vetsi rany, typicky utrzene v bitkach a skrumazich?
    Tak mi doslo, ze ty vavrinove vence vitezum, nebyly jen tak pro nic za nic?
    Jinak vavrinove listy jsou tzv.bobkovy list...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Napadlo me tak, ze tohle je cover neceho od Pearl Jam (sperma?), myslim, ze prave Evolution

Xavier Baumaxa- Málem bych zapomněl
    http://www.youtube.com/watch?v=y1FiwPw8BwQ
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Xavier Baumaxa & Hnede Smycce
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jsemsi uplne vzpomel na Ministry, jak maj v jedne pisnicce... “Iwe gone torture to Iraq”...

Uplne jsem si vzpomel, jak Terry Pratchett ma ty patriciovi mucitele a katy, kteri piji caj z hrnicku “memu nejlepsimu tatovi”, nez se jim nazhavi zeleza...

Odjizdi takhle tatka z Kansassu, hladi ty blondaty deticky, liba modrookou Jil, ze musina sluzebku... pak jim vola, ze jakej mel den, tim satelitnim telefonem...

“Dnes dobry, lehka prace, jen 4 zensky a jen jeden chlapek, za 8 hodin jsme to z nich dostali ze vsech.”
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Coze? Co je to zas dneska za playlist?

Krasobruslař
    http://www.youtube.com/watch?v=01jYcVJyZ48
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zrni moc nemusim, teda tu kpelu, ale tohle zas muzu

Zrní - Dva (Official Video)
    http://www.youtube.com/watch?v=O_MxNT4_RKo
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem, ne, nenarodila se s tim, ale moc jiny to prej nebylo, jen si to nechala usporadat...

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vcera, s tim levicactvim:

Kecame s Adlou o nevere, a ona hlasi, ze muzou byt nejaci lidi, co jsou si neverni, ale zvlast kdyz si otom fer promluvi s moderatorem (psycholog), ze prej je tomuze nekam posunout a muzou mit pak hezci vztah...

Ja:

Toje desna picovina, hele jako. Moje ex- omrdala celou Prahu, a vis co, obohatilo me to asi tak, ze jsem si to prestal brat, asi jako reznik, kterej vidi jitrnice a klobasy a moc ho nesere, ze se hrabe v krvi a srackach. Proste si zvyknes, ale jestli kvuli tomu byl nas vztah hezci? No to nevim, to mi pripadne jako slabossky keci lidi, kteri dostali po drzce a rikaj tomu moralni vitezstvi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam