Tyjo, jsem si vzpomel, jak jsme byli na Kralikach (a byl to ten rok, jak jeden den byli v 22 Laibach a druhy den pak Legendary Pink Dots, a hrala/zpivala Marta Kubisova. Ja ji mel jako decko fakt rad, Lide zvonkovi mi predznamenali Lorien z Pana Prstenu... nicmene to byla TAKOVA KATASTROFA, ze jsem si rikal, ze jako wow, to je fakt pico punk.
Videl jsem jednou i Kaju Gota, uz nevim kde, taky nejakej festak, a necekane to bylo spatny hlavne proto, ze ten kokot zpival na playback, na festaku, kam jako lidi fakt prisli poslouchat kapely a muziku. To me hodne prekvapilo, ze si to lajznul, a tudiz nemuzu posoudit.
Trochu taky necekam, ze Dolly na tom Glastonbury hraje na to bily padlo, tema rudejma drapama, zas zapojeny ho asi ma, zda se.
Kazdopadne kdyz srovnam s “prvni ligou cz popmusic”, tak na Dolly bych asi nezasel na konzik, ale kdyz by hrala na takovejch shitech jako jsou Colours of Ostrava, asi bych teda zasel radej, nez na Cure loni, coz bylo taky mega spatny. (A mistotoho jsme si dali Povodi Ohre, coz uz teda neni textama takovej val jako ESMEQ, ale je to objektivne super-band, a je toslyset, ne, ze ne).
A tak si dame Povodi, ne? (Vtipny bylo, ze ja je neznal a chvili je posloucham a vece: hej, to zni jak zpevak z esmeq, ale onem se rika, ze je tuhej, ale zni to tak,... no a on neni tuhej ;)
S/T - YouTube
https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nldw_1KRR7pArH6cZsRoZGcQIkNng1bSE