• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    MATT
    MATT --- ---
    OVERDRIVE: jsem se te chtel, zeptat, jak resis ruznou delku vareni tech surovin, ale ted koukam, ze asi vsechno pouzivas konzervovany.. docela bleah :D navic cenove se dostavas na x-nasobky.. (rano jsem se divil, ze pises o mungo fazolich, ze jsou drahy, ale hotovy klicky drahy jsou, nicmene kilo susenejch stoji podobne jak cizrna, rejze, fazole a to jeste v luxusni kvalite..

    RAINBOF: na wiki mas odkazy na zdroje

    OVERDRIVE: tyopek docela divnej, ale asi hodne premejsli... nicmene, narazil jsem tam jeste na jednoho novinare a toho doporucuju mnohem vic. kdytak jako lakadlo si dej poslednich 11 minut :)

    Árpád Soltész: Keď prídu dejiny, Slováci si stiahnu gate a dúfajú že použijú lubrikant
    http://www.youtube.com/watch?v=jvot6tz8D2s&t=2400
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Dneska mne napadlo, neni nekde kvalitni material o tom jak se driv resily smrti z milosti (aka asistovana sebevrazda, eutanazie) ? ne jen zpusoby ale i takovy to kolem kdy se k tomu sahalo a jak se na to divala spolecnost. Zda se ze mam rozbitej google.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Skoda.

    Mmmchodem, blboven, nemuzete mi nekdo rict, ze po R se pise Y? ;)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Sorry, nelze.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: Mmchodem napadlo me, jak Simek s Grossmanem v navstevnich dnech, meli scenku o sousedu vojaku, co chodil domu priskoky a pod rohozkou mel minu? Najdete nekdo?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zajimave video, z pohledu toho, kdo mluvi, z pohledu toho, co prislo lidem od vlady jako barevna prirucka...
    Zajimave, zajimave... nemyslim si, ze severske narody by nebyli prepperske, tak nejak z podstaty kosy, tmy a spatne pudy.
    Konecne Rusaci dostali pekne pokourit od Finu, Litevci, jak jsem tam ztravil nejhorsi velikonoce ever, tak taky nezapominaj i kdyz bez vodky a cerneho chleba tam neni zadny kram,... no jako hele nic noveho. Koukam na stovky videi na tema ruzneho druhu preppingu, ruzne si delam carky, poznamky, a nakonec se bavim poslouchanim knihh Harryho Pottera a varenim, kazdopadne,... no proste video.

    Mmchodem, kdyz bych vedel, ze si domu muzu odnest kosu, rozhodne bych sel do armady uz v dobe, kdy jsem mel (coz bylo mmchodem 2001-2002 a tech 9 mesicu bylo peklo pohotovosti pac 9/11 v NATO vyvolalo alert level)


    Why Sweden is encouraging citizens to become preppers.
    http://www.youtube.com/watch?v=YCAJofc4ajM



    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem k receptum... psal jsem, ze kapari v podstate v cemkoliv jsou bozi (tedy pokud s nima nemas problem)... nekdo mi odpovedel, ze se tak nakladaly poupata blatouchu, tak jsem navrhnul do octa, soli, nebo oleje nakladat spis pamepeliskove poupe (to prave, ne zavreny kvet), pripadne ruze, asi by slo i jablone a podobne... nemam moc rad v jidle kianid, coz jsou prave blatouchy, ale take bezinky... prej je to termolabilni, ale ja o bezinkovem “sracim-bliti” vim sve, ne dik...

    Kazdopadne tak si uvazujes:

    Mmchodem jsem se vcera inspiroval s tema nakladanejma poupatama, coz v zime je na houby, a vymyslel jsem variantu... nakladane klicky....

    Zkusim je dat jak do soli, tak do octa, tak do oleje.

    Podle me mungo, ktere bezmezne miluju a je drahe jak cert, ale kdyz nekde vidim v akci, kupuji po kartonech, tak vyroste ve tme jen z vody na dlan dlouhe za 3-5 dnu, klicky vyrobi do rana, a jist to jde cele, tak jsem si rek, ze to si rika o kaprlata. Tak uvidime.

    Jsem posedly chytrou konzervaci. Samozrejme fermentace, to je bez debat, navic clovek ziska ocet, treba.... nebo chlast.
    Ale treba chilli rozmixovane se soli je uplne nejvic dobre ulozeni.
    Nebo treba cokoliv zalite horkym octem (a kruh se nam uzavira, nemluve o tinkturach, ale ty funguji min, nez by clovek chtel)...

    Takze myslenka prisla na kaprlata z 4 dennich mungo klicku... uvidime.
    - v octe
    - v soli
    - v oleji
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: No ja si ted hral s vybusninami vlastni produkce na zahrade, a v podstate jsem ochoten minove pole zridit u nas na zahrade, pac nekdo ty uz existujici doury musi zakopat ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Naval tyhle dokumentace!!!!
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    GILHAD: Mno, to nevim, já sem sice dostal povolávací rozkaz k výcviku dostal - jenže v rozkazu bylo že se mám dostavit k sobě domu. Armáda totiž přešla na e-learning, u toho kde to jde ... A v obýváku fakt minový pole zřizovat nehodlám :-)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SPECZ: Uplne vidim, jak zridis minove pole ke zkouskam a pokud se tam zadny zkousejici nedostane zivy, natoz cely, tak ziskas jednicku s hvezdickou :D
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Ehm, rotě fakt nevelím, jen podstatně menšímu celku :-)
    A zrovna se tu šprtám podrobnosti z dokumentace a zřizování minových polí ke zkouškám.
    Jsou tam občas až nepochopitelný věci typu "Účelem výbušných zátarasů je: přehradit mezery vzniklé jadernými údery protivníka a ztížit mu tak rozvíjení úspěchu v prostorech napadených jadernými zbraněmi;" a podobný ....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nicmene fakt, pozvani plati...

    Furt jeste nenastala oslava nasi svatby, zaroven nebyla ochutnavka cervu, zaroven, pokud se objevi i Burkhar, budou zahjimave problemy...

    Podle me by to mohla byt sranda, zaroven jsme vicemene v dobrovolne karantene, takze to bude i relativne bezpecne.

    Bramborovy salat a ryba included...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Navrhuju takovou poznavaci-bojovou hru:
    Spociva v tom, ze muze kdokoliv z tohohle auditu prijet na navstevu na vanocni svatky/silvestra k nam na barak do Ostravy.

    Idealni zaklad by byl pak Burkhar a SpeCZ.

    Podle me se musite seznamit ;)

    (Chtel jsem napsat, ze i proto, ze uz jsem nebyl rok na zadnem zachranarskem cviceni a jako dobrovolnika v nemocnici me furt jeste neoslovili (lidi je kupodivu fura, coz je dobre))... ale nenapisu, podle me SpeCZ jako velitel roty dokaze takovou vec zvladnout:)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: vis co by uplne nedal? Dyz by sem psal a kazdy ho ignoroval.
    Jen mi to pripadne nudnejsi, nez jej chvili zostuzovat.
    Myslim, ze si proto prisel, nudi se a jednu z veci, co fakt neumi, tak kdekoliv mlcet, nejen u stolu, podle me by mlel blbosti i na pohrbu ...

    My ho pouzivali pri hrani Shadowrunu jako generator problemu, vicemene vsechny jeho postavy zabil nekdo z teamu (ja mu jednu otravil a druhou zastrelil), kdyz uz fakt bylo potreba necoresit. Myslim, ze taky postupne dostal od kazdeho ze spolku do frasny (od nekterych tusim i 2x, odeme jen jednou ;)

    Vicemene tuhle roli ma i v realite, dokud je vsechno ok, tak generuje problemy, a vsichni se tomu tlemi, ovsem nesmi se odstehovat do jineho mesta, kde nema par kamosu, co to pak urovnaji...

    Coz se dlouho rikalo, a pak se ukazalo i jako pravda, pac prvi tyden, co bydlel v Brne, vratil se na weekend do Holimoca, a mel uplne modrej xicht, jakoze fakt uplne, ne monokly, ale od cela po bradu.

    Nikdy nesdelil, co kde proved spatne, nicme jsou jen dve reseni: budto se snazil opychat divokou bachyni do analu pred pruhatou praseci mladezi, nebo nekde u stolu mlcel moc nahlas.

    Burkhy trochu pripomina Backbyho z Trainspottingu, jak hodi dolu do davu ten pullitr a pak se zacne rvat, a nasleduje hlaska: “co nadelas, je to kamos”, akorat on hodi dolu ten pullitr, a pak rychle vybehne od stolu, aby jim jeste stih dostat po hube ;)


    Stejne, co si tak pamatuju, v minulem kole jsi Burkhy neodpovedel na dva dotazy z plena:
    - vzal bys jako nahradu, za natrzenej fligr sveraci kazajku? A budes ji nosit?
    - milujes mne?
    ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: sak jo, okolo baraku mi navic litaj raci
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Bacha, monitory mám dva! 8)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Dnes jsem pekl brambory a mořskou štiku. Foto nemám, bylo to dobrý. K večeři se pomalu táhne kachní cauldon. Ale to má ještě čas.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Tyvoe, jsem si ho predstavil schovanyho za monitorem, tohle uz mi nedelej, polil jsem se cajem ;)
    Jak tam drepi, a vykukuje ;)))
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SPECZ: Co to meleš, ty vořechu? To, že u stolu dlouho mlčím, neznamená, že neposlouchám, o čem je řeč. A když někdo začne mlet hovna, jak je ve všem nejlepší na zeměkouli, tak řeknu, že jsou to hovna. Mimochodem, Spajdr neumí střílet ani z kuličkovky, když něco naposledy trefil, byl to jeho pes (Sigurd) ze dvou metrů. 15 metrů vzdálenou značku už trefit nedokázal. A jenom se holedbá, jak všechno umí. Brouk Pytlík. Znáš Spajdra vůbec osobně? Víš, jakej je to letama fetu všeho druhu vysmaženej tupej mozek?! Pochybuju...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam