Mikro blog:
V mem oblibenem reznictvi kradou...
——
Mam oblibene reznictvi, hlavne proto, ze reznice jsou tam damy od rany, drze jak... reznice, s velkou hubiu a adekvatnima postavama. Proste krkovicka.
Kupuji tam hlavne zvireci “odpad”. Zpracuju vsechno, nozicky, hlavy, jayky, ocasy, kuze i zbytky kurat.
Ceny v pravde libove... eeh lidove.
A dnes jsem se, flirtjic s pani, 2x meho objemu, rozplyval nad veprovou hlavou...
“Jeje, vy jste mi je zlevnila, draha pani, minule byly za 17,90 dneska uz jen za 11,90”
Pani se trosku zapomela a vece:
“Ale drahy, za 17,90 nebyly nikdy, ba naopak, pred vanoci ovar vzdy zdrazi, staly 8,90; pak 9,90; ted je mame za 11,90”
Hlavou mi bezi:
Blbost, pred 14 dny jsem psal recepty na ovar a na to, jak hlavy sekam Fiskarskou az zuby litaj po zahrade, doted vidim cenovku 17,90, pac jsem z ni byl tehda nadsen.
A v hlave mi cvaka dal:
Tohle uz jsem videl. Veprovy uzeny jazyky po 3 za vic jak stovku, kdyz jsem rek, ze toza to nedam, pani mi je prevazila za 59,- nebo tak neco.
I tehdy jsem o tom psal, ze mam rad reznictvi, kde maj smluvni ceny.
No muj otec tomu rika: tady kradou. On je ten typ, co si pocita cenu na halere, a za komancu delal zlodejskym prodavackam sceny kvuli 0,10 kc... ja jsem ten typ, ktery ma holt radost. Jednou vydelas 50 korun na jazyku, jednou prodelas 6 kacekna hlave.
A tak budu do toho reznictvi chodit dal, no. Pac listky “dnes v akci” na 4x umejvane krkovici z medveda, ktery normalne lezi v regalech, ty me nuti myslet na to, coty reznice prodavaj pod rukou supermarketu za stenou.