TMA: jo jo, ja to ani nebral jako hajeni nekoho.. konecne, kdyz by bylo jen o filmech, tak treba Joker je rozhodne zajimavejsi nez Batman v tom, ze minimalne v tech Nolanovych, tak Joker je jednoznacne nejlip zahrana role ze vech. Ostatni je v podstate takovy herecky cecko, ale typek, co hraje Jokera [nesleduju herce, ale prej se nejak jmenuje, a prej je mrtvej], tak je proste pa/ra/dni!
Jako husta je az necekane z comixu Vrana.
Kde Joker vicemene stoji na strane.... masoveho vrazdeni ve jmenu dobra?
Mivam obcas takovy problem, ze si v knihach neceho vsimnu az HODNE pozdej, nez kdyz si to prectu....
Stalo se mi to treba u Kulhanka, kdy v jeden moment jsem si uvedomil, ze Cesta Krve, kdyz bys to natocil timhle stylem, byla by HODNE hustsi nez nejaky Walking Dead. Sceny, kdy popisuje to, jak se konecne dostal do Afriky, kde se cele pozadi od zdecimovane Evropy lisilo o to, ze v Africe lide zili survival davno predtim, nez v mnichove zustalo par zombaku / mrtvaku, co zerou lidske maso... a pak jede, a vidi fabriku na vyrobu konzerv, kdy v naznacich vlastne popisuje, ze pred zombifikaci celeho sveta, tak se tam vyrabely KOMERCNE UZITECNE konzervy z lidskeho masa, proste sekery, spalky, udirny, seriova vyroba plechovek....
Ja v tom ze zacatku videl jen hrdinu. Cowboy bez bazne a hany [taky Hany a honey], tak projizdi krajinou na svem ocelovem ori a msti bezpravi, a pomaha chudakum a syrotam. Jasne, jo. To tam samozrejme je, v prvnim planu. Na pozadi ovsem tak nejak, z pozadi veci dnesnich, vysvitne, ze jsme se na Afriku uplne vysrali, ze Afrika je pro nas... zeme, kde se testuju zbrane, kde korporacim nikdo nic nezakaze, kdy uprchlici nemaji zadnou realnou podstatu, a je spis dobre, kdyz se utopi nekde v mori, nez aby dosli na breh vicemene jakekoliv zeme...
Videl jsem ted jedno survival video, kde typek rika:
Dluzno si uvedomit, ze kdyz zkonci svet, tak...
Predstavte si to tak, ze kdyz by najednou prestal jit proud, vsude a uplne, podobalo by se to tomu, kdyz hori barak. Nase spolecenstvi [eu-usa-lat_am] by bylo jako lide, kteri vyskakuji z hodne vysokeho patra, a hodne si nabijou hubu, dole na zemi. Prezije spis nekdo nahodou.
Pro prumerneho obcana Mali by to znamenalo jen dalsi den, kdy nejde proud, a pro mnoho mnoho obcanu mnoha zemi, by to proste znamenalo jen dalsi den.
Patro, ze ktereho vyskakuji oni je totiz mnohem niz k zemi.