Mmchodem, drobnosti, ze v dobe zalohy nyx furt prijima commandy a pak je interpretujr zpetne.
Dalo by se vykladat minimalne 1/2 hodiny, kudyma se do zrovna Nyxu (a timto klidne msg to NYX aka Marek) se to da rozbit.
Ja to normalne hlasim, ale nekdy jsem liny, jindy je to souhra nahod.
Nyx rozhodne neni bezpecny, ani nahodou.
Ale v tom to neni. Jedine, co muzes rict o tajemstvi je:
Udelat komunikacni sifrovanou sit vic jak 3 lidi je nemozne, ve dvou uz to neni tajemstvi, a sam jsi proste sam.
Funguji sociologie: tzn, treba kdysi jsem navrhoval Shadowrunnery zasadne podle kruhu Seolupy....
To je tusim korejska mafie.
Funguje to tak, ze 10 (treba) lidi, utvori spiknuti; az dosahnou poctu (treba) deset, kazdy z nich si vytvori vlastni skupinu deseti, a to pokracuje furt.
Cilem je v prubehu vzniku skupiny, predat jakysi zamer, jakesi “gro”
Existuje i metoda TAZ, viz Hakim Bei a cele to 23 hnuti, viz ... atd.
Kazdopadne, furt: Nac Mac Figlove se vzdy bali psaneho slova, pac to, vzdy te muze prastit ze zadu a z boku do palice, jestli me chapete.
Cikani treba moc nepisou, o to min si vazi deti, ale o to vic starcu.
To je cela kategorie poznani, rek bych, a v ni, kdokoliv, kdo ted cte, a i ja, co pisu, jsme min chytri nez mainstreem.
Ale ja verim v neco, co se mi furt nedari, ale vim, pro koho bych kam jel, nakladakem, kdyz SHTF... ja se snazim tvorit komunitu. Takze radej vemu na sebe zalobu za domaci hackovani, a trochu cukru v hypermanganu, jen, kdyz budu vedet, ze nekdo kolem me je ucitel, doktor, chemik, kovar, svadlena, lovec, vyrobce inkiustu a papiru,...
Svet se asi zas az tak neposere, ne jeste za nas, ale ja verim, ze lidi okolo me, i za cenu rizika rakoviny statu a jinych mafii, jsou neco jako zily, cevy, neurony, memy,...
Vic v nich proudi, vic si predavaji, vic, je ta svalovina spolecnosti mozna uzitecna.