• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: vidis, tim jsi mi pripomel, ze bych chtel nejaky udelatko na nabijeni veci z autobaterky, ala auto zapalovac. Zabavil jsem tu Adli baterku z auta (po nakupu nove), ale ta jeste muze slouzit.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Takovej prepper a prazdna baterka! Styd se! :-D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    When life gives you lemons, make lemonade :-))

    Az bych rekl, ze se primo nabizi moznost, pronajmout si levne nemovitost od ID Overdrive OVERDRIVE a zacit tam provozovat byvalou servirku Janu LAUNCHER.

    ;-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: na druhe strane parku. Partyzanske namesti. Tenhle dum. Prizemi vedle vchodu na 3.hodine

    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    jak se srovnávalo kladno a ostrava OVERDRIVE tak 3+1 v kladně jsou za desetkrát tolik. A i 2+1 se dostanou přes tři mega.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Coz je smutne. Ale zaroven vcelku bezny periodicky proces leckde.

    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Kde to je ?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nam s Adlou se uz rok nedari pronajmout nadherna 1+1 v cihle. Maximum, co za to chtej lidi dat jsou 2 litry. Jen udrzba stoji 3.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SPECZ: taky jsem to tak pochopil :D
    [ SCHWAB @ Věci Veřejné - zkrátka si to musí zorganizovat a je to jejich záležitost. ]



    LAUNCHER: rozepíšu se později, honí mě práce :)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Čtyři ? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

    Ty si asi nikdy bordel/privát neprovozoval,co ?
    Čtyři denně, to je jen volnočasová aktivita :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: hele za 350 tis se tady prodavala 3+1

    Sak ted prodava byty pronajimatelum RM system, ci jak ss jmenuji, uz se jim nevyplati byty vlastnit a starat se o ne, jak to pada.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: toz to je jasny! Ja mit malou ruzovou kocicku.... tssaaa! Akorat furt vysvetluj detem, proc jsou doma 4 ruzni strejdove denne.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: "kazdy desaty byt volny " - Tak to pak ty najmy musi jit paradne dolu ne? Dotycny se nastehuje do toho volneho bytu, pronajimatel bude nadseny ze dostane alespon neco a nebude to mit prazdny....
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Aneb "najděte si sponzora na internetu" :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja mam prvnich dojmu jen par, nejsem moc socialni v realite.
    Co vim ja, tak jsou 2 lide, co uz zavreli tak, ze neotevrou (to uz jsem psal), vim o asi 4 lidech, kteri zakazy ignoruji a podnikaji i dal, i kdyz se to nesmi a funguji v modu kde neni zalobce, neni soudce (a umyslne nebudu zpresnovat).
    Vim o tom, ze nektera povolani maji problem s tim, ze nemaji komu dodavat a pritom na tom meli zivnost, pocitaje v to domaci pivovar a jednu biofarmu.
    Vim o jednom paru (chodi sem), kterej zivilo prodavani na trzich, jo, luxusni zbozi, domaci vyrobky, sperky... jeste smerovano smerem vysoka kvalita. Ti uz od jara neprodali ani n...

    To ze nekomu uvolni nekdo jiny byt je hezke, ale za a nepotrebne, protoze jen v ostrave je odhadem (kdyztak dohledam) kazdy desaty byt volny (ostrava totiz doopravdy uz davno nema 300 tis ale neco jako 198tis obyvatel).

    Bytu je rozhodne vic nez zajemcu.

    Navic v konecnem dusledku ti lidi, co nemakaj a nebydlej = dalsi HROMADA vydaju od statu. Oni totiz nikam nezmizi, jen se z nich stane potiz.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SCHWAB: Docela dost, protoze jsem mmj programoval veci kolem payroll, takze jsem to ztrhavani z platu vedel i o lidech, o kterych jsem to vedet ani nechtel.

    Proc se ptas? :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jo, lehnul na tu jeden automative, ktereho COVID dorazil - ERT Automotive Bohemia. Ono by to nejspis umrelo i tak co jsem slysel, ale proste posledni kapka.

    Nicmene, po jejich zamestnancich se jen zaprasilo.

    + Bylo nejake propousteni v Adientu, ale opet, zamestnanci uz jsou jinde, kde se zase nabiralo.

    Btw, kdybyste vedeli o lidech kolem Veseli nad Luznici, co si za manualni praci chteji pri prescasech vydelat klidne 30k+ Kc, dejte vedet. Rad predam dal. Klidne 10 kusu, co jsem slysel.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    LAUNCHER: kolik znáš lidí, kteří mají/měli exekucí?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: "30% tehle zeme.... " - az to uvidim, tak tomu uverim.

    Moje info z Jiznich Cech a vice zdroju je takove, ze se pretahuji lide za vyssi a vyssi platy mezi podniky vzejmene. Stejne jako pred COVID. Coz je samozrejme pro nas lidi dobre, btw.

    Dano i tim, ze sice prisli lidi z gastro (a jsou s nima dobry zkusenosti btw), ale odesli cizinci.

    Viz ta mira nezamesntnanosti 3.2% v prosinci a neklesajici prumerne prijmy.

    Pozor na dojmy a medialni realita vs statistika pripadne first-hand zkusenost, pekne prosim.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Coz bude pro vsechny idealni reseni. Do volne bytove jednotky se patrne nastehuje nekdo, kdo najem i dane radne plati a dosud najem marne shanel.

    Vyhozeny si i pri aktualni "COVID" mire nezamestnanosti 3.2% za prosinec 2020 jiste praci najde a pouci se ze svych chyb.

    Zdroj: https://www.czso.cz/...so/cri/miry-zamestnanosti-nezamestnanosti-a-ekonomicke-aktivity-prosinec-2020

    Mam za sebou Pakistan a Afriku. Videl jsem tam lidi, co z nuly a "narozeni u cesty" udelali neskutecny veci. Protoze makaj tak, jak jsem ani ja v zivote nemakal. Pribehy ceskych netahel neschopnych najit si praci v mirove CR, ale zato sukaji bez sprcky s kde kym - ty me nevzrusuji, promin. Na to jsem toho videl a zazil moc.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Musime si uvedomit, ze na socialce ted zkonci treba 30% tehle zeme.... vsichni ti hospodsti, kuchari, cisnici. Ale muze byt, ze i problem s zivnostmac co navazuji. Muze to byt i zemedelec a podobne!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam