• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Starsi ale mile

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Starsi, ale mile

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Starsi, ale mile

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nekdy jsou dedektivky drsne skoly fakt drsna skola. Bushova administrativa a jeho soudruh viceprezident (????), tak chteli zakazat potrat i v pripade znasilneni. Nastesti se ten pan republikan trochu odkopal, kdyz v senatu tvrdil, ze pokud zenu oralne nekdo znasilni a ona otehotni, ze to neni zadna hruza. Videl jsem zaznam, vetsina senatoru se smala, jedna hrdinka mu vysvetlovala, ze oralni sex nevede k oplodneni, pokud nejsi neco z jine planety.

    Tak tedy beletrizovana zena, ktera si nechtene poridila s nasilnikem synka. Pac je to Nesbo, tak musi mit za manzela kneze... to mi vadi, jak to tlaci az na hranu. Nemusi. Vetsina zen o znasilneni nedokaze mluvit ani se svojim partnerem.

    #noMeansNo!

    „Lebo existuje hranica, po ktorú sa môžu rozprávať. Za ňou je nepreniknuteľný múr.
    Samozrejme, že súhlasila, aby chlapcovi dali meno po Andreasovom otcovi. Aspoň meno nech má z jeho rodiny. Takmer mu tesne pred pôrodom všetko povedala. O prázdnom parkovisku, o tme, o čiernych stopách v snehu. O noži na krku a dychčaní na zátylku. Cestou domov, keď jej semeno ešte stekalo po stehne, sa modlila k Bohu, aby vytieklo do poslednej kvapky. Jej modlitby však neboli vyslyšané.
    Neraz uvažovala, ako by sa veci vyvinuli, keby Andreas nebol kňaz a nemal taký nekompromisný názor na potrat. Keby nebola taká zbabelá. Keby sa Trygve nenarodil. Neochvejný múr však stál, pravda ním neprenikla.
    To, že si Trygve a Andreas boli takí podobní, sa stalo požehnaním v jej prekliatí. Dokonca v nej skrsla nádej. Išla do ordinácie, kde ju nikto nepoznal, dala im dva vlasy, čo vzala z vankúša. Čítala, že to stačí na odhalenie DNA, genetického odtlačku prstov. Lekár poslal vlasy súdnym lekárom do štátnej nemocnice, kde pracovali s novými metódami určovania otcovstva. A po dvoch mesiacoch si bola istá. Nebol to len sen. Parkovisko, čierne stopy, dychčanie, bolesť.“

    Citace z knihy
    Snehuliak
    Nesbø, Jo
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A ve sklepě má holku co si musí vtírat pleťový mlíko do kůže jinak dostane hadicí.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

    Jako zena, povazovala byste prostituci za mozne reseni zivotnich situaci?

    6 hlasy od 6 respondentů

      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Tohle je,.... smutny. Jak si ta holka hleda “internetoveho sponzora”.... akorat tehda jeste s markama a bez internetu. Nedejte se zmast nazvem skladby.

      Interhotel Cutora
      http://www.youtube.com/watch?v=PtxUFVU8S34



      Kov a sklo, kůže, kámen, tapeta,
      od recepce po vinárnu, od baru až po kavárnu,
      obora vede až do dvora - to je Interhotel Čutora.Reklama
      Marjána, pokojská v hotelu,
      třídí prádlo, cídí kliky, vysypává popelníky,
      luxuje, leští a pastuje, jazykovou školu studuje. Je tu extra třída personál, každý v branži profesionál,
      talíře se svítí, příbory se třpytí, všude plno kvítí a tak dál,
      je tu extra třída personál, každý v branži profesionál,
      charaktery kovář vyková.
      Přesto, že Marjáně láska nekvetla,
      neházela nikdy do žita zbraně, věděla, že jednou dojde také na ně,
      věděla, že bude dospělá, teprve když ročník dodělá.
      Z těchto důvodů jako čert kříži
      vyhýbá se každému flirtu až do toho dne, kdy zastavil tu
      Mercedes - zwei hundert zwanzig S, pozor, Máňo, by tě nepřevez'. Je tu extra třída personál, každý v branži profesionál,
      talíře se svítí, příbory se třpytí, všude plno kvítí a tak dál,
      je tu extra třída personál, každý v branži profesionál,
      charaktery kovář vyková. V hotelu hosti se střídají
      jak ředitel ve fabrice, jako hudba při muzice,
      přijeli, aby se poměli, aby kdeco viděli a odjeli. Sezóna končí, no, a Marjána
      vydala se za pár marek do Tuzexu pro kočárek,
      koupila však šňůru na prádlo, no, hlavně, že to nějak dopadlo.
      GILHAD
      GILHAD --- ---
      Vyber z vyberu (jo a nektere veci reaguji na cinnost skupiny, jine naopak skupinu a cosi upozorni a jine jsou proste "zajimavosti"):
      ----------------------------------------
      2.1 2054 Sumner Mirror - výběr

      Aktuality: Čtvrtek 19. 2. 2054 8:00 (Policejní corrida)



      Policejní corrida

      Dnes v noci po třetí hodině byla přivolána hlídka Lone Staru ke kurióznímu případu. Na Danmarově farmě u Salmon Creeku se z neznámých příčin splašil mladý býk, totálně zdemoloval vrata od chléva a začal pustošit mobiliář na dvoře a vozidla, která zde byla zaparkovaná. Majitel farmy a jeho bratr se pokusili běsnící zvíře zastavit opakovanou dávkou z narkojekční pušky, ovšem bezvýsledně. Poté, co jim došly zásoby uspávadla, obrátili se na policii, protože noční služba místní veterinární nemocnice neměla ve svém týmu potřebného odborníka a přivolaný specialista odhadoval, že nedorazí dříve než za půl hodiny. Býka se podařilo zneškodnit až strážníkovi Fredriksonovi dalšími dvěma přesnými zásahy z narkojekčky.

      Dorazivší veterinář ze Sumner Veterinary James Grant's Hospital poté odebral vzorky krve, slin a moči. Výsledky rozborů prý budou známy v řádu několika dnů, nicméně ani po důkladné prohlídce neshledal na dobytčeti známky žádné choroby, jen nevěřícně kroutil hlavou nad dávkou narkotika, kterou bylo nutno použít, protože ta, jak řekl, „by stopro porazila elefanta, možná i dva, kdyby stáli za sebou“.

      Při akci byl zraněn nejstarší Danmarův syn, naštěstí jen lehce a po ošetření v MultiCare Sumner DocWagon Hospital byl propuštěn do domácí péče.

      Farmář po incidentu nešťastně hořekoval, že „netuší, co to do toho telete vjelo“. Škody na majetku odhaduje na skoro 1 000 Y.

      Případ má dohru i na policejní stanici – strážníkovi Fredriksonovi tam dnes nikdo neřekne jinak než „Toreador“.


      -OSa-


      Tichou poštou: Pondělí 2. 3. 2054 8:00 (Nezodpovědné zacházení se štětkami)



      Nezodpovědné zacházení se štětkami

      Že se štětka má po použití důkladně vyčistit, aby zůstala vláčná a pěkně přilnavá i příště, to ví každý zkušený řemeslník. Ovšem to, že někdo o víkendu u Rivers Edge vymáchal použitou štětku přímo ve vodách Bílé řeky, je do nebe volající nehoráznost, nebezpečně ohrožující naše životní prostředí. Kdysi tento vodní tok, pojmenovaný podle barvy ledovců na Mt. Rainier, v nichž pramení, dělal čest svému jménu. I když průzračnost jeho vod vzala za své při erupci sopky v roce 2017, nemusíme sami přispívat k devastaci místa, kde žijeme. Uvědomuje si vůbec pachatel, jakými životu nebezpečnými sajrajty, alergeny a infekčními chorobami mohl řeku zamořit?


      Tichou poštou: Středa 11. 3. 2054 15:00 (Jak (ne)přijít pozdě do školy)



      Jak (ne)přijít pozdě do školy

      Vynalézavost žáků při vymýšlení výmluv, proč přišli pozdě do školy, nezná mezí. Posbírali jsme mezi učiteli na sumnerských základkách několik perliček:

      Nečekaně přijela tetička z Číny, přivezla škopíček špíny a já jsem dostal urgentní příkaz vynést koš s odpadem, jenže jsem musel čekat dobrých dvacet minut, než bezďáci vyberou popelnici. Na zahradě v noci přistálo UFO a zablokovalo branku ven. Cestou mě potkala nehoda v podobě srážky s blbcem.* Byl jsem na pohřbu své postavy z Matrix Crash 2067. Ráno vypukla válka mezi Dřevařema a Medařema a rozdávali si to na Maple Street, přes kterou jsem se tudíž nemohl dostat.** Včera večer jsem bráchovi vykouřil poslední cígo a on mě dneska ráno ze vzteku zamknul v pokoji a klíč hodil do záchodu, takže jsem musel vylézt oknem a sešplhat po okapu. Byl jsem navštívit Sigiho, než ho odvezou do lochu v Auburnu.***

      Poslední příspěvek pochází z dneška: Ráno v Maple Lawn Elementary School ve 3. B žáci M. Ach a S. Hebestová omlouvali svůj pozdní příchod tím, že na ně na Van Tassel Road zaútočil roj vos, kterého se zbavili, až když odbočili na 54th Street a tam u jedné garáže uviděli hadici na vodu, tak ho začali kropit. Což o to, fantazie těm děckám nechybí, ale ve znalostech zoologie poněkud pokulhávají. Měli si příhodu schovat na léto. Takhle to, vzhledem k jejich zmáčenosti, spíš vypadá, že je cestou do školy zlákal Salmon Creek a lov mřenek.


      Zaslechl Orlando


      *) Jak se později ukázalo, dotyčného ráno v atriu zastavil sám ředitel školy, aby mu důrazně vysvětlil, že květináče se zelení před vchodem do budovy rozhodně nemají sloužit jako popelníky.

      **) Redakce zjistila, že tento případ měl zajímavou dohru. Ve třetí lavici u okna totiž seděl sám náčelník Dřevařů Long Log, který si takovéto lživé nařčení svého klanu od nějakého Východniara nemohl nechat líbit, okamžitě o velké přestávce uzavřel dočasné příměří s Big Beem z vedlejší třídy a společně zosnovali ďábelskou pomstu. Když o tři dny později stejný žák omlouval svůj příchod až kolem půl dvanácté, nikdo mu samozřejmě nevěřil, že když vyšel ráno z domu do školy, hned za rohem ho zhaftli číhající Medaři, svázali ho a na motorce odvezli až k Log Cabin Pubu, kde ho řetězem připoutali ke stojanu na motorky, přičemž klíč od zámku hodili do boudy vlčákovi Baskervillovi, hlídajícímu protější areál Cheema Freightlines, takže když v deset konečně přišel majitel „Boudy“, musel ho osvobodit pomocí flexy, no a následná cesta do školy pěšky trvala skoro hodinu a půl. Přitom to všechno byla čiročirá pravda.

      ***) Zde se naopak musíme plně postavit na stranu učitelského sboru, protože toto opravdu možné nebylo, jak je redakci z vlastní zkušenosti známo, neboť se před necelými dvěma týdny pokoušela o totéž.


      Tichou poštou: Pátek 13. 3. 2054 8:00 (Běsný pes zahnal Kočku na strom)



      Běsný pes zahnal Kočku na strom

      Na tom, že sumnerské kočky se před psy často uchylují na nějaký strom, není vcelku nic divného. Ovšem včera večer se jednalo o Kočku s velkým „K“.

      Pan Cat z Garden Street chodívá pravidelně kolem desáté večer venčit svého ratlíka Dirtyho do parků mezi Franklin Place a veterinární klinikou. Na obvyklou procházku se s ním vydal i včera. Celou dobu se pes choval jako jindy, s rozkoší se prohrabával odpadky u popelnic a na Main Street, občas něco sežral, když mu to páníček včas nezatrhnul. Najednou se však pes bez zjevné příčiny rozzuřil a na svého majitele z ničeho nic zaútočil, dokonce ho kousl do předloktí, když se ho pan Cat pokusil chytit za obojek, aby ho zkrotil. Nešťastný Kočka nakonec musel, podobně jako ostatní (nejen) sumnerské kočky před psem nalézt útočiště na stromě, naštěstí v parku vedle Sumner Veterinary James Grant's Hospital je hned několik takových, na které se dá snadno vyšplhat. Z bezpečí rozsochy větví pak zavolal o pomoc na policii.

      Jakmile pes zmerčil přispěchavší hlídku, která vystoupila z auta, okamžitě nechal Kočku Kočkou a vrhl se na nový cíl. Strážník Fredrikson pohotově zkropil zvíře dávkou ze služební pistole s gelovou municí, protože na přípravu narkojekčky, kterou původně chtěl použít, nebyl čas.

      Zneškodněný ratlík byl přenesen na nedalekou veterinární kliniku k vyšetření, zda nemá vzteklinu, i když majitel se dušoval, že psa nechává pravidelně očkovat. To potvrdila podle karty i Priscilla Hornetová, mající noční službu. Zkušená sestra zručně ošetřila i Catovo zranění. Při důkladné prohlídce psa si všimla jeho zorniček jako špendlíkové hlavičky a hned se zajímala, co to pes dostal a kolik toho bylo. Byla poněkud překvapena, že Fredrikson použil pouze gelovky. Ostatně, tomu odpovídaly i Dirtovy podlitiny – přece jen, dávka určená člověku byla na malého ratlíka trochu overkill. Celou situaci sestra telefonicky konzultovala s doktorem Haldemanem. Psa feťáka na oddělení prý nepamatují. Nakonec se shodli, že zvíře nejspíš při venčení něco sežralo, sestra Hornetová dle doktorových instrukcí odebrala všemožné vzorky a Dirty byl pro jistotu umístěn do jednoho z kotců na pozorování.

      Podle ranního telefonátu na kliniku výsledky z laboratoře dosud nedorazily, nicméně pes se ráno probral v pořádku, až na těch několik podlitin, a pan Cat si ho už bez problémů odvedl.

      Pan Cat teď může jedině doufat, že si u něj nezačnou podávat dveře vymahači dluhů. Protože takový fet není levná záležitost a jen Dirty ví, kterému drogovému dealerovi udělal škodu.


      Zaslechl Orlando




      Aktuality: Středa 18. 3. 2054 13:00 (Policejní honička)



      Policejní honička

      Dnes v dopoledních hodinách mohli být sumnerští a puyallupští občané svědky honičky jako z hollywoodského filmu. Policejní drona tu na anonymní volání pronásledovala starší ukradený Jackrabbit. Až po dlouhých 8 minutách se ke stíhání připojil vůz sumnerského Lone Staru. V té době byl ovšem už kradený vůz nalezen opuštěný a pachatel, který se pokoušel zmizet v puyallupských uličkách, byl zadržen tamější policií. Sumnerští se mají ještě co učit. Podle svědků se pachatel bránil zatčení, urážel policisty a vyhrožoval styky s podsvětím. Všem tvrdil, že je pronásledovaný.

      To si měl ovšem rozmyslet dřív. Kdyby nekradl auto, nebyl by pronásledovaný.


      -OSa-



      ----
      (Rivers Edge je mistni "vykriceny dum", kdyby to nebylo jasne)
      ----
      Nepise tam sam:


      Tichou poštou: Úterý 10. 3. 2054 8:00 (Lone Star vrací úder aneb I na paparazziho došlo)



      Lone Star vrací úder aneb I na paparazziho došlo

      V Sumneru to poslední dobou vře. Kromě běžných místních šarvátek o holky a územních bojů mezi Big Beem a Long Logem tu zřejmě vypukla i regulérní válka mezi Lone Starem a médii, zastoupenými naším redaktorem Orlandem Sartorisem.

      Když zmíněný reportér včera ráno na deset minut zaparkoval u nádraží na zákazu stání, po návratu zjistil, že jeho Americar je pryč. Na místním oddělení Lone Staru mu bylo sděleno, že jeho vozidlo bylo jakožto překážka dopravního provozu odtaženo na Centrální odtahové parkoviště v Auburnu, kde mu ho po zaplacení pokuty a správního poplatku vydají. Tam však Orlandovo auto marně hledali. Po hodině pátrání (jako žurnalistovi se mi sem dere slovo „usilovného“, nicméně jako střízlivému realistovi je mi při znalosti několika posledních břitkých kolegových článků jasné, že intenzita onoho pátrání byla přesně taková, jakou si vykoledoval) bylo zjištěno, že kvůli technické chybě v registračním systému bylo deponováno do Taylor Mill Pond na parkoviště pro vozidla získaná z exekucí a Lone Starem zabavená jako předměty, pomocí nichž byl spáchán trestný čin. Pokud vám Taylor Mill Pond nic neříká, vězte, že je to díra v severovýchodním cípu Auburnu, kde ani lišky nedávají dobrou noc, protože nemají, jak se tam dostat, jelikož jediný autobus tam zajíždí v deset dopoledne. Nakonec tam Orlanda zavezl kamarád na motorce, takže odpoledne se konečně svého Americaru domohl, a to ještě po něm zpočátku, než se celý případ objasnil, chtěli složit kauci ve výši odhadní zůstatkové ceny , jak je to při výdeji exekučních vozů zvykem.

      Orlanda celá ta legrace stála 150 Y a víc než 5 hodin času.

      Tak mě napadá, že když dokázali zakopat válečnou sekeru i takoví věční rivalové jako Medaři a Dřevaři, zda by si z nich nemohli vzít příklad rovněž ochránci zákona na straně jedné a svobody slova na straně druhé. Přinejmenším ta první strana už prokázala, že ve svém středu má moudrého muže, který by se dokázal nad Orlandovy impertinence povznést. Aspoň v době, kdy má k řešení důležitější věci.


      Zaslechla Alice
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Vite, proc je v Izraeli nejvic naockovanych?
      Pac tam nikdo neresi, ze je to zidovske spiknuti.

      GILHAD
      GILHAD --- ---
      OVERDRIVE: Je to vazne mineny web, ale tato zprava jakoby z oka vypadla zpravam, ktere v nasem SR svete pise jeden pisalek do mistniho bulvaru.
      (Zahlidnul jsem to prvne tady [ ILIX @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ] procetl odkaz a zacal jsem se chechtat ze tohle uz Orlando ale fakt prehnal. Kocicka mi po precteni dala za pravdu)
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE: Pokud to bude hezky graf o zmene tech cisel v case, klidne to muze byt i celosvetove, nemusi to byt cz.
      Hlavne at je to blbuvzdorny grafo-ciselny dukaz, ze “zabiji to jen stary a slaby kusy” je uz v zakladu uplna blbost.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Pavel Dobeš - Hluchoněmá zem
      http://www.youtube.com/watch?v=s2aZ2g7VIv8
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Psal jsem id e2e4, ktery o c19 sbira vsechno, ale asi to sem chci pastnout, pac jsem zjistil, ze clovek, ktereho si jinak dost intelektualne vazim, rek, naprosto vazne, ze to zabiji jen duchodce, a uz se mi nechce byt podrobnejsi... treba mi k tomu neco dolozite. Oznacil jsem jej za “odmitace”, ne proto, ze by popiral umysl, on jen nevi... tak az me slozi spane, chci mu k tomu dat data...

      Prosimte, jsem desne utahany, ale potreboval bych nejaky graf, ktery ukazuje procenta mrtvych v cr podle veku. Idealne se zmenou v case. Cekam, ze budes vedet z patra. Dik moc!

      (Cilim na to, ze porad nekteri odmitaci resi, ze je to furt o duchodcich. Jen zene v praci umrel od vanoc kolega 52, ted manzel holky, co s ni sedi v kanclu: 46, a pan, co s nama jezdil kone, 50... ani jedno zadna komprbidita. Vsichni 3 cytokinova boure, takze bezpochyby c19 :/)
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      GILHAD: Co jsem to precetl?
      To je jako opravdovej web? Nebo nejakej jakoze vtipnej web?
      Ja jak moc nespim, tak si prestavam byt jisty tim, co je informace, dezinformace a vtip.
      A mozna to ani neni tim, ze nespim.
      GILHAD
      GILHAD --- ---
      Tak tohle už fakt Orlando Sartoris (bulvární pisálek z našeho lokálního Seattlovského plátku) fakt přehnal :)

      Žena v Milovicích volala strážníky k nálezu hada v záchodové míse. O zvíře ale rozhodně nešlo | Týdeník Policie
      https://tydenikpolicie.cz/...la-strazniky-k-nalezu-hada-v-zachodove-mise-o-zvire-ale-rozhodne-neslo/

      (Teda on píše do Sumner Mirror a už jednou mu kvůli jeho "investigativním" článkům policajti odtáhli auto až na geologicky i dopravně nejvzdálenější místo v distriktu, ale je to naprosto přesně jeho styl - teda až na to, že Orlando jazyk ovládá a chyby v přechodnících nedělá)
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      #practical

      Vite co mam dojem? Ze by se mozna melo obnovit povedomi o pravu na stavku. Napriklad takovi ucitele, kdyz by odmitli od 1.3. zacit ucit, podle nesmyslneho, sebevrazedneho bordelu... mozna by se mohly pridat dalsi povolani. A taky me napadlo, ze by se to dalo provest v ramci “dobrovolny lockdown”... proste nenastoupim do prace. Stavka = lockdown sebe sama.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Odkladam si tu namet na povidku, nadpis bude “hromadici se poskozeni”

      Postavy: plicni lekarka, ktera zije ve meste, ktere ti nici plice vic, nez krab cigar denne
      - zena, ktera si v roce 2021 mysli, ze je rok 1940 ja ona je zamilovana, ukryta v protibombovem krytu po Svatym Kopeckem
      - muz ve strednim veku, ktery kouri 40 denne
      - zena, ktera se zatim vzdy sklamala s kazdym a ve vsem, i kdyz se snazi

      Par postav asi pribude, pozvolna budou ovsem nektere mizet.

      Jeste nevim, jak to bude vypadat, co vim, ze to asi nebude dialog, protoze nechci psat absurdni drama.
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      OVERDRIVE: Tohle nejvic.

      Pral bych si, aby byla povinne libovolna legislativa nejdrive v "testovacim rezimu" testovana na poslancich, s policii za zadkem - aby PCR dohledla, ze to poslanci opravdu dodrzuji.

      Teprve pokud by se to v tomto rezimu osvedcilo a poslanci by to zvladli bez porusovani dodrzovat, uvedlo by se to v praxi.

      I si myslim, ze by s timto opatrenim vyrazne ubylo ruznych hloupých napadu (navrhu) - jen pri predstave poslancu, ze to budou muset 365dnu opravdu dodrzovat :-)))
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      Nejsem zločinec, ani ti lyžaři, říká majitel Vaňkova kopce, kde se stále lyžuje - Novinky.cz
      https://www.novinky.cz/...inec-ani-ti-lyzari-rika-majitel-vankova-kopce-kde-se-stale-lyzuje-40351258
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam