• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pro decka

Terapie sociálních sítí #3 | KOVY
    http://www.youtube.com/watch?v=2IV10qhRuj8
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ha! Prave jsem zjistil, ze jsem na Burkhara nemel oboustrany ignore. Melo to zajimave konotace. Zacal chodit i do 1/2 a celo-odbornych auditu a rozdavat minuska bez udani duvodu, resp napsal neco ve smyslu “si pica” a dal vsemu co nasel minuska(nastesti neumi pouzivat “zobraz vsechny prispevky tohoto id”)... to je vul.

Tak tohle je muj uplne kompletni ban na nyxu. Prvni. Ever. Doufam, ze posledni...

Priklad a niz. Kdyztak tam dejte nekdo pls +1 at je to aspon na nule, ony ty prispevky maji mit smysl “odborna”

[ OVERDRIVE @ viry | epidemie | pandemie (SARS-CoV-2/COVID-19) ]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Co myslite, vyjde najevo, ze Sputnik V zabira i proti ptaci chripce? 1:4 ze jo (kurz na sazky)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hahaha... muhehe! Rusaci zverenili (no, treba jim i verim), ze H5N1 maji prvni prenos ze zvirete na cloveka (ptaci chripka).
    Muhehe! Uz nekdo zacal dela sekvenovani vyteru z psu a kocek, ktere vlastni 58% ceskych domacnosti? To by byla prdel, kdyz by se ukazalo, ze existuje korelace pritomnosti mazlicku v bytech s nejhorsi v covidu na svete. A tak jsme se smali, ze azijati doma ziji se slepicemi a prasaty, ze? Treba taky chovame morove krysy, jen na to kazdy co... nema cas.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taky si okamzite vzpomenete na Vec, potazmo vetrelce?

Vědci náhodou našli pod ledem v Antarktidě zvláštní živočichy na místě, kde žádný život nečekali. O objevu houbovitých organismů pod skoro kilometrovou vrstvou ledu, který mění představy o životě v extrémních podmínkách, informovali ve studii zveřejněné vědeckým časopisem Frontiers Marine Science...

....
    „Tento objev přináší víc otázek než odpovědí. Nevíme, o jaký druh živočicha přesně jde, ani jak se vyrovnává s extrémními podmínkami, ve kterých žije,“

Stejne jsou to Zelvusky
    https://irozhl.as/cPb

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: nejcastejsi cas sebevrazd, v prumeru.

Ja se odstehoval do “protiponorkoveho bunkru”, tedy k adele do bytu, kde 8x za noc nervou debilni cokli, kde se zenska netoci jak Havel v hrobe a kde se da proste spat.

Spal jsem celou noc, dnes snad dam dalsi.

Ja jsem extreme citlivy na zvu, staci mi skripani zubama. Tady je tma a ticho. Kdyztak byt pujcim ke stejnemu ucelu. Je to uzitecne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    ...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    4:44
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pokud vas zajima cyberpunk, tak touhle tridou jedu pravdepodobne vypalili William Gibson Caseovu neuralni soustavu tak specificky, ze Case nemoh do matrixu.

Jedy jsou velmi komplexni, ale izolovat komponenty je mozne a daji se tim vypinat treba specificke nervy.

Na receptor presne. Ziji v teplych morich pobliz koralovych melcin.

Blbustky typu novicok jsou proti tomu jak kladivo proti jehle.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    The appeal of the cone snail's venom for creating pharmaceutical drugs is the precision and speed with which the various components act; many of the compounds target a particular class of receptor, to the exclusion of any other. This means that, in isolation, they can reliably and quickly produce a particular effect on the body's systems without side effects; for example, almost instantly reducing heart rate or turning off the signaling of a single class of nerve, such as pain receptors.

Ziconotide, a pain reliever 1,000 times as powerful as morphine, was initially isolated from the venom of the magician cone snail, Conus magus. It was approved by the U.S. Food and Drug Administration in December 2004 under the name "Prialt". Other drugs are in clinical and preclinical trials, such as compounds of the toxin that may be used in the treatment of Alzheimer's disease, Parkinson's disease, depression, and epilepsy.

Kuzelnatci, takovi trosku smrtici morsti hlemejzdi. Mia ma mezi hrackama jednoho z nejjedovatejsich, Conus Textile, teda jen ulitu.

Nadherna hracka. Vim, ze tam tu potvoru ma, uz roky, pac jsem o nich videl dokumet, kdyz mi bylo tak 10 a upne me uchvatili

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: V tehle intencich napicu
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol, Chlibkovi nejen, ze mrdlo, ale asi ty jeho zlatej drak - prakticka magie - kouzelnik borsc nazory nasraly nejake jadro. Bog sud, zda vlastence, rusaky nebo jiny okamury.

Je mi ho fakt lito, on tomu fakt veril, takze nebyl sovetskej spion schvalne, ale spis proto, ze se mu libili jejich tricka.

No toz uvidime.

Zas nedostanu klice od bunkru s kosou, no ;)

Chlíbek skončil
    http://www.youtube.com/watch?v=EfjN251f37o
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Vetsinou jsou vysledky behem 24 hod ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam