• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Na tom videu je bozi, jak oni ti kluci Helovi furt dekuji, ze si na ne udelal cas, jak je jim furt blby mu tykat, proste jsou uplne na vetvi z toho, ze takova kapacita s nima mluvi na streamu. Uplne je chapu. Ja bych byl pocten i kdyz by mi podal ruku, to same treba Flegr.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak tohle je fakt hodnotne video. Tak na pusteni v celem byte, treba pri uklizeni. Tak to delame s aadlou, podcasty a videa davame nahlas a neco pri tom delame. Slysime to tak najednou oba a zaroven to nezere cas navic.

O koronaviru a opatřeních se Zdeňkem Helem - Zpátky mimo téma
    http://www.youtube.com/watch?v=UYjVqsKyagk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kdyztak, kdo mate deti, tak tady je k dostani cely serial

Byl jednou jeden zivot

Skoro bych rek, ze neni lepsi cas, nez ted, pustit jim to

https://youtube.com/playlist?list=PLLb_lRqv-IO3vl9Ft2gX-Rds_Cr-WsqmM
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Napsano jinam:

Faucci. Mazets je, ze Hel je ocividne jeho nasledovnik. Furt uvazuju, proc se to Snehu nedari. Furt si rikam, ze ten Bures a Mlha prece musi chapat, ze za tohle je nakonec povesime na kandelabr, pro teda neotoci? Copak je jejich ego tak dulezite? Nebo na druhe strane nejde vydelat? Vzdyt je to krom masove vrazdy zaroven sebevrazda. Proc vahaji?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jak jsem vcera psal hlasku “jsem hiv pozitivni, podme to ignorovat”, tak jsem tim a) chtel upozornit na to, ze hiv se ignorovalo,b) umrel mi loni kamarad na HIV... dnes vidim video, kde o tom mluvi Prof. Hel; je mi smutno

https://youtu.be/UYjVqsKyagk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja to rikam furt, ze vakcina ma jit na volny trh. Sice se pouzije 115% ockovaci latky, ale sral pes.
    Posledni dobou mam dojem, ze ziju v opravdu pokrokovem meste.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zlata zidle neznameho puvodu. Jdu vencit psici a pak se jeste prospat.
    Pac tohle se mi musi cele zdat... kdosi pry rekl: svet je jen ma predstava. Tak uprime priznavam, ze si myslim, ze keca. Pac takhle sem si to teda vazne nepredstavoval.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: ale at nezavadim, cely clanek je tady:

Po prodělání covidu roste počet neurologických a psychických poruch - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=lPMvsDzmBYo-202102210802
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    U každého osmého člověka, který měl covid-19, byly do šesti měsíců po prvním pozitivním testu na koronavirus diagnostikovány poprvé neurologické a psychiatrické nemoci. Plyne to ze studie britských vědců z Oxfordu a Cambridge, kteří prozkoumali elektronické zdravotní záznamy o 236 379 Američanech, kteří překonali covid-19.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hele, ze nekecam.
    V bile domacnosti stoji cerna zidle.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    .... cimz se vysvetluji ty lidske kosti.

Furt to nevysvetluje tu cernou zidli uprostred kuchyne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Potom nejaka slecna fnukala, ze kdyz je ji 36, ze je stara.

Tak jsem ji rek, ze ma sice pravdu, ale zas ma pomerne velkou prilezitost se parit s rozvedenymi chlapy, akorat nesmi cekat, ze nektery s ni bude jeste chtit buyt tatinkem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Uz vim, navic jsem byl zly na nahodne hlupacky na socialnich sutich, treba tehle pani jsem napsal, ze vizualni podoba je prime zobrazeni kvality pohlavnich bunek... a jakakoliv dalsi drebata, z kterekoliv strany, ze je irelevantni, a podepsal jsem se jako Darwin.

Já: vysvětluji, proč je bodyshaming špatně
    Muži na Twitteru: Takže teď se mi MUSÍ líbit tlusťošky?
    J: Vysvětluji...
    M: Obezita je nezdravá!
    M: Takže teď se mi MUSÍ líbit tlusťošky?
    M: Obezita je nezdravá!
    Je to marný, je to marný.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taak po poradku:
    - v kuchyni stoji cerna zidle neznameho puvodu
    - pes lezi na hromade kosti, z nichz nektera jsou ocividne lidske
    - nekdo tipnul cigaro do periskopu protiponorkoveho bunkru
    - mam na sobe krajkove kalhotky

Za tehle situace se bojim otevrit lednicku
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: zejo! Neikdo nikanm nedava 2 pany.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvoe, kdyz vecer usnete a do usi vam hraje audiokniha se zombakama, a posledni, co vite, tak tam nekdo para nekoho kudlo.

O 9h pozdej se vzbudite, mate v uchu jen jedno sluchatko, knizka hraje porad, a nekdo tam zrovna nekoho oara kudlou.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: 2 páni, fuj?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: játu otázku asi nepochopila
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Takhle uz jsem dlouho nevracel komve na misto.

#zvukUvolnuje #napeti

Nordfrostkrampfland
    http://www.youtube.com/watch?v=2m48mn2NYBA
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pisnicku, pisnicku, pisnicku! VolalY svorne!

Umbrtka - Vezeme bábu
    http://www.youtube.com/watch?v=1Y7WQTT2WEQ
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: Melo to byt 40. Preklepy jsou svine.

Vis co je nejhorsi: jak se rano vzbudis a zjistis, ze sis nechtene vzal jen bezkofejnove kafe a caj.

Rano jsem uvazoval, ze si udelam caj, a zaleju jim kafe.
    (Mel jsem chut na kavu, ale i na kofein).

Aneb: dnes rano to asi zkusim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam