• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Upresni otazku.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: zelenohlav je vtipna prezdivka.

Jak je to s tim down convertem bez odberu proudu, to jsem nepochopil, vysvetlis?
    Proc mit svetla na male stejnosmerne napeti? – Punktopia
    http://punktopia.cz/proc-mit-svetla-na-male-stejnosmerne-napeti/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vec kterou se mi nedari promyslet, tak rad uslysim komentare pro a proti.

Kdyz by tedka proslo pres hlasovani to, ze by politikum neprislusela imunita (poslanecka).

Byl by to spise destrukticni krok, nebo by to mohlo pomoct, aby se misto lyncovani nakonci spis soudilo?

Ja jako chapu, ze ta imunita ma smysl, za ruzne vyroky a tak, proste nemuzes trestat. Proto ja treba odmitam da at bany a nemam to rad, zvlast pokud rozhoduje jedinec.
    Zas jako kdyz uz se fakt uplne bezostysne krade, a to tak, ze se tim jeste pochlubis na soc.sutich a prijdou ti na to za 30 minut, nemelo by se od imunity upustit?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Stejne bu me zajimalo, jak maj v Izra na tech plagatech napsano, ze pri ockovani nebudou kontrolovat imigracni/jakekoliv papiry, zda tim vlastne chteji rict “ockujem i Palestince”.
    SPECZ
    SPECZ --- ---

Co treba usporadat koncert? – Punktopia
    http://punktopia.cz/co-treba-usporadat-koncert/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Teda ne, ze bych si nedokazal predstavit, ze nekdo by si zaslouzil i oranzove teplaky.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Lol! Ten je hodne bilej. Ale jinak do techle veci se odmitam poustet, pac curaci jsou vsichni ti meta-chytraci.

Radej reaguju na prispevky, ktere maji sanci zvyraznit muj nazor, ktery je i prakticky. Treba ponozky. Pro kazdeho.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dnes mi internety udelaly radost: nechtene (nahodou, ale pak chtene) jsem dokazal oslovit 6tisic lidi, ze nejvic chybejicim materialem na charitach jsou ponozky, proto lide i v -20*C chodi na boso. Nekdy je socialni prace zabava. I kdyz to clovek dela uplne jinak.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Be me zajimalo, zda se s nama Izraelci jeste nekdy budou chtit kamaradit. Nebo treba Nemci.

Nebo jestli uz budem na furt za naprosty kokoty.

Vybudovat si dobrou povest, to se holt nedela reklamnima spotama, jak mame krasnej Karlstejn a levny pivo.

(V Izraeli ockuje primo firma IKEA)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Tyjo, ale skoro 13 milionu lidi bez pitne vody, to musel byt mazets. To je cela CR i se vsema domacima mazlickama.
    To tech 60 mrtvych zas neni az tolik, kdyz se to tak veme.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lool! Uplne pure neregulovanej kapitalismus. Texas!

Ve zkratce: - texas ma trh s elektrinou bez regulaci, takze cenu urcuje poptavka
    - nejsou napojeni na ostatni staty okolo, takze co si nevyrobi, to nemaji.

No a jak jim tam prisla ted ta kruta kosa, pac elektrina casto byla jedina cesta, kterak nezmrznout (nefungoval jim ani plyn), a ne kazdy elektrinu mel (prerusene vedeni, nedostatek vyrobnich zdroju), tak cena elektriny PONEKUD vyletela, takze i vic jak 100x

Takze prej jsou lidi, co treba za ten tejden smrtici zimy zaplati treba 20 tis usd.

A to se vyplati!

Účet 360 tisíc za elektřinu za pár dní. Kruté překvapení po krutých mrazech - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...ce_zone_name=zpravy.web.nexttoart&dop_req_id=7v4lfVZhQdd-202102211556
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Asi furt nejsme rozvojova zeme, ze?

Is Netanyahu offering COVID-19 vaccines in exchange for normalization? - The Jerusalem Post
    https://www.jpost.com/...s-netanyahu-offering-covid-19-vaccines-in-exchange-for-normalization-659695
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Na tom videu je bozi, jak oni ti kluci Helovi furt dekuji, ze si na ne udelal cas, jak je jim furt blby mu tykat, proste jsou uplne na vetvi z toho, ze takova kapacita s nima mluvi na streamu. Uplne je chapu. Ja bych byl pocten i kdyz by mi podal ruku, to same treba Flegr.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    OVERDRIVE: asi tak :/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _OZZY_: Chapu. Ja treba mam vyhodu baraku, kde muze delat hromadu nahradnich cinosti. Zahradnicit, sit, neco bastlit, varit,... ale rozhodne mas pravdu. Navic si myslim, ze psych.problemy budou “komorbidita”, tedy, ze kdyz ti bude blbe psychicky, je vetsi sance, ze pro tebe covid dopadne zle. Psychosomatika vubec neni placebo, clovek si fakt dokazne vnutit zasadni zdravotni obtize a ono to telo na mozek fakt zareaguje.
    Konecne popaleniny z chilli papricek (kapsaicin) jsou taky psychickeho razu. Samotny kapsaicin neposkozuje bunku, jen da mozku signal, ze na podrazdenem miste ma citit paleni, mozek zareaguje imunotni reakci, a ackoliv na podrazdenem miste nejsou bunky poskozene, stejne se ti tam udela puchyr jak z opravdove spaleniny.

Takze psychicka pohoda/nepohoda imho bude mit vliv jak to das, jak budes prodelavat pripadne long covid...

Jinak ja jsem uz tak 3/4 roku nevidel jinou zenskou nez manzelku. Kamos, co je mu 18, tak resil, ze v 17 byl panic, ted je o rok starsi a furt je panic, pac ani do skoly, ani do hospody...

Ma dcera zestarla ze 13 na 14 a ja ji skoro rok nevidel. Kym asi bude, az se potkame?

Jsem extrovert a jo, lezu z toho po zdi, sak taky uz jsem 3 dny zavreny v jinem byte, jen abych mel dojem, ze jsem jel nekam na vylet.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    OVERDRIVE: "psychiatrické nemoci" - hele, ja covid nemel (nebo o tom aspon nevim) a uz me tenhle rok trvajici stav depta tak, ze nejakou "psychiatrickou nemoc" budu mit taky... (a to rikam jako prevazne introvert - byt extrovert, tak z toho uz davno lezu po zdi...)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Prosim???

Krom toho, ze to ma nejasny vyznam, zrejme taky nema uplne jasno v tom, jak to funguje: navrhuje sve mile, ze ma skulinku, skrys, ze ji schova do seba.

Jak uz tu probehlo, nemam nic proti analnimu sexu bez rozdilu pohlavi, ale tenhle text je fakt divnej

Peter NAGY: Až budeme "čipovaní " (hudba a text P.Nagy)
    http://www.youtube.com/watch?v=UwdY_Ol6uF8
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak tohle je fakt hodnotne video. Tak na pusteni v celem byte, treba pri uklizeni. Tak to delame s aadlou, podcasty a videa davame nahlas a neco pri tom delame. Slysime to tak najednou oba a zaroven to nezere cas navic.

O koronaviru a opatřeních se Zdeňkem Helem - Zpátky mimo téma
    http://www.youtube.com/watch?v=UYjVqsKyagk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kdyztak, kdo mate deti, tak tady je k dostani cely serial

Byl jednou jeden zivot

Skoro bych rek, ze neni lepsi cas, nez ted, pustit jim to

https://youtube.com/playlist?list=PLLb_lRqv-IO3vl9Ft2gX-Rds_Cr-WsqmM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam