• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A to neni jen “po boji kazdy general”, i kdyz i tenhle faktor tam rozhodne je.
    To je holt navrat do stredoveku, kdy zenu si bud hlidas, nebo ne.
    To je dav s vidlema a pochodnema a lincovani misto soudu a zakonu.
    Tohle ted vnimam. Zatim je to okometrie, a furt zustava pravdou, ze trigger musi neco trignout. A rozhodne to nejsou keci na twitteru nebo na nyxu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: nejaky proste trocha omezovani svobody a fyzicky napadeni, no
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Uplne ted mi zni v hlave Mattova odpoved na to, kdyz jsem se ptal, jak je mozne, ze se zidi nebranili, kdyz pak uz vedeli. A on odpovedel vlastne ve smyslu : “kdyz chces varit zabu, var ji pomalu, ona si toho nevsimne”. A pak jsme resili, ze nejhorsi je rozpoznat, kdy uz je zle. Kazdy, kdo byl v bitce, tak vi, ze mel pravdu.

Kdysi jsem si nastavil triggery, probral jsem je, a probiram doted, s lidma, ktery na me mluvi, nebo se semnou bavi, nebo jsou pratele.
    Jeden z triggeru byl, ze kdyz se me nekdo pokusi schodit na zem, nebo se me i nevyzadane dotkne, po nejake slovni prestrelce, zareaguju absolutnim nasilim, ktereho jsem schopen.

Prijdu domu z chaty a dozvim se, ze tohle se stalo zene. Prave nekdo pretekl muj trigger.

U triggeru neni podstatne “jak to myslel” u triggeru je podstatne ze uz se to stalo. Nulova hystereze. Tzn. pokud by to nekdo nevedel, mam jasne vypsany trigger. A je mi uplne jedno, zda mas doma 3 deti a kojici starou, nebo jsi bohapustej plesatej bojovnik z ulice. Tohle se dit proste nebude, a zas a znova jsem rad, ze Adla je jedna z mala zen, ktere tohle vubec dokazou nahlasit.

Je to smutne, ale stat nas ma chranit a branit. Dokonce jsem na tom roky participoval a veril, ze to tak je. Kazda 3ti zena v CR byla znasilnena. Furt delame s pravnikama na tom, aby se to zmenilo.

Vsecko v poradku.

Kdyztak mi napiste ucet, nebo poslete prachy a cigara na vazbu. Dik.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: WTF ?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Adelu vcera (slovne, ale agresivne) napadl type za to, ze mela respirator.

Timto definitivne konci ma tolerance, a bude to zub za celou celist, oko za kopani do hlavy.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nez pujdu pracovat: byl jsem si pro nakup v Hrusce
    1) najednou maji na ulicich rousky/respiratory vsicni
    2) max ses tlidi v prodejne: pani bezi pro chleba, chce se otocit a vybehnout, nebrat kosik, pac na nej nechce sahat
    Prodavacka ji servala, ze na ni zavola policajty a tak... dal jsem pani svuj bochnik chleba (az pak jsem si vsimnul, ze z podkabatu trci bilej plast)
    3) dojdu ke kase, prodavacka se furt rozciluje, ze ta zenska je piica. Zaroven to vyklada me a sanitakovi.
    - rousku na curaka: tedy ne na nose
    Sanitak (sam v rousce): ja vam povim, stejne ty respiratory a rousky nepomahaji, jen skodi, vdechujete svuj CO2... a uz si notovali

Napomenul jsem prodavacku, ze ma rousku jak kdyz diteti das plinku jen na prdel, ale ne na pindika, tak zacala rvat i po me...

#fail
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Jinak driv jsem chlastaval s opatrovatelkou z toho domova.
    Zacalo to tak, ze muj kamos, barman (co asi dela?) ji odmitnul nalejt. Me pripadla v poho, tak jsem vzal 3 piva na sebe.
    Ukazalo se, ze pani je ten druh alkace, co se jednou za mesic vyleje do sracek,... v pohode, to jsem zvladnul.
    Jenze ona mi pak vykladala, jak za minimalni plat (tehda neco jako 8600?) se na smenach/12kach (spis 14kach) stara o umirajici, nepohyblive,... pak jsme pili oba. Potichu. A casto pak spolu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Myslite, ze bude pozdej trestne, kdyz nekdo zjisti, ze audit Overdrive : nejlepsi pritel sebe sama se najednou prejmenoval na Overdrive : co nejefektivnejsi nepritel
    ?

No nic, radej o tom ani nebudu psat, jeste by se mohlo ukazat, ze mi dochazi vtipna kase.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Vo tom zadna, a vyhoret kratkodobe by me skoro i desilo.

MiM, nez se zas jednou stal se kokotem, vykladal, ze jako mladej elektrikar, tak delal v telecomu. Ze tam meli patro, kde byl “zalozni zdroj”... prej to byly akvarka s kyselinou a elektrodama. Skleneny. Prej nad tim na mustku neco delali a jednomu z nich zhucel nejakej ocelovej prosil dolu z lavky. Neco rozbil, neco slusnul.

Prej nez stihli vybehnout z te kyselinove mlhy, vsichni zvraceli a zkoncili v nemocnici. Ale bog sud, jak moc ten typek kecal.

Ovsem to, ze na nejakem psytrance zjistil, ze je vyhozenej .... hmm, tomu uz se da asi rikad odpojovac? Takovej nuzkovej jistic, co je na velkejch rozvodech? Nevim.
    No, a ze ho nenapadlo nic lepsiho, nez jej vytahnout do polohy “on”.
    Prej to vyrobilo takovej oblouk, ze jeste druhy den nevidel.

Ale bog sud, jak moc keca.

Ja jsem s elektikou zazil jen jednu hezkou, pac do toho nefusuju... chodil jsem do prace do tiskaren a meli vlastni sloup prave s oddelovacem. Bylo leto a my byli na povinne anglictine, ucili jsme se to v altanu za fabrikou.
    Mezitim prijeli elektricke podniky, vystoupil chlap a neco na sloupe bastlil, pak vycvakl oddelovac, no a on jak byl rezavy, tak se tycka zlomila, kdyz to bylo tak v pulce a oblouk uz se snazil vysrset do prostoru. No a tak se oblouk uzemnil do chlapa.
    Kupodivu nepriletel vrtulnik, jen rychla. Snad to prej typek rozdejchal, co jsem slysel.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Dobrej olovenej aku doda kratkodobe i velky stovky amper ...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    GILHAD: Extremne dlouhy vedeni v cine maj DC na brutalne vysokym napeti - odpada tak negativni vliv skinefektu a reaktanci ve vedeni.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kamoska od Adly pry delala nejaky cas s Blatnym, a prej je ten typ, ktereho kdyz se optas: “hele a neni ti tech lidi lito?”
    Podiva se na tebe a zacne se ptat, jak se definuje pojem “litost”.

To mnohe vysvetluje. Nebo mnohe asi ne, ale dost.

Treba ja si ze zacatku rikal, ze zdravotnici jsou zvykli na umirani, jenze pak mi ve 3 rano volala kamoska, co mela nocni ve spitale a brecela mi do telefonu, ze jednoho starouska za noc da, ale ne 37.

Onehda jsem sel kolem domova duchodcu na Kamenci. Nekdy jim nejake baby utecou, koupi si na benzince na pul pivo a krafou. Tak s nima taky krafu.
    Jednou vykladaly, ze za posledni tyden mely k obedu i veceri 5 dnu spenat. To se vyplati slyset.

Ted zas vykladaly, ze u nich byli havrani za poslednich cca 20 dnu 30x.
    Jestly ony si nevymyslej, kdo by veril, ze v socialni sluzbe dostanes 10x ke zradlu spenat, no ne?

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Takhle to tady pry cele zacalo. Skoda, ze jsme si vyvrazdili gorily, podle me bychom potrebovali, aby nas vychoval nejakej inteligentni zivot.
    I kdyz ono je vcelku mozny, ze to zvladne jeden naprosto neinteligentni biologickej strojek. Co uz. Ale goryl je skoda, ze ony se na toho ufouna nevysrali a neutopily ho v pytliku s piskem

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: Projdu.
    Jinak koukam, ze fake snow uz jede asi nejak dyl. Mmchodem ten pan je zabavny i na twitteru, treba

Snow that doesn't melt! Is it a government conspiracy?! (Hint: no.)
    http://www.youtube.com/watch?v=vmT3wcu8Ed0
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: Ja ctu cele to forum, a jakoze fakt cele :)
    Taky tam mam par set prispevku a na robodoupeti par clanku :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jsem dnes zaznamenal, ze v usa se ted siri konpirace, ze snih neni snih, pac kdyz rozehrivas kouli zippakem, tak ze se to nerozpusti.
    Taky jak se na tom usazuji saze, tak ze to je dukaz, ze to je fejk a ne snih. Nebo, ze nas vsechny praskujou.

Chtel jsem tu o tom napsat, ale pak jsem si rikal, ze je to mozna nejaky aprilovy vtipek z Texasu, a nechtelo se mi to overovat.
    No, ale kdyz uz jsi to nacal...

Podle me lide piji malo belidel (savo a tak)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: Tech bozich videji je tam vic... na nekerych je mi roveru az lito.

Tohle je ovsem paradni hilight ;)))

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ale zas mame konecne Marzo-choda. A chodi... obrazky!

NASA Perseverance rover: See 'first of its kind' footage from Mars descent on Monday - CNET
    https://www.cnet.com/...erseverance-rover-see-first-of-its-kind-footage-from-mars-descent-on-monday/

Uz jsem videl obrazky, jak pred vozitkem stoji dva riplejovy vetrelci a drzi pred kamerou tapetu, na ktere je prasny povrch, a za nima se rozklada doopravdy nejaky mesto :)))

To se podle me jako konspiracni teorie rozhodne ma sanci chytit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam