Uplne ted mi zni v hlave Mattova odpoved na to, kdyz jsem se ptal, jak je mozne, ze se zidi nebranili, kdyz pak uz vedeli. A on odpovedel vlastne ve smyslu : “kdyz chces varit zabu, var ji pomalu, ona si toho nevsimne”. A pak jsme resili, ze nejhorsi je rozpoznat, kdy uz je zle. Kazdy, kdo byl v bitce, tak vi, ze mel pravdu.
Kdysi jsem si nastavil triggery, probral jsem je, a probiram doted, s lidma, ktery na me mluvi, nebo se semnou bavi, nebo jsou pratele.
Jeden z triggeru byl, ze kdyz se me nekdo pokusi schodit na zem, nebo se me i nevyzadane dotkne, po nejake slovni prestrelce, zareaguju absolutnim nasilim, ktereho jsem schopen.
Prijdu domu z chaty a dozvim se, ze tohle se stalo zene. Prave nekdo pretekl muj trigger.
U triggeru neni podstatne “jak to myslel” u triggeru je podstatne ze uz se to stalo. Nulova hystereze. Tzn. pokud by to nekdo nevedel, mam jasne vypsany trigger. A je mi uplne jedno, zda mas doma 3 deti a kojici starou, nebo jsi bohapustej plesatej bojovnik z ulice. Tohle se dit proste nebude, a zas a znova jsem rad, ze Adla je jedna z mala zen, ktere tohle vubec dokazou nahlasit.
Je to smutne, ale stat nas ma chranit a branit. Dokonce jsem na tom roky participoval a veril, ze to tak je. Kazda 3ti zena v CR byla znasilnena. Furt delame s pravnikama na tom, aby se to zmenilo.
Vsecko v poradku.
Kdyztak mi napiste ucet, nebo poslete prachy a cigara na vazbu. Dik.