• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: To je Quarantine, jeste pred Carmageddonem a lepsi, imho. Druhy dil se jmenoval Road Warrior a byl zas jinak uchylny.

Kde to vzit, to uplne nevim. Oba carmageddony jsou ovsem legal na GOG a oba hratelne jak na Jabku tak Linuxu.

Sak proc myslis, ze se moje zivnost podepisuje Omnicorp ;) - moje oblibena evil korporace z Quarantine.
    Mmchodem Kemo (is nice city to live in) se vlastne cele zblaznilo (a bylo promeneno ve vezeni bez veznitelu, vlasnene Omnicorpem) ppte, co nekdo do vody vylil hydergyne. Hydergine je prvni zname nootropikum (tedy neco jako pyracetam, vassopressin a pod. ;)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: carmageddon !
    Nevíš kde sosnout funkční verzi ?

OVERDRIVE: Postovat fotky zemana je nevhodné i v pokleslé společnosti.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Soudne sestry i Maskarada od Pratchetta v podani Divadla v Dlouhe tady!!!!

Dramox online divadlo
    https://www.dramox.cz/cs/welcome/

(Ja teda Soudne Sestry taky videl nazivo, a jo, je to dobry)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dyz mame toho petadvacatyho

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vite na co se tesim? Az budu predelavat svou karu na tohle

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Montaz, ale fotka je prava, via @posledniSkaut

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    @nenormalnimama

Když chcete někoho pořádně proklít, je dobrý mít něco, co mu patří.
    Zas taková věda to není, stačí zajít pro chleba od Penamu.

Ma tam kocickovej gif :)

https://twitter.com/nenormalnimama/status/1364616617754304518
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _OZZY_: Maroderi!
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ad nazev klubu: cetl jsem "nic nez marod" a davalo to smysl... :D
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nenene!!!

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Toz mame ti vitezny unor, takhle dneska. Furt jsem hledal nejaky motivacni obrazek. Naseljsem jeden.

SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Bych se tim na jejich místě nechlubil - když půjde do tuhýho, ještě jim to stát zabaví, schová do skladu státních hmotných rezerv a tam to zůstane na věky věků ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Adventisti maji pobocku v Krnove, a jsou schopni, podle nouzoveho planu z 2015 se okamzite postarat o 40 tisic lidi. Tzn plna vybava na preziti : od deky po stan, nouzove potravinove davky, lekarska kapacita na prvni pomoc, ... jo, a i reseni tech mrtvol.

Aneb, kdyz doma socialni pracovnik souhlasi s ozbrojenou intervenci.

Udelalo se mi zle od zaludku, a to hodne. Ze s tim souhlasim ja, a jsem ochoten se pridat je vec jina, ale Adela je FAKT socialni pracovnik ve smyslu “modli se a pracuj”.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Mmchodem zaroven s Adventisty 7 dne jsou to JEDINE!!! Dve instituce v cr, ktere maji zpracovany plan pro pripad katastrof. Maji vlastni mobilni nemocnici, vlastni motlitebnu na koleckach a 72 strankovy plan v PDF pro pripad katastrom, mj obsahujici desitky telefonnich cisel, mapy, mista, kapacity, reseni nakazy, ukladani mrtvych,... no nic, no.

Konecne jak jinak je to v Izraeli, ze?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dodnes nevim, zda mam byt hrdy, ze tohle byla ma prvni prace v zivote. Bylo mi 16-17 a asi jsem chtel byt rytirem:

Víte o rodině, která se ocitla v tíživé situaci, například kvůli situaci s covidovými opatřeními?

Pomoc poskytujeme zdarma na Olomoucku, Přerovsku a Uherskohradišťsku. Ozvěte se nám na rodiny-ol@maltezskapomoc.cz či na telefon 731 626 113! #olomouc #pomocrodinám #přerov

https://twitter.com/maltezska/status/1364550617969143809
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: pstd = post traumatic stress disorder
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    To je ale roztomila drzost, kdyz vlada vyhlasi, ze jakekoliv dalsi kroky udela az po prodlouzeni nouzoveho stavu.

Normalne tohle uz by slo pouzit jako studijni material k tematu PSTD, vydirani potazmo unos/stocholmsky syndrom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam