• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OVERDRIVE: ano, kvuli tomu povstani
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LINKOS: ma zena treba rika : 1000,- za rousku pod nosem, 5000,- za rousku/respirator vubec. Srovnava to s rizenim na cervenou ci v opilosti.

Ja si myslim, ze by se to velmi rychle eskalovalo k povstani.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    OVERDRIVE: tak pažba útočné pušky k tomu není určena, na to jsou obušky a maximálně tajzry...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mozna znova dostanu ban, ale kdyztak anketa tady:

[ OVERDRIVE @ viry | epidemie | pandemie (SARS-CoV-2/COVID-19) ]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Typico, zombie apocalypse v praxi...

Nemohu se dočkat, až Babiš, Havlíček, Schillerová a Blatný začnou vysvětlovat, jak bude probíhat lockdown v Praze. 10 obvodů, 22 správních obvodů, 57 městských částí,112 katastrálních území... Levý a pravý břeh Vltavy, vnitřní a vnější okruh, tři trasy metra... Velký potenciál!

Via: https://twitter.com/michaelromancov/status/1365224505707225089

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak

Download Quarantine - My Abandonware
    https://www.myabandonware.com/game/quarantine-2a8

Potazmo 2dil

Download Quarantine II: Road Warrior - My Abandonware
    https://www.myabandonware.com/game/quarantine-ii-road-warrior-38n
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Download Veil of Darkness - My Abandonware
    https://www.myabandonware.com/game/veil-of-darkness-1wm
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem jak se tu resily stare hry, tak pokud mate radi adventury, upiry, 19.stoleti a klasicke hry, tak ROZHODNE doporucuju extreme nedocenenou adventuru od SSI, Veil of Darkness.

Je to cele kecaci, odehrava se to kdesi na Balkane, ci co, v udoli odriznutem od sveta, kteremu vladne upir. Hrajete mladika, ktery okolo letel letadlem, a spadnul s nim za podivnych okolnosti. Najednou se ocitne v komunite lidi, kteri se chovaji, jakoby 20. stoleti nikdy nebylo (nechapou treba co je letadlo). Zacne se plnit proroctvi.

Ma to moc hrezkou, i kdyz pc speaker like hudbu, a v konecnem dusledku je atmosfera velmi tisniva. Samozrejme je to cele rucne kreslene ala pixea-art.

Ta navrhovana ikonka je prave z tehle hry (je to mistni opilec a rvac).

Fakt DOPORUCUJU! Jede to v DosBoxu a vlastne je to predchudce Falloutu, i kdyz skin neni post-apo, ale spis takova Anglicka vesnice v 19.st

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jak starnu, uvazuju, ze bych zmenil ikonku
    Co na ni rikate?

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Ja si odpovim, na 8dnu pro dva lidi. Psy nepocitam, ti by dostali vodu z reky, ktera je ovsem oro cloveka nepitna, a to i po prevareni.

Na druhou otazku si odpovidam: ne, v dosahu chuze nemame zadny pitny zdroj, od ktereho bych dokazal odnest 20 az 40kg batoh. Ale vim, kde takove zdroje jsou, a to i funkcni v -20*C
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Buck to prepper/survival mindset:

Pri normalnim fungovani zpotrebujete prumerne 4l vody za den.

Na kolik dni pro svou domacnost mate vodu? Vite, kde je nejblizsi zdroj pitne vody? Dokazete tam dojit rekneme se dvema 20l kanistry kazde 2dny?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak si poranu vstanu (boli me v zadech a misto Elvise se mi zdal sen o valce v nejake azijske zemi, ktery mel peak v tom, ze v jeden moment jsem jedl maso z lidske susene mrtvoly - vypadalo jak normalni jerky, ale stejne mi bylo blbe). Udelam nejakou praci. Koupim si tabak. Pokecam s divkou za pultem. Rozmyslim jak vyrobit spozdovac v chemicke reakci. Naimpregnuju vsechny kozene veci voskem na konske postroje. Uvarim snidani. A pak si prectu zpravy.

Boga jeho, at uz je zas funkcni zahrada.

Misto prectu si zpravy by bylo: prehazim kompost, okopu sazenice, opravim plot, vyzkousim motorovou pilu a prorezu okoli, drevo pouziju na stavbu noveho plotu a zahradniho altanku.

No, co nadelas. Uvazuju, ze by bylo cool, mit v telefonu appku, ktera by zakazovala nejake appky a nejake weby. Takovy informacni firewall. S tim, ze by tam byl timeout, treba “3 dny, nez muzes na zpravy”,...

Dost komplexni, to nedokazu napsat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dobre! Tak se i zasmejem. Obeti kapitalismu???? Prosim?! Obeti kapitalismu to prave nejsou ani v Texasu, ktery se tak distancoval (politika), az zkoncil v SHTF. To je i nas pripad.
    Jsou to obeti podprumerneho chapani reality a ochoty prenechat vladu sociopatum (tedy osobni ne- vzdelanosti a ne-angazovanosti).

S tou casti o generalni stavce ovsem souhlasim.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Huste: vyfiltroval jsem si tady sam sebe:

https://www.nyx.cz/index.php?l=topicexec

Jak najare protestuju proti rozvolnovani, rikam, ze to bude trvat aspon 3 roky (nejaky barman mi tam pise, ze do leta to precka), ze padne cely cesky kapitalismus malych a strednich firem.

Nektere z tech prispevku maji i minuska ;)

Well, aspon jsem konzistentni.

Ted jsem byl na benzince pro tabak a dozvedel jsem se, ze je to cele jen vymysl. Tak si rikam : jak? Jak jak jak?

Takovy mindset bych chtel pochopit.
    Mmchodem je to holka do 30, a jo ma internet a mobil.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: To jsem taky rikal, jenze argument je, ze v lahvickach zkonci, kdyz dobre, tak fyzak, a bude se dealovat dal.

Ja bych souhlasil s prodejem na volnem trhu, na obcanku, at si to da kazdy komu chce, ale rozkrast to bude pekny bordel.

Izraelci mmchodem vecer zakazali vyvoz, tak tezko rict, zda darek pro nas prileti. Stejne to byla troska, ale to zas bude kecu.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Je to jedno, i kdyby jich 10% bylo zmizeno. Přepokládám že by to nekrad nikdo proto aby to lil do kanálu, ale na konci řetězce by se s tím někdo naočkoval, což je cílem hry. Na to že vede oklikou sere pes. Ono to nakonec může být efektivnější než když to dealuje stát :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle jsem teda uz napsal do viru, ale treba tady budou nejaky jiny nazory, nebo tak

::

T aky vas napadlo (ne, ze bych narodu neveril), ze kdyz bude vakciny rozvazet kde-kdo, jak se zajisti, aby je nikdo nerozkrad?

Ma uvaha vychazi (mj) i ze situace, kdy registraci do systemu zdravotni dokumentace IZIP delali brigadnici, no a data z formularu (cislo obcanky, rodne cislo, kontakty), tak se preprodavala vesele tretim stranam.

Ne, ze by to nebyl hezky plan, ale umim si predstavit, kde selze.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Higlity twitteru, jak nemuzu spat, projizdim si vecerni posty od znamych a pratel:

Jen za odpoledne, co jsme sli se psy doted, mam 3 lidi, co hlasi umrti na c19 ve veku 30-45, procez jedno byla budouci matka ve 3 mesici tehotenstvi (to mam teda od jedne lekarky z nejmenovane nemocnice).

V novinach jsem zahlid umrti ve veku 24.

Furt mi v hlave cinka ta hlaska “je to jen boj o humanitu, pac se to tyka jen starych lidi”. No ja buych rek, ze na tohle jsem ponekud starej.

Husty je, jak v jinych zemich uz na twittru pisou basne, vtipy, jak se spravne uchazet o praci, nejaky veci o hackovani. Tady u nas se proste neda premyslet o nicem jinym. Teda me to moc nejde.

Zas mame aktualne naockovanou celou rodinu 65+ pac jsou vsichni doktori. Nasim jsem jeste nevolal, ale vim, ze neodmitnou a je to jen otazka terminu.

O Adlu se teda bojim, a bojim se o par kamaradu. O sebe ne, furt rikam, ze to byl kdyztak fakt hezkej zivot. Blby je, ze to prej docela boli.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Adele se nekolik dnu zda o medvedovi a ona se ho boji.
    Navrhl jsem, ze mu dame jmeno. Ona navrhla Jiri, podle medvedu na Konopisti, ja to zamit a navrh ljsem Bertik. To zas zamitla Adla.
    Takze jsme se nakonec schodli, ze medvedi nocni mura se bude nmenovat Elvis.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam