• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Higlity twitteru, jak nemuzu spat, projizdim si vecerni posty od znamych a pratel:

Jen za odpoledne, co jsme sli se psy doted, mam 3 lidi, co hlasi umrti na c19 ve veku 30-45, procez jedno byla budouci matka ve 3 mesici tehotenstvi (to mam teda od jedne lekarky z nejmenovane nemocnice).

V novinach jsem zahlid umrti ve veku 24.

Furt mi v hlave cinka ta hlaska “je to jen boj o humanitu, pac se to tyka jen starych lidi”. No ja buych rek, ze na tohle jsem ponekud starej.

Husty je, jak v jinych zemich uz na twittru pisou basne, vtipy, jak se spravne uchazet o praci, nejaky veci o hackovani. Tady u nas se proste neda premyslet o nicem jinym. Teda me to moc nejde.

Zas mame aktualne naockovanou celou rodinu 65+ pac jsou vsichni doktori. Nasim jsem jeste nevolal, ale vim, ze neodmitnou a je to jen otazka terminu.

O Adlu se teda bojim, a bojim se o par kamaradu. O sebe ne, furt rikam, ze to byl kdyztak fakt hezkej zivot. Blby je, ze to prej docela boli.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Adele se nekolik dnu zda o medvedovi a ona se ho boji.
    Navrhl jsem, ze mu dame jmeno. Ona navrhla Jiri, podle medvedu na Konopisti, ja to zamit a navrh ljsem Bertik. To zas zamitla Adla.
    Takze jsme se nakonec schodli, ze medvedi nocni mura se bude nmenovat Elvis.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pac web se zaznamy divadel nefunguje, koukame na The Expansion: a vite co je tam intenzivni? Ze jen malo blbu se rozhodlo spatne. Je smutne byt ze zeme, kde se vetsina lidi rozhodla spatne. Jasne nas to bohuzel radi k “vychodnimu bloku”. A tak, no
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    S.T.A.L.K.E.R. : Call of Ostrava, C19 mod
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pandemonium neznamena, ze padaji pandy, ze?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ovcacek... ten pan me dnes rozesmal, a zena mi pak cetla dalsi jeho pozehnane tweety, ci co. Nikdy jsem ho nesledoval, ale chtel bysem ho mit za mluvciho.

Dnes mam proste zviratkovou naladu (cekam, az z ulic vysmahnou zombaci)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    16 Minutes #53 Anatomy of a Hack: SolarWinds and Ripples Beyond - Andreessen Horowitz
    https://a16z.com/2021/01/31/16mins-solarwinds-hack-teardown-supply-chain-compromise-cloud-security/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: To je Quarantine, jeste pred Carmageddonem a lepsi, imho. Druhy dil se jmenoval Road Warrior a byl zas jinak uchylny.

Kde to vzit, to uplne nevim. Oba carmageddony jsou ovsem legal na GOG a oba hratelne jak na Jabku tak Linuxu.

Sak proc myslis, ze se moje zivnost podepisuje Omnicorp ;) - moje oblibena evil korporace z Quarantine.
    Mmchodem Kemo (is nice city to live in) se vlastne cele zblaznilo (a bylo promeneno ve vezeni bez veznitelu, vlasnene Omnicorpem) ppte, co nekdo do vody vylil hydergyne. Hydergine je prvni zname nootropikum (tedy neco jako pyracetam, vassopressin a pod. ;)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: carmageddon !
    Nevíš kde sosnout funkční verzi ?

OVERDRIVE: Postovat fotky zemana je nevhodné i v pokleslé společnosti.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Soudne sestry i Maskarada od Pratchetta v podani Divadla v Dlouhe tady!!!!

Dramox online divadlo
    https://www.dramox.cz/cs/welcome/

(Ja teda Soudne Sestry taky videl nazivo, a jo, je to dobry)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dyz mame toho petadvacatyho

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vite na co se tesim? Az budu predelavat svou karu na tohle

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Montaz, ale fotka je prava, via @posledniSkaut

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    @nenormalnimama

Když chcete někoho pořádně proklít, je dobrý mít něco, co mu patří.
    Zas taková věda to není, stačí zajít pro chleba od Penamu.

Ma tam kocickovej gif :)

https://twitter.com/nenormalnimama/status/1364616617754304518
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _OZZY_: Maroderi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam