• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Ne o to presne nejde. Jde o to ochranit sebe a co nejvic lidi, jak nejdele to pujde a to presne delam. I tak me to stoji vic, nez jsem ochoten platit, a pokud tema prispevkama zkousis, co jsou lidi schopni platit, tak priznavam, ze ja uz dost casto platim spickou kanady nebo strenkou noze. A jde zaplati i hodne vic.
    Nedelej to, nezkousej me prosim, nechci platit za neco, co jsem si nevyzadal, neplatim pak ferovou cenu.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    jde o to, žety opice to tady zeserou tak, že to prostě budeme muset mít všichni
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Tak si tam treba vytvor vic uctu a podpor se, jestli chces, aby te tam bylo vic.

Mne facebook ohnul realitu tak, ze jsem prestal videt obsah, co psali nekteri moji fbfriends a dokonce jsem pak nemohl dohledat svoje kontroverzni odpovedi na jejich prispevky.
    Takze pravdu tam nenajdu, jen bubliny opic utvrzujicich se v jednom nazoru. A opakovani mne nudi, nevydrzim to. A sex z toho taky nemam. Ani jidlo, ani drogy.

Tim, ze bych tam furt zustaval, bych rikal "pojdte na facebook, najdete me tam", a tim bych fb podporoval. Jako ne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: aha, precet jsem si puvodni prispevek: takze doslo na pazby samopalu. No. Az po 11 minute? Skoda casu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: ja ne, za a) na facebook nelezu, b) mrhat nergii na lidi, u kterych si preju, aby byli mrtvi, me nebere, c) uz jsem psal, ze nepovazuju za efektivni zakaslat jednou na demonstraci cele SPD.

Uzitecnejsi je ockovat vlastni socialni kontakty, i kdy zne, ze by mne nelakalo zacit hazet granaty do davu.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    pojďte tam napsat fakta a pomozte to vysvětlit
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    facebooková antikovid šikana musí skončit!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pardon, ja se jen potreboval vypsat.
    Asi neni problem udelat injekcni roztok z pasty na odcerveni koni. Sam jej dokazu vytvorit treba z hodne nadrceneho suseneho chrachu za pridani 2/3 roztoku jaru v alkoholu.

Pamatujete si, jak jsem asi pred pul rokem vyrabel nasyceny roztok Hymalajske soli, abych nakonec usoudil, ze je to NaCl a piliny Fe?

Jak mislite, ze mi je, kdyz ted nekdo pise, ze rozslapal kanadou cesnek, a narval ho babicce do prdele a do ust ji dal smotane ponozky, aby nekricela.

O par dni pozdej, po nejakem mentalnim zlomu, uz se mi nechce ani zvracet.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pokud jste nikdo neposkytovali prvni pomoc cloveku, ktery se predavkoval fentanilem, o kterem si myslel, ze je heroin (ale za to mohlo jen potravinarske barvivo); tak vlastne nevite.
    Ani ja nevim.

Jednou mne na ulici zastavil team mladych z FAMU, ze nataci, o prvni pomoci. Moderator byl obleceny jako klaun. A ne, nepripominal Krastyho, spis To.

Ptali se mne, zda jsem nekdy asistoval u pomoci nekomu, kdo byl vazne zranen. Kdyz jsem jim popisoval, jak mi zenu predavkoval Alzik, jak jsem budil Krastyho, po par tydnech bezespanku, ktere nahradil 3,6-di-acetil-morfinem, a kdyz se mi zena predavkovala fentanilem, mel jsem dojem, ze uz je to sice zajima, ale v reportazi se to neobjevi.

Prvni pomoc, viz obrazek (jo no, ta krec dychaciho aparat je hlavne krec svalu torza, as far as I can say, tzn, je to ponekud - ponekud hodne - nestlacitelne... uz jste nekdy skakali po kastle auta v kanadach celou svou vahou? Tak asi tak nejak. Hlavne dychej, kurva! Srdce uz se chyti!)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _OZZY_: No jo, tyvoe. Jestli ono to nema stejnou fyziku jako torpeda!

Hmm hmm!

Ale potesilo. 3d mikroskop bych chtel jeste o poznani vic, nez jen mikroskop. Tenhle mesic mi snad vybydou penize, takze alespon cast si splnim, jen se mi nechce do te investigace “pomer cena vykon”

Taky dam jednu z meduciny, ja? Doufam, ze to redila vodkou, pak by to moh byt lvl Spitnik, u fyzaku si nejsem jist rozpustnosti pevnych slozek tablet v solnem roztoku. Zkousel jsem to se suboxnone a navzdory vsem pribalovym letakum, to funguje. Ale ten pocit, kdyz v zile citite, o tyden pozdej, jak se urvala srazenina, a pak si oddechnete, ze to chytily jen plice, je... no proste zkusenost.

_OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Kdyby nekoho zajimalo, jak plave spermie:
    Human sperm don’t swim the way that anyone had thought | Science News
    https://www.sciencenews.org/article/human-sperm-tail-swim-biophysics
    // takze vsechny ty ilustracni fotky z databank, kde je spermie s vlnicim se ocaskem za sebou, se muzou smazat :D
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vykaslat se na neco/-nekoho bylo dnes me heureka! Aneb kdyz ti to dojde.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ale jinak mame tu zaklady jara. Jak rika Minerwa: co neumrelo, znova rozkvete. Ten prst tam neni schvalne.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Strelecke bryle z Canisu, ktere maji tu vychytavku, ze se temer nemlzi s respiratory.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zaklady mame, tak si dame opacko z fyziky, cuz?

Maxwellovy rovnice – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Maxwellovy_rovnice
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Mmchodem odmitnout “ctyri jezdce ateismu” k nimz patri muj zamilovany Richard Dawkins, ze to taky cist nebude, pac ji nikdo nebude rikat “jak ma byt ateista” ... ja bych si pral, aby mi bylo znovu 16 ;))) ten jasny pohled na svet mi obcas desne chybi.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ranni zabava: rozhovor s mladou “ateistkou”

- ja bibli cist nebudu - jsem ateista a nechci, aby na me mela vliv
    - no jenze to, ze na tebe nema vliv, to prave neni pravda - zacneme u desatera
    - kdyby desatero nevymysleli krestani, mozna by bylo lepsi
    - (ja uz se tlemim) hele, jenze oni krestani fakt nevymysleli desatero
    - stejne je spousta zajimavejsich knih
    - to jako jo, akorat ze bez znalosti Bible jich treba tak 50% nepochopis, stejne jako nepochopis 50% historie Evropy a Ameriky, konecne ani treba Americkou Ustavu
    - hele, ja to cist nebudu, jsem proste ateistka a basta

V ten moment uz se regulerne valim smichy.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Co je tohle za typka? A co si udelali s NewYorkTimes?

Ale pise fakt dobre:

https://astralcodexten.substack.com/p/still-alive
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Erdogan je spagetove monstrum!!! Nahle je zas vsechno jasnejsi

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam