• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: a ze ta vetsina idiotu bude chtit zapomenout, tim jsem si uplne jisty
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Copy+paste mojich uvah z covid - co ted, co potom:

Kamaradka polozila otazku, zda, az tohle zkonci, budeme udrzovat kontakty s lidmi, kteri se projevili jako idioti?

Ma odpoved:

Ano! Neni cas ani situace na to, aby se rozpadaly komunity, pratelstvi a vazby. Sice asi uz vsichni vime, kdo je hlupak a ke komu se neotacet zady, ale je to jedinecna prilezitost vzit si ponauceni a napriklad vychovavat dalsi generaci, ktera timhle nebude postizena primarne.
    Vyroba “mucedniku” a “ostrakizace” nicemu nepomuze, jen dalsimu rozdelovani.
    ...
    OVERDRIVE --- --- 16:38:56 4.3.2021^
    myslim ovsem, ze otazka je postavena na spatnem axiomu, ktery rika "az tohle zkonci"
    ono to nezkoncilo, a ani se tomu neblizime, tech lidi, kteri jsou ted "ve strane" je sakra vic nez nas, kteri jsou ... hmm odboj... a tak dpouzivam vazne hodne zvyraznene terminy. nebo ne?
    neni otazka, co se bude dit pak. to je jasne. ucitelka, ktera byla zatvrzely komunista, bude ucit dal, pac ji nema kdo nahradit, dedecek, co byl v SS, bude porad dedeckem, pac to nenahradis.
    jenze tam nejsme. a ani nemame plan, jak tam byt. to, ze se budem muset smirit s tim, ze vetsina nasich predku byli komunisti, nebo nackove [zalezi na casti Evropy, o ktere budes premyslet], to je asi jasne.... a dal?
    ...
    OVERDRIVE --- --- 17:06:22 4.3.2021
    TRISSIE: Jo no, malo kdo z tech, co zustali na zivu, ma nejak moc tendenci pripravovat o zivot dalsi.

Ale s tim, jak to furt neni na konci: pripravil bych se i na to, ze budem na strane porazenych. Ne, ze Ty budes resit, co s tchanem, co je kokot a vede firmu jako koncentrak, ale co ze sebou, az nas definitivne ostrakizuji, a nekde (treba) u 100 000 mrtvych se to v podstate zastavi, a Pekova sJanouskem, Mlhou a Buresem nas prohlasi za nepratele.

To bude teprv pisnicka na ukulele.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Ted jsem zahlid popijet partu bezdomovcu u metra, a vsichni meli flasky v papirovejch pytlicich :-)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Co je to "spát" ?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Prave jsem si srovnal denni rytmus a sel jsem spat v 22 hod, hura.

Pred tim to bohuzel byla divocina. No snad mi to takhle nejaky cas vydrzi.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: ti mrdám navíčka pro děti, já zachraňuju psy a kočky, lidi jsou až za slonem
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    OVERDRIVE: ja vseobecne chodim spat docela pozde (vetsinou kolem druhe), ale vcera odpoledne se mi nechtelo nic delat a byl jsem nejakej unavenej, tak jsem si na chvili lehnul... A pak jsem v noci nemohl usnout :/ a navic se trapil vzpominkou na kamaradku ;(
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem vcera v noci jsem pretextoval pro Adlu tenhle song (ze serialu zaklinac):

The Witcher OST "Toss a Coin to Your Witcher" - Jaskier Song
    http://www.youtube.com/watch?v=OHgowJ7d33k

Hodte kost svemu psovi, hodte psovi kost, dokud pan ma co zrat a o chudobe nevi, hodte psovi kost, dokud je vseho dost.
    Mejte radi psa sveho, verny je vam dost, tak hodte kost, tak hodte kost.

// vzniklo to tak, ze Adla brecela zoufalstvim a ponizenim u rozhovoru s diplomatem SRN na nasem uzemi, ktery rikal neco ve smyslu, ze oni by i dali, jen se nikdo neptal, tak ze i nabizeli, a bylo jim odmitnuto

Potreboval jsem Adlu rozesmat, a zas mi z toho vnikla jen socialni satira. Lepsi uz asi nebudu, ale fakt bych chtel, aby se smala.

Dnes kraje naridily pracovni povinost (jinymi slovy mobilizaci) pro vsechny lekare a zdravotnicky personal, at uz se v dany dobe zivi cimkoliv.

Neni co zvracet, ale je-li Buh na socialnich sitich, prosim pokorne o obrovske povodne.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vcera mi psala kamaradka, ze jak davam obcas ty fotky z parku, kde jsou stovky lidi bez respiratoru, tak ze jim muselaprojit a pod kamerou videla stat osamelou hlidku policajtu (ve vsedni den, za svetla) a kolem ni maly zaklad davu, ktery jim sproste nadaval.

Taky jste se vzdy snazili rozesmat hradni straz?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _OZZY_: ja ted sleduju zajimavy fenomen: docela dost lidi, co neco dela, o neco se snazi, tak prespalo spat. A nemaj to po covidu.

Jeste 2 mesice z5 jsem byval ve 4 rano na twitteru sam. (Samozrejme ani tam to neni, ale pouzivam to i jako filtr a sondy)... kazdopadne zacina byt normalni, ze proste nemuzem spat.

Skoro bych rekl, ze je to podvedomy stres. Snazim se ted byt vtipnej uz jen proto, aby se lidi, co dlouho nespali, aspon smali. Obcas dokonce vypoustim vecne sdeleni a je to vtip jen pro vtip.

Ja sam se zlomil nekdy o vanocich a po velmi dlouhe dobe se mi zdalo, kdyz uz jsem usnul, ze vlastnim lahvicku morfia, ktera je jen moje, a muzu si s ni delat co chci.

Vcera jsem videl fotky davu, ktery protestuje pred jednou z nemocnic, kde maji stav ohrozeni, ze je to jako lez.

Blby je, ze ten podvedomy strach zasahuje i ty lidi, co vedi jak to je, i ty, co nevedome odmitaji realitu.

Pozvolna se mi vytvari imunita a zacinam spat vic, ne vsak kvalitnej, rano se pristihnu pritom, ze jsem usnul s nejakym napadem, a pote, co se mi o nem zdalo, rano je vyreseny do dusledku. Tohle nemuze dopadnout dobre.

Predstavuju si tu priseru z Draciho Doupete, co se jmenujePlyziva Hruza, kterak ted pozira energii davu nad krajem a tloustne a tloustne.

Nejsem dobry hrac sachu, premyslim tak na 3 tahy dopredu, takze si neumim predstavit, kam tohle povede, intuice mi rika, ze tenhle protihrac je temer neporazitelny, at hrajes za cerne, nebo za bile.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    OVERDRIVE: je zvlastni, jak se stira hranice mezi realitou a satirou - dovedu si docela dobre predstavit, ze by tohle byla pravda, naopak se mi nechce verit spouste jinejm vecem, ktere pravda jsou :/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Navrhnul bych sbirat vicka. Muzou byt i od rumu!

Nemocné děti z Afriky sbírají víčka na Česko zasažené koronavirem. Bono připravuje Live aid Czechia | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/...i-vicka-na-cesko-zasazene-koronavirem-bono-pripravuje-live-aid-czechia.html
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Checht: boti napsani na to, aby zadali terminy ockovani ve smyslu “dokud nejake jsou” DDoši ockovaci registraci. Asi nejaky ucitel informatiky.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Uz jsi zachranila jedineho cloveka? Ruce od krve? Nebo ti umrel klient v naruci? Zkus to. Nocni na prijmu v nemocnici ted pujdou.
    Me kecani nesvedci, delam dost, ver mi, ze na facebooku to neni a nebude. Kecam jen ve volnych chvilkach a vis co, doma uz 3 dny mlcim.

Znovu rikam ne. Plat si za sve ciny, ja si zaplatim za sve.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AntiCovid
    Private group
    ·
    1.6K members
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: vždyť to říkáš sám, co nejvíc lidí! tak přestaň remcat, je to nepříjemný, ale udělej to málo, co můžeš, připoj se na facebook do https://www.facebook.com/groups/1225624821123925/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Ne o to presne nejde. Jde o to ochranit sebe a co nejvic lidi, jak nejdele to pujde a to presne delam. I tak me to stoji vic, nez jsem ochoten platit, a pokud tema prispevkama zkousis, co jsou lidi schopni platit, tak priznavam, ze ja uz dost casto platim spickou kanady nebo strenkou noze. A jde zaplati i hodne vic.
    Nedelej to, nezkousej me prosim, nechci platit za neco, co jsem si nevyzadal, neplatim pak ferovou cenu.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    jde o to, žety opice to tady zeserou tak, že to prostě budeme muset mít všichni
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Tak si tam treba vytvor vic uctu a podpor se, jestli chces, aby te tam bylo vic.

Mne facebook ohnul realitu tak, ze jsem prestal videt obsah, co psali nekteri moji fbfriends a dokonce jsem pak nemohl dohledat svoje kontroverzni odpovedi na jejich prispevky.
    Takze pravdu tam nenajdu, jen bubliny opic utvrzujicich se v jednom nazoru. A opakovani mne nudi, nevydrzim to. A sex z toho taky nemam. Ani jidlo, ani drogy.

Tim, ze bych tam furt zustaval, bych rikal "pojdte na facebook, najdete me tam", a tim bych fb podporoval. Jako ne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: aha, precet jsem si puvodni prispevek: takze doslo na pazby samopalu. No. Az po 11 minute? Skoda casu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: ja ne, za a) na facebook nelezu, b) mrhat nergii na lidi, u kterych si preju, aby byli mrtvi, me nebere, c) uz jsem psal, ze nepovazuju za efektivni zakaslat jednou na demonstraci cele SPD.

Uzitecnejsi je ockovat vlastni socialni kontakty, i kdy zne, ze by mne nelakalo zacit hazet granaty do davu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam