• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

COVID19 je dle vaseho nazoru umele vyslechteny nebo ciste prirodniho puvodu?

7 hlasy od 7 respondentů

MINERWA
      MINERWA --- ---
      SPECZ: "Nevím propustili ji jde někam do soukromý oční kkiniky asi je sestřiček více ne je potřeba a je hezky že o tom nahraný vypravy známým jaký je to podvod ale to zjistíš venku ne u obrazovky
      Tomas sent Today at 11:59
      Nasrany = nahraný "
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      LIBRIUM: vždyť jsem už psala, že dostala padáka, protožesi řekla o odměny
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      MINERWA: Chapu a souhlasim.
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      MINERWA: A nebo zjistíme že je to celé trochu jinak. Tak jak to podáváš to zní ... krapet zvláštně.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      já nechcinikoho udávat, na to psychicky nemám
      LIBRIUM
      LIBRIUM --- ---
      MINERWA: zdravotna sestra ktora neveri na kovid moze byt v sucasnosti v zavislosti od toho, kde sluzi, dost riziko, hele.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      SPECZ: jakože si to ten můj kámš vymejšlí? ne to je jeho novej objev
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      MINERWA: Aha, tak to jo. To je pro me jeste silenejsi zprava, zdravotni sestra co ani touto dobou neveri na existenci COVID (jestli spravne chapu).
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      LAUNCHER: Nakonec zjistíme že ta osoba ani neexistuje, klid.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      LAUNCHER: asi odměny, jak to říkaj furt v tlevizi, ona na covid nevěří, zdravotní sestra, možná i kvůli tomu dostala padáka
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      MINERWA: To jsem pochopil. Ten vykrik u mel byl jen zdeseni, ze ji nejaky dement za tohle vyhodil.

Co ten pravnik?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      LAUNCHER: tak znova, ten můj kámoš má kámošku....
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      MINERWA: LAUNCHER: Za pravnikem skla?
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      MINERWA: Wtf???
      LIBRIUM
      LIBRIUM --- ---
      MINERWA: pandemie boly a budu vzdycky v horizonte desiatok-stoviek rokov sa opakovat tak dlho, kym ziju ludia (resp. vyssie organizmy). Vzdy boly a budu, bez ohladu na politiku, Buresa alebo Zidojasterov. z toho vyplyva, ze ked vsade lekari hlasia, ze zomiera prilis vela ludi na novy virus a mnozia sa aj ludia, ktorym na tedn virus zomrel niekto blizky, je omnoho pravdepodobnejsie, ze sa jedna o pandemiu (ako uz XYZ krat v historii), nez ze je to Zidojasterske spiknutie.

z coho vyplyva aj, ze zakladne hygienicke opatrenia na zbrzdenie pandemie davat do suvislosti s politikou je nerozumne.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      MINERWA: vtipný je, že mákámošku, která dělá zdravotní sestru, a ta trubka si řekla o odměny, tak jivyrazili
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      MINERWA: Tyhle lidi me zajimaji nejvic:

"světovej řád"

Chce nekdo z nich joinout ten novy svetovy rad, nebo se stavi proti novemu svetovemu radu, nebo jen sleduji?

Ja na nejake pokusy o nastoleni noveho svetoveho radu neverim, ale zajima me, jak se k tomu oni stavi a co konkretniho s tim chteji delat.

Nedelam si srandu, zajima me to :-)
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      OVERDRIVE: Smrt soudruhům povídáš ?

Poslanec KSČM Dolejš je s covidem v nemocnici - Novinky.cz
      https://www.novinky.cz/...i/clanek/poslanec-kscm-dolejs-je-s-dychacimi-potizemi-v-nemocnici-40353033
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam