• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ad vakcína, daj ti takovou nálož, která se nemůže rozmnožovat
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    to s tim, žetě vir nechce zabít, to říkal Flégr
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: tak ti na oxfordunejsou, fakt ne :D
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: ok, sleduj minuska. A uz ticho, nez zacnes resit neco jineho, nez sve ego, jo?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: ok, sleduj minuska. A uz ticho, nez zacnes resit neco jineho, nez sve ego, jo?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: to mas tak, kdyz se zacnes bavit s hackerama a biochemikama ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: ukaž mi ty moje agresivní lži a nepolitikař ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: nic si nevyprosuj, zacni cist. Az Ti lidi prestanou davat minuska, skoro tam budes. Az Ti lidi budou oponovat terminama, kteryma ted nerozumis, muzes se jich ptat, co ty terminy znamenaji.
    Ve vecne diskuzi je recnicka figura “to si vyprosuji” argumentem neplatnym a zavadejicim.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    tyvole tady to je samej oxford
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: vidis to mi nedoslo, ale ano. Po prvni davce jen viru vystavis mustr/template, podle ktereho se ma zacit prizpusobovat. Hmm. Jo no.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    MINERWA: ano, mimochodom, tu vakcinu ukradli nam (EU), cize o to debiolnejsie je teraz oddalovat umelo druhu davku. maju tam momentalne nejakych ca. 25 milionov ludi na ostrove o 60 milionovej celej populacii ciastocne naockovanych jednou davkou najmenej ucinnej vakciny a vykladaju im od rana do vecera, ako su s jednou davkou uz za vodou.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: jaký agresivní lži?! to si vyprošuju...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: jenze Ty nejen prudis, ale ani 1/5 Tvych vyroku neni ani na urovni “lzi detem”. Me sice Librium prerazi, ze zjednousuju na uroven skoro spatne. Jenze ty, tim jak se chovas (agresivne a tvrdohlave) a tim jak jsi (prinejmensim nevzdelana), tak jdes uplne presne na ruku takovym tem Flakancum a jinej SPD. Proste valis agresivni lzi. I kdyz to mozna myslis dobre. A uz jse Ti nekolikrat dal moznost si neco precist, nez Te systematicky dehonestuji za pomoci argumentu a ironie. Here we are.

Rozumime si?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LIBRIUM: prej maj tolik vakcíny, že můžou očkovat až do 2022, keep calm
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: mna v tomto dost znepokojuje UK s Johnsonovou strategiou "naockuj co mozno najväcsiu cast populacie len jednou davkou najmenej ucinnej vakciny a oddaluj druhu davku tak dlho, ako sa da, aby si fake cislami ockovanych nahnal politicke body, what could possibly go wrong s nebezpecnejsimi mutaciami v obehu"
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: já jsem to nechtěla, proto jsem do každýho prudila už loni, navíc je kovid úzce spojený s mojí rodinou, počínaje mojím svátkem, na narozky to konečně bylo i v čr, já každýho varovala a teď jenom sleduju to, co jsem věděla, že příjde, já jsem ale furt v pohodě, mě se to přímo netýká, to oni brečej, kdyby mě poslouchali, brečet by nemuseli
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: furt si to pletes: rozumna politika je ted NENECHAT SE ZABIT”
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zapomel jsem taky mozna na to, ze od 8.3. rano bude neco jako mobilizace, ke ktere je fakt jen krok ke stannemu pravu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: jo no, zaroven ti vymre 1/3 doktoru, 1/3 jich zkonci na invalidnim duchode a to same se stane ucitelum. Budes tady mit rocniky, co 3 roky nevidely skolu, potazmo pak praci. Do toho budes mit statni dluh na urovni Ghany a uplne zdevastovanou duveru lidi ve stat, a mafii misto kapitalismu.

Ale mas recht, budes mit rychly Facebucek. (Mmchodem mame nejrychlejsi net z vychodni evropy, a daleko rychlejsi, nez cele USA krom Silicon Valley).

Sorry, ale zas kecas kraviny.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: tak virová politika je tě nezabít
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam