• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: furt si to pletes: rozumna politika je ted NENECHAT SE ZABIT”
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: tak virová politika je tě nezabít
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: mmchodem u c19, a uz to taky pisu potreti, a potreti id Minerwa: tak tady prave dochazi k “vymutovani” na zlejsi varietu.... tzn HIV se klidne mohlo stat neco podobneho. Ze zacatku nebylo desive prenosne/& smrtici, jenze casem se mu jaksi jevilo (meh!), ze ma rezervy, tak si takhle doresil potencial, a treba v Rusku jej ma dnes neco jako kazdy 20 obcan a v nekterych “afrikach” treba kazdy druhy. A v nich dal mutuje.
    Kazdy z nas jsme vyrobna novych mutaci, pokud se nakazime. Cim vic nakazenych, tim vetsi moznost vypestovat nejaky fakt super darek.

Idealni je pak jeste rekombinace, kdy ani pomale korony (maji ochrany mechanismus proti mutacim) nemusi cekat 1/2 roku a miliony hostitelu, ale sve vlastnosti si dokazi nasdilet uz kdyz se dva lidi napiji z jedne flasky.

Tak vznika neco, cemu se rika super viry, a pokud bych mel pouzit lez pro deti, treba “nemocnicni infekce” je proste supervirus s rekombinaci ze vsech dostupnych pacientu.

Supervirus muze vyslechtit i spatne zvolena strategie ockovani, coz se asi zacne ukazovat u JAR mutace, pokud neprijdou vakciny 2+ generace.

(Ale za tohle me librium, jako vedec, asi prizabije. Je to komplexnejsi).

KAZDOPADNE NIKDO NERIKA, ZE VIRUS S CASEM OSLABUJE!!!!! To je blabol.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    no já budu mít Vánoce
    Máme jedinečnou šanci k digitální přestavbě Česka. Moderní Česko potřebuje digitální revoluci. To znamená úplné pokrytí cenově dostupným vysokorychlostním internetem, propojení všech státních databází a elektronickou identitu pro každého občana. Fungující eGovernment znamená vznik moderní, rychlé a přívětivé digitální státní správy, která bude šetřit náklady státu a čas občanům. Dostaneme služby pro občany, podnikatele, firmy a instituce do každého počítače.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    známí z facebooku si myslej, že pracuju pro vládu, jak to do nich furt cpu
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: hej, já patřím k vakcinářům, už se prober
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dobre, potreti, opakovani matka moudrosti, specialne pro Minerwu

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: uz jsem Ti nekolikrat vysvetloval, ze s tim “vymutovanim” kecas naproste hovadiny.

Zadny vir sam sebe “ne vymutuje” (coz je uz z principu naprosto nesmyslny termin, btw) do neucinosti, pac je to asi stejne smysluplne, jak kdyz by se kazdy clovek vykastroval hackem na hackovani.

Rikam Ti to uz po 10, abys si neco precetla, a jinak tisko mlcela.

Spanelska chripka v principu proste zabila vsechny hostitele, pac zacala moc z ostra. Za ty 2roky, to bylo asi 5% obyvatel planety Zeme. Pak se zacaly sirit min zle varianty, ktere ovsem zabijely bezne treba do roku 1970
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    MINERWA: pretoze nezmutovala na "neskodnu" chripku, ale zbehly sa tam zhruba zaciatkom-v polovici 20. rokov dva trendy, a to sice, jednak H1N1/1918 premorila velku cast svetovej populacie a pri tom vyhubila velku cast vulnerabilnych ludi. cize po nejakom roku 1920-21 uz na väcsine planety resp. voci väcsine ludskej populacie stratila väcsinu toho, co sa nazyva "pandemicky potencial". Ale ako ta chripka bola vraj az do 50. rokov v tejto H1N1 variante o dost agresivnejsia aj ako sezonna chripka, nez sme zvyknuti teraz napriklad.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: patrik je v pohodě, ale ten druhej mě irituje, ikdyž teenagerům se to asi líbí
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: kdyz pretrpis asi 5 min uvodu, Prof. Hel to vysvetluje tady, a kdyz me k tomu hodne budes nutit, poprosim jej o ty prace, kde je to videt, akorat to chce umet cist v podivnych soustavach, treba 23-kove (proste bys videl rady pismen, ty se od sebe v nejakem tempu lisi, plus jsou otagovane casem a mistem nalezu, pro prehlednost k tomu existuji takove barevne grafy... ja to tedy cist neumim, ale z principu rozdilnosti jsem schopny na hodne vzorcich videt patterny)

O koronaviru a opatřeních se Zdeňkem Helem - Zpátky mimo téma
    http://www.youtube.com/watch?v=UYjVqsKyagk

MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA: "neškodnýho"
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    jaktože ta španělská chřipka vymutovala v něco neškodnýho za dva roky a hiv za sto let nic?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Nejake cteni k tem zacatkum zde na wiki:

2002–2004 SARS outbreak - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/2002%E2%80%932004_SARS_outbreak
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Dekuji. Masakr, neznal jsem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: proste existuje sekvenovanim vyrobena mapa, ktera rika, kdy a kde se virus poprve objevil, kudy cestoval, jak casto mutuje a podobne. De facto jde vystopovat az do urovne zakladnich sekvenci, ktere zpusobily to, co dnes zname jako sars-cov2. Z te mapy je presne videt, ze umele vyrobeny neni. Co mapa neukazuje, tak je to, zda neuniknul z laborky, kde se s nim experimentovalo, coz je mj.jedna z veci, co delegace who mela zmapovat ve Wu Han a prilehlem okoli.
    Definitivne to neni lidska prace, protoze tohle zatim neumime, tam by se kdyztak strihaly zname variety koron, a vicemene v ten moment by vzniknul “otisk prstu” dany jak vzorem, tak technologii.
    Sars-cov2 aka c19 je podle “otisku prstu” prirodni produkt na nejakych 99,999.....7%

Mmchodem treba HIV se podarilo dostopovat az po (zrejme) pacienty nula, nekam do 1910.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Au :-(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Nerozumim..?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: jeden z axiomu zivota: kazdej kamos si vymejsli ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: zadna odpoved neobsahuje “existuje cely evolucni strom ukazujici prirodni vyber i s casovou osou”, ale furt moc nevidim/nemam naladu cist a psat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam