• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: ne, v podstate to chapu tak, ze nevis vubec nic, a ze na facebooku by ti mozna bylo lip.

Nicmene jako heslo bych zkusil na Cyberspace : metylamfetamin
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: a chápeš, že toco píšu, tak píšu s nadsázkou, když to píšu tímhle stylem, mohlo by ti to dojít
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: nechci Ti dotoho kecat, ale zas kecas blbosti, jeden z nejslavnejsich hackeru Internetu je z Oxfordu. Mmchodem ten pan je jeden z lidi, co Internet vymyslel, nejaky
    Tim Berners-Lee: https://www.investopedia.com/financial-edge/0811/famous-white-hat-hackers.aspx

A asi Te to prekvapi, ale na Oxfordu je mozne studovat Biochemii a Molekularni Biologi

;)))

MINERWA
    MINERWA --- ---
    kdo mi tam heknuljedničku? já jsem chtěla dvojku minimálně
    MINERWA
    MINERWA --- ---

co s tebou udělá urážka? 1.nic 2.poseru se 3.budu plakat (vnitřně) 4.zasměju se 5.vrátim ji

MINERWA
    MINERWA --- ---
    id MINERWA
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    hele hekře, jaký mám heslo na cyberspace? se tam nemůžu dostat
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Tak AzN používá modifikovaný adenovirus jako nosič, což je docela vtipný řešení:

https://www.nytimes.com/interactive/2020/health/oxford-astrazeneca-covid-19-vaccine.html
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: A ano vim, ze ani vsechny “zapadni” vakciny nejsou mRNA, ale pokud vim, zadna neni postavena na principu “deaktivovaneho viru”; coz je mmchodem talsi termin, ktery se vyplati nacist. A dokonce ani mnoho dnes jiz existujicich vakcin (skoro bych rek vetsina) na nich neni zalozena.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: obavam se, ze Ti musim opet oponovat. Ve vic jak polovine vakcin (tedy krom Sputniku a Sinofarmu), neni nic, co by pripominalo same c19 a princip ucinku je ponekud uplne jinde... klicovy termin mRNA

Zjednodusene: zas kecas blbosti
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem clanek na tema “kdy vlastne zkoncila Spanelska Chripka.... zjednodusene: nikdy

Why the 1918 Flu Pandemic Never Really Ended - HISTORY
    https://www.history.com/news/1918-flu-pandemic-never-ended
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ad vakcína, daj ti takovou nálož, která se nemůže rozmnožovat
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    to s tim, žetě vir nechce zabít, to říkal Flégr
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: tak ti na oxfordunejsou, fakt ne :D
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: ok, sleduj minuska. A uz ticho, nez zacnes resit neco jineho, nez sve ego, jo?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: ok, sleduj minuska. A uz ticho, nez zacnes resit neco jineho, nez sve ego, jo?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: to mas tak, kdyz se zacnes bavit s hackerama a biochemikama ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: ukaž mi ty moje agresivní lži a nepolitikař ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: nic si nevyprosuj, zacni cist. Az Ti lidi prestanou davat minuska, skoro tam budes. Az Ti lidi budou oponovat terminama, kteryma ted nerozumis, muzes se jich ptat, co ty terminy znamenaji.
    Ve vecne diskuzi je recnicka figura “to si vyprosuji” argumentem neplatnym a zavadejicim.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    tyvole tady to je samej oxford
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam