• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol, posledni dobou je zatroleno: dnes jsem neco psal n twitteru a koho nevidim! No nebyl to burkhar? Jasne, ze to byl burkhar. A pod prispevky se mi zacalo objevovat “uz jsi dostal trestni oznameni?” potazmo “vzpamatuj se, ty curaku”.

Proste stara dobra vecna debata ;)

Me by furt zajimalo, co ho to popadlo, treba s Minerwou se aspon clovek hezky pohada, predpokladam, ze se za 3 dny uklidnime a dobry, ale tohle je nejakej mechanismus, kteremu nerozumim. Respektive asi verim lidem, kteri mi do posty pisi, zda jsem jej treba neodmitnul po nejake sexualni strance, ze to vypada, jak zhrzena milenka. Tomu asi rozumet umim.

Je to zvlastni, vic jak 10 mozna i 15 let jsem ho nevidel, nevyvolal s nim zadnou diskuzi, dokud se sam neozval... to musi bejt dost hrozny, treba 10-15 let trpet vztekem/ublizenosti.

Fakt jsem to zkousel nejak resit, dokonce se mu to snazili vysvetlit i nasi spolecni znami a kamaradi, ze co jako blazni. A ono ne.
    Vedlo to k tomu, ze si vyslouzil nekolik real life banu (typu: sorry byl jsi zvany, ale vis co, radej nejezdi) + se mu lide smeji. A to zas povede k tomu, ze nekde vznika Glum.

Proto nemam ostrakizaci rad, a proto me zvzdy zajimal problem svobody, a momentu, kdy je lepsi psa utratit, nez jej nechat na zivu...

Furt je tu ten Mattuv problem: jak poznat, ze tohle uz je spatny?

Da se to resit triggerem: pokud nastane podminka, bude nasledovat reakce. Takhle to mam treba s nasilim: ty do me? Ok ja prvni ranu.
    Holt timto nastavuji trigger na: neustale obtezovani, pres 3 vyzvy. Ban.

Nikdy jsem si nemyslel, ze to bude treba a nepouzil jsem to ani na kamarady, co dik psychoze, mi psali totalni nesmysly nekam. Na takove lidi totiz ma smysl mluvit, mozna jim i muzes pomoct. Nicmene ukecavat utocnika rozhodnutehou pouze utocnit, je asi stejne prospesne, jako si hrat se psem, co ma vzteklinu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Přeji rychlé zotavení.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Tyvoe! Tomu rikam komunikace! Frajer.
    U nas komunikuje Vondrak, a co vim, dava cisla, ale ja je moc nectu. (MSK), Olmutz nesleduju.

Kazdopadne maminky, babicky a otcove uz jsou bud naockovani uplne, nebo cekaji na dalsi davku.

V rodine mame nakazenou rodinu, 30 ona, 40on + 2 deti 4 a 6. Praha. Tatinek maka v Seznamu. Donesly to deti ze skolky a prubeh veskrze stredni. Uz to neni chripecka, ale jeste to neni zapal plic.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Noc fyzika 2400 metrů nad mořem, část 4 – D-FENS
    https://dfens-cz.com/noc-fyzika-2400-metru-nad-morem-cast-4/

cela serie fakt pekna
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MINERWA: My 5¢:

Neintelignentni nebudes.

Ale marnis (s temi hlupaky a trolly na FB) svuj cas, coz je nemoudre.

Ephesians 5:
    Look carefully then how you walk, not as unwise but as wise,
    making the best use of the time, because the days are evil.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mozol od spatneho na nevhodnou praci (doopravdy jsem se snazil naucit Adlu rozdelat ohen v bahne a v tajicim snehu po kotniky, a trvalo to moc dlouho, s nozem typu vyhazovaci stiletto, ktery jsem mel zrovna v rukavu)... mmchodem jsem pravak, ne levak. Takze,... jak rika Burkharova segra, jen jsem si neco dokazoval (bez rukavic)...

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zas jsem se jednou zacet do nozu, (a za posledni rok asi 3 ztratil a zadny si nekoupil, ztraty jsou dane asi tak 15/24 pouzivanim, a prilis mnoha misty)....

Tenhle clanek je hezky napsany, ne, ze by to melo nejaky moc smysl, ale me se libi:

The Bladed Hand: 6 Best Knife Fighting Styles | HiConsumption
    https://hiconsumption.com/best-knife-fighting-styles/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Psal jsem to uz jinam:

Jinak ja nebudu asi do rana uz moc psat, boli me pulka mozku. Asi jsem nemel s tim rozkapanym okem cumet tak brzo do monitoru

// afk a vypnuty telefon, jak dlouho to vydrzim
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: S funkcnim mule a kevlar platama (kdyztak domluva na specce), jsem ochoten dat za vyhovujici full body vest+30l materialu prostor kolem 15 000,-
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Schanim tenhle BKR5 Becker Magnum Camp

Pokud by jej nekdo byl schopen najit, nekde, kde by se dal duverygodne najit, tak mam cca 2500,- na to, abych si udelal radost (a pak nejakou chvili nebudu zrat).

Dalsi vec co HODNE SCHANIM, tak je takticka/lovecka vesta, ktera nema specificke kapsy. Tzn: nehledam sumky na zasobniky, ani kapsy typu vz75/glocky... hledam naprsni kapsy, kapsy okolo pasu, zadovou kapsu ala plat/batuzek, pod ni kapsu, kam narves mrtveho zajice. Tzn nekolik nespecifickych kapes, kam narves ruce a neco, co vazi od 1-5kg.

Ovsem pokud by mi nekdo chtel darovat kompletni MULE/ALICE s platama level kevlar, platim i za ulozenky po expiraci.

Cilem jsou zakladni zraneni, kompletni lekarnicka, kťratka palna nebo munice pro dlouhou palnou, 2 dny MRI a 4 litry vody, plus par volnych kapes na “zbytecnosti”.

Vicemene chci po tele rozlozit 30l materialu, do vahy 15kg (v extremu) bez primarni vahy zbrane.

Minimalne 1kapsa by mela byt schopna pojmout letni spacak a jedna obsah o velikosti 3 zasobniku AR-*. Vnitrni kapsy most velcome. Platovani optional.

Bude to noseno pres veci. Rozhodne v tom musim byt schopny odelat kotoul dopredu i dozadu, plne vybavene.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Jo no, moc pervitinu ma dlouhodobe degradujici ucinky na mozek. Ala aspon nekomu to pripadne vtipne. Rikali jsme tomu, za me fetacke kariery “klub pratel jasnych a kratkych vyjadreni”.

Bohuzel tady je to trosku moje maslo na hlave, ve dvou vecech: nechavam veci demokraticky dojit do momentu, kdy uz se sveze idiocie ostatnich na me; a zaroven jsem ji nekde nasel a pozval, pac jsem si myslel, ze je to jen opustene kotatko

Ve skutecnosti je to prasive, a zrejme tesne za hranici, kdy jeste pomuze dobra strava, vycesat kozich a mile slovo. Evolucne se tomu rika mrtvola.

Vzdy me zaboli, kdyz musim utratit zvire, a vzdy to stoji hodne. Nakonec to vzdy udelam, a pak je mi to vcelku jedno.
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: viděla jsem, moc dobrý! a krásná Judit Bárdos .-)

A jen tak mimo:
    Tomáši, Ty víš, že jsem hodně tolerantní člověk, ale slečna Minerwa, ehm, jak to říct, je to docela únavné číst její příspěvky.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Aby to bylo jednoduche, bude to priste vzdy x^n; procez zaciname u prvniho upozorneni n=1, u druheho upozorneni n=2, u tretiho upozorneni n=3, a tak dale; procez x=3
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: tomu se rika 3 dny read only, sorry.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    myslíte, že to byl brutální hulič?
    Covid UK: Teen with no underlying health conditions dies | Metro News
    https://metro.co.uk/.../03/02/teen-17-with-no-underlying-health-conditions-dies-with-covid-14173655/
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: a tomu se říká metatrolling, o co tady vůbec jde? co to vůbec melu? já to nevim
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: aha, tak ani na iVysilani neni, takze Netflix
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak jestli mate Netflix, tak se tam ted zjevil Svet Pod Hlavou DOST DOPORUCUJU, jeden z nejlepsich ceskych serialu vubec IMHO. To je hlavne pro Librium, pac Netflix v Nemecku je a iVysilani ne...

pro ty v CZ je pak cela serka tady
    Přehled dílů — Svět pod hlavou — Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/10817389461-svet-pod-hlavou/dily/

Kdo to nevidel, tak je to o typkovi, kterej je policajt v 21. stoleti a "nejak" se vrati do roku 1983, kde je taky policajt, akorat ta doba je holt.... jina.
    Je to takova horka-cerna-dedektivka s nadechem mileho a inteligentniho humoru.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: WYTLEM!!!!! Adela se tady u toho vysypala smichy a posila Ti pusu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam