• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Schanim tenhle BKR5 Becker Magnum Camp

Pokud by jej nekdo byl schopen najit, nekde, kde by se dal duverygodne najit, tak mam cca 2500,- na to, abych si udelal radost (a pak nejakou chvili nebudu zrat).

Dalsi vec co HODNE SCHANIM, tak je takticka/lovecka vesta, ktera nema specificke kapsy. Tzn: nehledam sumky na zasobniky, ani kapsy typu vz75/glocky... hledam naprsni kapsy, kapsy okolo pasu, zadovou kapsu ala plat/batuzek, pod ni kapsu, kam narves mrtveho zajice. Tzn nekolik nespecifickych kapes, kam narves ruce a neco, co vazi od 1-5kg.

Ovsem pokud by mi nekdo chtel darovat kompletni MULE/ALICE s platama level kevlar, platim i za ulozenky po expiraci.

Cilem jsou zakladni zraneni, kompletni lekarnicka, kťratka palna nebo munice pro dlouhou palnou, 2 dny MRI a 4 litry vody, plus par volnych kapes na “zbytecnosti”.

Vicemene chci po tele rozlozit 30l materialu, do vahy 15kg (v extremu) bez primarni vahy zbrane.

Minimalne 1kapsa by mela byt schopna pojmout letni spacak a jedna obsah o velikosti 3 zasobniku AR-*. Vnitrni kapsy most velcome. Platovani optional.

Bude to noseno pres veci. Rozhodne v tom musim byt schopny odelat kotoul dopredu i dozadu, plne vybavene.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Jo no, moc pervitinu ma dlouhodobe degradujici ucinky na mozek. Ala aspon nekomu to pripadne vtipne. Rikali jsme tomu, za me fetacke kariery “klub pratel jasnych a kratkych vyjadreni”.

Bohuzel tady je to trosku moje maslo na hlave, ve dvou vecech: nechavam veci demokraticky dojit do momentu, kdy uz se sveze idiocie ostatnich na me; a zaroven jsem ji nekde nasel a pozval, pac jsem si myslel, ze je to jen opustene kotatko

Ve skutecnosti je to prasive, a zrejme tesne za hranici, kdy jeste pomuze dobra strava, vycesat kozich a mile slovo. Evolucne se tomu rika mrtvola.

Vzdy me zaboli, kdyz musim utratit zvire, a vzdy to stoji hodne. Nakonec to vzdy udelam, a pak je mi to vcelku jedno.
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: viděla jsem, moc dobrý! a krásná Judit Bárdos .-)

A jen tak mimo:
    Tomáši, Ty víš, že jsem hodně tolerantní člověk, ale slečna Minerwa, ehm, jak to říct, je to docela únavné číst její příspěvky.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Aby to bylo jednoduche, bude to priste vzdy x^n; procez zaciname u prvniho upozorneni n=1, u druheho upozorneni n=2, u tretiho upozorneni n=3, a tak dale; procez x=3
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: tomu se rika 3 dny read only, sorry.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    myslíte, že to byl brutální hulič?
    Covid UK: Teen with no underlying health conditions dies | Metro News
    https://metro.co.uk/.../03/02/teen-17-with-no-underlying-health-conditions-dies-with-covid-14173655/
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: a tomu se říká metatrolling, o co tady vůbec jde? co to vůbec melu? já to nevim
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: aha, tak ani na iVysilani neni, takze Netflix
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak jestli mate Netflix, tak se tam ted zjevil Svet Pod Hlavou DOST DOPORUCUJU, jeden z nejlepsich ceskych serialu vubec IMHO. To je hlavne pro Librium, pac Netflix v Nemecku je a iVysilani ne...

pro ty v CZ je pak cela serka tady
    Přehled dílů — Svět pod hlavou — Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/10817389461-svet-pod-hlavou/dily/

Kdo to nevidel, tak je to o typkovi, kterej je policajt v 21. stoleti a "nejak" se vrati do roku 1983, kde je taky policajt, akorat ta doba je holt.... jina.
    Je to takova horka-cerna-dedektivka s nadechem mileho a inteligentniho humoru.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: WYTLEM!!!!! Adela se tady u toho vysypala smichy a posila Ti pusu.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MINERWA: Drobne nuance v Tvem projevu naznacuji ze meles uplny picoviny. A uz je to docela otravny.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    takhle malýho pinďíka, já už tomu začínám rozumět, o co tady jde :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Nastavim i druhou tvar! Specialni edice pro Tebe, a zlata klicenka.

MINERWA
    MINERWA --- ---
    pomoc!!
    tohle mi lidi píšou
    teda jeden člověk, IQ 0!
    "Njn selský rozum zavírat krámy a hnát lidi do jednoho Kauflandu a podobné píčoviny naznačují že nic takového se neděje a je to tady jenom nějaký divadlo A to mi nikdo nevymluví ne poslouchám televizi ne pro laser facebooky dělám si obraz podle toho co se děje to je celý"
    a pak na mě křičí overdrive, že jsem blbá, když se to asi furt snažim dementům vysvětlit, nebo proč jsem blbá? že každýmu říkám, že má poslouchat odborníky místo gynekologů a zubařů?!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    vyhrožovat fyzickým násilím přes internet, to je pro mě taky novinka
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: dej tomu čas, ať si udělá názor každej sám, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam