• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Hele tyhle lidi pokud mozno proste nectu.

Prijde mi nebezpecne jejich sedmilharstvi.

Nikdy nevis kdy maji trosku pravdu a kdy ti naopak motaji hlavu necim zcela zavadejicim.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: ja si trochu myslim, ze jsi spadnul do kategorie lidi, co uplne nechapou, ze ten chlapek jede ostentativni buranismus, podobne jako Ovcacek je nejlepsi tiskovy mluvci a Mara Prchal nejlepsi PR archytect Pekla na zemi.

Novotny je neco jako “rednec rampage” gameska, postavena na engine Duke Nukem 3d.

On je proste ten chlap, co se v noci vychcije do drezu plneho nadobi, natoci o tom video, a vlastne tim upozornuje na to, ze v 50% ceskych domacnosti v tom drezu plave hovno.
    Zaznamenal jsem ho, asi tak 100x, kdyz proste brez ohledu na nasledky vypicoval ruzny hruby kurvy, co serou na zakon, a vykaci les, nebo zakladaji cerne skladky, a podobne.

Jeho pruzeni do kralovske rodiny v podstate rika i to co rika, a ja s tim souhlasim, ze Megan a Harry jsou proste burani, kteri by radi ridili kralovstvi jako firmu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Myslim, ze jsem nasel diru na trhu: ani jedna socialni sit neni primarne zamerena na blbce bez vzdelani. Myslim, ze pokud by to nekdo chtel vyrobit, ucinil by spoustu lidi stastnejsimi. #dobra #rada
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nejaky soudruh navrhnul, ze k prihlaseni na socialni site by musel uzivatel pokazde nejdrive odpovedet na nejakou hadanku - navrhoval matematickou. Nejaka soudruzka tvrdila, ze to znevyhodnuje muze, procej sem vymyslel hadanku:
    Napis letopocet 1984 pomoci rimskych znaku.
    Nepripadlo ji to vtipne.
    Tak jsem polozil jednodussi: kdo napsal 1984: a,b,c,.. Mark Zuckerberg, XiJin Ping, Larry Page, George Orwell.
    Ani tady netypla spravne.
    Toz sem navrhnul posledni, do tretice: vyrad jmeno, ktedre do seznamu nepatru: Marek, Petr, Matous, Lukas, Jan.

Typla si Lukase.

Procez jsem naznal dvou faktu:
    A) jake pohlavni organy ma clovek v rozkroku, nehraje roli
    B) tuto pani bych bezezbytku byl ochoten postradat na internetu
    (C) jako bonus: maturita je samozrejme nesmysl)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Souhlas. Jen bych brzdil s tim kdo nebo co je "blbý". Specialne kdyz to rika ten odsouzeny fantasta nize.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: "On 7 September 2012, Harry arrived at Camp Bastion in southern Afghanistan as part of the 100-strong 662 Squadron, 3 Regiment, Army Air Corps,[62] to begin a four-month combat tour as a co-pilot and gunner for an Apache helicopter.[63] On 10 September, within days of arriving in Afghanistan, it was reported that the Taliban had threatened his life. Taliban spokesman Zabiullah Mujahid spoke to Reuters and was quoted as saying: "We are using all our strength to get rid of him, either by killing or kidnapping." He added, "We have informed our commanders in Helmand to do whatever they can to eliminate him."[64] On 21 January 2013, it was announced that Harry was returning from a 20-week deployment in Afghanistan.[65] On 8 July 2013, the Ministry of Defence announced that Harry had successfully qualified as an Apache aircraft commander.[66] Harry compared operating the Apache's weapons systems in Afghanistan to playing video games.[67][68] "

Prince Harry, Duke of Sussex - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/...ry,_Duke_of_Sussex#Army_Air_Corps_and_second_deployment_to_Afghanistan
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: A ti tím myslíš mezinárodní den ženistů, nebo mezinárodní den železáren ?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ale ja ho zas az tak nesleduju, vzdy mi ty kralovske problemy pripadaji jako kraviny a vrteni psem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Mmchodem zda se, ze doopravdy byl Harry v Afganu jen 10 dni, dokonce mel zustat jen 48h, pac byl nebezpecim jak pro sebe, tak pro svou jednotku

Prince Harry in Afghanistan: Miguel Head recalls a historic media blackout
    https://journalistsresource.org/media/prince-harry-afghanistan-miguel-head-media-blackout/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: S timto naprosty souhlas.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Kunda proti vode, utahne 3 lode. Asi tak.
    Chlap muze mit mozek, ale kdyz mu ho sezere kunda, nenadela nic.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Nejsem monarchista, nic mi to nerika.

Nicmene princ Harry letal s vrtulnikem Apache v afgosi. To se vylucuje s tim, ze by mohl byt hloupy.

Pan Novotny je odsouzeny lhar a mel by vice behat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Predstavuju si to takhle. Zas bude rovnost, volnost, no jo, vlastne ... bratrstvi... to se bude jeste muset doresit.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Takze devcata, za 9 let nam budete rovna! Dokonce muzete i vydelavat penize, nebo jit do politiky... tyvoe, furt je dneska to MDZ?

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Typico!

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dyz by byla Megan z CZ, byla by vcera na demosce ;)

Taky dobrej metafor;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Komentar k Harrymu a Megan: to mi pripomina jedno africke prislovi: kdyz nemas na banany, nekupuj si opici. —- tak to me rozlozilo;))

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Furt je pry protiustavni revoluce, proti lidem, co si ustavou vytiraj prdel.

Jestli tohle nekdy nekomu vysvetlime, tak to da zabrat. A to jsem chtel byt aspon vegetarian a tridit flasky. Ted misto toho budu vysvetlovat, zenejsme Cecna. Uz zas, kurva.

Francouzský herec Jean Reno poslal pozdrav zdravotníkům i pacientům
    http://www.youtube.com/watch?v=sCC3nafcRBc
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Launcher: mmchodem koukal jsem podrobnej na tu 9cr17 high carbon stainless steel
    A ona je to aus-9, za ty penize je to skoro nejlepsi nozirka ocel, kterou si muzes prat s nejakymi 60HRC; rek bych, ze ses s tim “ocelovym bahnem” ponekud seknul
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam