• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Nejsem monarchista, nic mi to nerika.

Nicmene princ Harry letal s vrtulnikem Apache v afgosi. To se vylucuje s tim, ze by mohl byt hloupy.

Pan Novotny je odsouzeny lhar a mel by vice behat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Komentar k Harrymu a Megan: to mi pripomina jedno africke prislovi: kdyz nemas na banany, nekupuj si opici. —- tak to me rozlozilo;))

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Furt je pry protiustavni revoluce, proti lidem, co si ustavou vytiraj prdel.

Jestli tohle nekdy nekomu vysvetlime, tak to da zabrat. A to jsem chtel byt aspon vegetarian a tridit flasky. Ted misto toho budu vysvetlovat, zenejsme Cecna. Uz zas, kurva.

Francouzský herec Jean Reno poslal pozdrav zdravotníkům i pacientům
    http://www.youtube.com/watch?v=sCC3nafcRBc
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Launcher: mmchodem koukal jsem podrobnej na tu 9cr17 high carbon stainless steel
    A ona je to aus-9, za ty penize je to skoro nejlepsi nozirka ocel, kterou si muzes prat s nejakymi 60HRC; rek bych, ze ses s tim “ocelovym bahnem” ponekud seknul
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vyhazovak od Benchmade:

Benchmade 2550 Automatic Test and Demonstration
    http://www.youtube.com/watch?v=4KRIJ2ZUJO0
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A soudruzka Olga

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vse nejlepsi k MDZ preji soudruzka Milada

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kurva kurva kurva... kdyz uz 3 tydny nemuzete najit (prazdny) zasobnik, po jeho zapujceni zene.

Aneb kilik z vas cetlo Jiriho Kulhanka : Cesta Krve a kolik z vas neco od TGM?

Tyvoe, ze nejhorsi na vycviku zachazeni s kratkou palnou bude neztraceni zasobniku, to me jako duvod pro revolver nikdy nenapadlo.

Pice, jsem ale nasranej, ne, ze ne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

Mate maturitu?

5 hlasy od 5 respondentů

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Tyjo, ja sem vcera toho Buresa nedokoukal, on fakt rek, ze maturity jsou k hovnu?
      Sakra, ze ja jsem se teda namahal. Skoda, ze to nerek treba o ridicaku.
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      Fiskars Pilka Xtract zahradní velká (123880), záruka 5 let | MALL.CZ
      https://www.mall.cz/...AyEiwAKQBCkqlHw-ojeYkaVGp3n3DR2NdK6rLDRhupeEKTaYUEK7QHVf8dCWhZehoCkKkQAvD_BwE

Akorat jsem ji koupil za 200 ve frcu ...
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      OVERDRIVE: Mam neco podobnyho od fiskarsu, jen se cepel nevyklapi ale vysunuje vnitrkem a aretuje sroubem.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      LAUNCHER: no jo no, kdyz ja fakt jako kdyz uz jdu nekam ven, vetsinou to zkonci ohnistem, malo kdy pristreskem, ale i to se obcas deje. Hlavne treba nechavam na mistech i hranicky dreva bud pro budouci navstevu, nebo pro nekoho jineho. Pripada mi to hezke a slusne, ono v te krajine se pohybuje porad docela dost zajimavych lidi, a trochu mi pripadne, ze opravit nekde pramen tak, aby do nej nepadal bordel, nebo nechat nekde hranicku dreva, tak je vcelku komunikace.
      mmchodem me to taky rika to, ze to misto treba ma smysl, ale nikdo jej dlouho nenasel, pac drevo tam porad je, ohniste neni spinave, atd.

Takze je to mam hodne o otdooru a urbexu. Snazim se treba zamky odemikat paklici, kde to ma jeste smysl, ale kdyz uz mas nekde vyrazenych vetsinu oken, proste pouziju strenku noze, a vymlatim zbytek ohna tak, abych tam moh bezpecne, pac stejne nemuzes uz cekat, ze uvnit je jeste neco "na poradku"

Staram se o mista kde to ma smysl, a proto se mi vyplati mit fixed blade a obcas i pilu. Nuz si kdyztak prebrousim, sekeru se mi obecne tahat moc nechce, pac jako dobry, ale je to relativne jednoucelovy, pokud fakt nestavis srub nebo necostist neco vetsiho [i tam je spis pila... imho]
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      OVERDRIVE: To je super, to potrebuji :-) Diky za tip.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Jinak jak jsi se ptal na tu sekeru, tak obcas nosim, ale to uz musim nekam na dyl : nejmensi Fiskarsku, ale ja ji mam jeste s kordurovym pouzdrem a cernou, ne oranzovou.

Co me ovsem uchvatilo, tak v zebradle nosit pilku, mam tuhle

Pila Husqvarna skládací 220mm | BUSHCRAFTshop.cz | Vše pro život v přírodě
      https://www.bushcraftshop.cz/...Ckn7Whtr6pw-zCcsFK7PZF6gnBBfMLUNwrz_63ePAPIRAE4G1mtlCqBoCV3cQAvD_BwE

A to je fakt radost. Da se tim v klidu rezat vetve/kmenyo tlousce treba flasky od piva (i tlustsi).
      Vazi to asi jako slusnejsi fixed blade nuz, je to tak stopu dlouhe a pojistku to teda ma. Paradni rukojet, z ktere neboli ruka (narozdil od Silky japonsky “katan”)

Na ohen ci pristresek : zn ideal
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      OVERDRIVE: Ja to nevyuziju. Mam vzdy sebou Benchmade Phaeton. V batohu se strilenim a v aute Leatherman MUT.

Na bushcraft uznavam jen sekeru.

Jeste nikdy se mi nestalo, ze by mi chybel nejaky jiny typ noze. Az se to nekdy stane, tak to budu resit.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      LAUNCHER: Dobra recenze. Mmchodem koukni o prispevek niz, to je kudla, na kterou si uz nejaky cas brousim zub. Mel jsem ji v ruce, je to idealni pracak, to, ze na pouzdru ma (sundavatelne) prislusenstvi je super.
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      OVERDRIVE: OTF = Out the front. Tzn nuz na zmacknuti vyjede dopredu z rukojeti.

Mam tyto noze dva. Benchmade Phaeton, ktery mam vzdy a vsude v kapse, teda krome sprchy, nebo kam nesmi.

Male, lehke, extremne pohotove. Rychle otevres a rychle zandas. Vyuziti je otvirani vseho mozneho a jidlo. Na tento ucel neznam nic lepsiho.

Nejmene muj kus je naprosto spolehlivy. Kdyz jsem byl 4 tydny v cizine, na prvni cvaknuti vyjel stejnou rychlosti jako vzdy.

Druhy mam Benchmade Infidel. Ten jsem si koupil jen protoze je znamy a chtel jsem ho mit doma na hrani. Mechanismus neni tak spolehlivy jako Phaeton, je vhodne ho udrzovat trosku mastny. A naopak ne zaschly. Pokud toto clovek dodrzuje, vyjizdi vzdy plnou rychlosti na prvni cvaknuti. Ale proste je vhodne mu dat jednou za dva tydny 30 sekund pece, pokud ma dalsi 2 tydny spolehlive fungovat. Asi bude fungovat i spolehlive i bez teto pece, ale muze se stat, ze po dlouhem nepouzivani nevyjede na prvni pokus.

Vyuziti pro me ucely neni zadne, protoze je to dyka, tzn nejde smerovat zhora palcem nebo ukazovackem. Ze stejneho duvodu se ho bojim pujcovat detem, nebo komukoliv kdo neni zvykly na dyku.

Ani jeden z nich nema sanci sam vyjet ze strenky, mechanismus to neumoznuje. Male dite ani jeden neotevre, slabsi slecny maji problem (ale zejmena proto, ze tlaci nevyhodnym uhlem). Ani jeden nema zadnou pojitku, coz je pro me ideal, nesnasim pojistky na nozich nebo pistolich.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Jinak muj dalsi milacek bude tenhle

Nůž TBS Boar Bushcraft Knife MKII - Turkish Walnut - DC4 & TBS Firesteel Edition | BUSHCRAFTshop.cz | Vše pro život v přírodě
      https://www.bushcraftshop.cz/...CkqMVkF6V5B7pTnIKZ2wfVgcpxtUGxFGMwTcdg5CMQ3O5-SIG6hy0oxoC3TsQAvD_BwE
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      LAUNCHER: Mmchodem Ty mas Infidel, ze? Tedy chapu to dobre, ze je to Bencmade OTF Infidel?

On je to vystrelovak- jakoze dopredu?

Mas s tim nejake zkusenosti, co se mechaniky a bordelu tyce? Potazmo kvality pruziny?
      Potazmo jak moc to drzi ve strence?

Mam nekolik vyhazovaku, a driv nebo pozdej bud mekne pruzina, takze se cela cepel nevyhodi az do pojistene polohy, a strasne blbe se do toho dostava, co se cisteni tyce, treba ruce od bahna a krve dohromady, tak mi zpusobily zasrani “ovladacich prvku” a musel jsem nuz vazne hodne vykoupat a vyklepat, nez vsecen bordel byl pryc. Takze se tech pruzinovych hracek s cudlikama vcelku bojim. Ale libi se mi. Uvazuju, zda bych Infidel chtel.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam