• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Hele naposledy ty ní něco komentujes
    Květi sent Today at 16:57
    Verčo ser na to ser na mě jo
    You sent Today at 16:57

Květi sent Today at 16:57
    Ty nejsi normální
    You sent Today at 16:58
    tak ser na peterkovou, ok?

Květi sent Today at 16:58
    Jdi do prdele
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem zaroven by to byla hezka demonstrace, kterak funguji aerosoly.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: Myslim, ze v tehle zemi aktualne nemame zadne demonstranty, ktere by nevyresil kanistr slzneho plynu.

Fakt nechapu, na co ti policajti cekaji. Chvaty a hmaty jdou zbytecne fotit a vykladat ruzne. Starej dobrej slzotvornej granatek...

Sice by byl trocha poblitej Staromak, ale pochybuju, ze by se pristi demonstrace odehrala bez ochrany dychacich cest ;)
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: nechystala sa ta prasnica ist nahodou kvicat do Bieloruska?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SPECZ: Otazka drillu = extremni naklady na cas
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    LAUNCHER: Pomale pod stresem - ne nutne, je to otazka drillu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Akkar 3 / Mammut 312 / Chiappa Triple Crown Triple Barrel Shotgun in Action
    https://www.youtube.com/watch?v=FiCh2trq95Y
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Na ty non-lethal veci je 12ga fajn, ale opet - je to pomale. A ty rubber shots necykluji ve vetsine semiauto broken.

Idealni se mi na ne jevi bud modifikovana semiauto brokna, nebo brokovy trojak. Nejsem uplne fanousek pump, prijde mi to nespolehlive a pomale pod stresem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jeden muj kamarad je povolat na hlidku proti civilnimu obyvatelstvu, de facto od vcera.

Vyfasnul kosu (vz.58) a 30 ostrejch.
    Ma slouzit s policajtem.

Ja na nej: tyvole, kdyz se do vas pusti dav anti-rouskaru, fakt do nich pustis 30ostrejch?

On: ne, zastrelim toho fizla, to je jediny, co s tim muzu delat.

// rozumime si?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Dobre: jeste je tu ta podminka, ze doma uz nejaka ta 75ka a g19 lezi.
    Nechci uplne psat, co by treba jeden mohl poresit s brokovou patroniu a jejim plnenim.

Dalsi, co doma muze lezet a nelezi, tak jsou ruzny.2xx lovecky raze.

To je v pohode.

Rekneme, ze jsem fakt hakjzl a chci to plnit piskem a soli, tzn, nebude to mit impact pres kozenou bundu, ale bude to fakt narez, typu vzal jsem te prave lopatou, a ve stejnem smyslu asi tak umres. Uz jsi nekdy vzal cikanske decko, nebo bileho blba lopatou?

Nechci je proste oddelat pistolovym samostrilem, a uz vubec panickym zasobnikem parabelum. Coz neznamena, ze je nehodlam zabit.

Ve smyslu: trespassers will be shot, survivors will bs shot again.

Vis, ze nemam problem bodnout, a to i do huby. Spis me zajima velike boom, a lezici clovek, kteremu muzes zavolat sanitku. A ano, laboraci zvladnu sam, i z kusu podrazky.

Ok? G19 neplni, stejne jako neplni ostri baionetu; ac oboji uz k dispozici mam.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Beze srandy napr. ucebnice Nemciny, abych si vydelal dalsi penize na lepsi palnou. Ted to delam podobne s autem (neshanim do budget X, pracuji na zvetseni budgetu).

Mam rad broknu, mam doma broknu meho srdce Benelli M4, ale je strasne moc dokazano ze tohle fakt ne. Je to pomaly, pomaly, pomaly.

Radsi trefit malo a rychle, nez pomalu a hodne.

Nema smysl zkouset cokoliv mimo pistole, SMG, kratkou utocnou pusku - podle konkretnich potreb.

Brokna se v praxi pouziva jen na otvirani dveri (mysleno strileni do pantu a zamku), coz neni tvuj pripad IMHO.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Hele tyhle lidi pokud mozno proste nectu.

Prijde mi nebezpecne jejich sedmilharstvi.

Nikdy nevis kdy maji trosku pravdu a kdy ti naopak motaji hlavu necim zcela zavadejicim.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Uplne off topic: pokud mate na palnou max 10k (s tim, ze na vestu mate 15k, ale nechcete to prevadet do zdroje offense).
    Co by byla vase palna?
    Za me je to brokovnice, protoze furt je to v cihlovem baraku dobry, dokazu si to vcelku v klidu laborovat sam a nepotrebuju s tim chodit po ulicich. Jen to ma narok na trezor, ktery ovsem mam.

Tzn: chci relativne kratkou do 10k. Po cem by sli lidi, kteri to resi?

Upozornuju, ze to mam stejne jako s tim nozem, proste mam nekolik mensich na reseni aktualnich pracovnich potreb, jenze na rozdil od nozu toho fakt doma nechci mit 150 kusu. Popravde slzny plyn a granat je porad preferovane reseni, nicmene, kdyz uz by to muselo byt olovo. 10k amuze to byt kratka i dlouha.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Idioti na internetech, my 5¢:

Nevadi mi, na par kliknuti je lze zablokovat, pripadne na par nekliknuti se jim lze vyhnout.

Na jedne strane vnimam idioty, ale na druhe strane ruzne intelektualy, kteri ty idioty zbytecne prozivaji a leckdy i umyslne vyhledavaji, aby se pak nad nimi mohli pohorsovat, ve smyslu "ja jsem lepsi".

Hele ja to chapu, taky obcas, kdyz si pripadam jako uplny blbec a nula, tak mrknu na prave jeden dil "Vymena manzelek". Abych se ujistil, ze jsou jeste vetsi blbci a kulatejsi nuly nez ja. Ale nic by se nemelo prehanet.

Kazdy ma ty "sve" idioty polozene trosku jinak, takze to vnimejme jako test socialni inteligence: Jak se vyhnout lidem, kteri mi nejsou prijemni?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: S tou maturitou me prekvapilo, ze se porad resi jestli maturitu udelat ve formatu X, nebo ve formatu Y. Skoda ze nekoho nenapadlo ji proste celou bez nahrady zrusit.

Co je mi znamo, tak ve vetsine zemi sveta neco jako maturita neexistuje, proste jsi dodelal SS, congrats, thats it.

Nejake dalsi testy jen pro lidi kteri chteji jit dal na VS a jen v ramci toho roku co chteji na tu VS jit (tzn chces jit na VS pristi rok, pristi rok budes potrebovat aktualni test).
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Sorry Novak
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: ja si trochu myslim, ze jsi spadnul do kategorie lidi, co uplne nechapou, ze ten chlapek jede ostentativni buranismus, podobne jako Ovcacek je nejlepsi tiskovy mluvci a Mara Prchal nejlepsi PR archytect Pekla na zemi.

Novotny je neco jako “rednec rampage” gameska, postavena na engine Duke Nukem 3d.

On je proste ten chlap, co se v noci vychcije do drezu plneho nadobi, natoci o tom video, a vlastne tim upozornuje na to, ze v 50% ceskych domacnosti v tom drezu plave hovno.
    Zaznamenal jsem ho, asi tak 100x, kdyz proste brez ohledu na nasledky vypicoval ruzny hruby kurvy, co serou na zakon, a vykaci les, nebo zakladaji cerne skladky, a podobne.

Jeho pruzeni do kralovske rodiny v podstate rika i to co rika, a ja s tim souhlasim, ze Megan a Harry jsou proste burani, kteri by radi ridili kralovstvi jako firmu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Myslim, ze jsem nasel diru na trhu: ani jedna socialni sit neni primarne zamerena na blbce bez vzdelani. Myslim, ze pokud by to nekdo chtel vyrobit, ucinil by spoustu lidi stastnejsimi. #dobra #rada
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nejaky soudruh navrhnul, ze k prihlaseni na socialni site by musel uzivatel pokazde nejdrive odpovedet na nejakou hadanku - navrhoval matematickou. Nejaka soudruzka tvrdila, ze to znevyhodnuje muze, procej sem vymyslel hadanku:
    Napis letopocet 1984 pomoci rimskych znaku.
    Nepripadlo ji to vtipne.
    Tak jsem polozil jednodussi: kdo napsal 1984: a,b,c,.. Mark Zuckerberg, XiJin Ping, Larry Page, George Orwell.
    Ani tady netypla spravne.
    Toz sem navrhnul posledni, do tretice: vyrad jmeno, ktedre do seznamu nepatru: Marek, Petr, Matous, Lukas, Jan.

Typla si Lukase.

Procez jsem naznal dvou faktu:
    A) jake pohlavni organy ma clovek v rozkroku, nehraje roli
    B) tuto pani bych bezezbytku byl ochoten postradat na internetu
    (C) jako bonus: maturita je samozrejme nesmysl)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam