• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: MXVIM, nvim, to je tip
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    uvazuju, ze kdyz by se tahle id typu Burkhar a Minerva moderovala treba metodou mazat kazdy druhy prispevek, sice by to nedavalo smysl uplne stejne, ale dalo by se to mozna udrzet v nejake snesitelne frekvenci a mohl by z toho byt dycky maskaot nejakeho auditka.

furt se mi taky pozdava, ze by kazdy, kdo na sit chce vstoupit, musel vyresit nejakou zakladni hadanku.

Takze se ptame id Minervwa: Jak se napise 1984 rimskymi cislicemi?
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MINERWA: Ok. Gratuluju. Po deseti letech co jsem na nyxu jsi prvni clovek na kterem zkusim funkci "ignorovat uzivatele".
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SPECZ: konečně sem zase můžu psát
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    a ten plačící vysmátej smajlík chybí-pak je nahrazen ":DDD"
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MINERWA: Ok, tak jinak: Prosim nepis sem. Nebo nejlepe nepis nic. Nikam.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    květi:Hele naposledy ty ní něco komentujes
    Květi sent Today at 16:57
    Verčo ser na to ser na mě jo
    You sent Today at 16:57
    :DDD

Ty nejsi normální
    You sent Today at 16:58
    tak ser na peterkovou, ok?

Květi sent Today at 16:58
    Jdi do prdele
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SPECZ: omg, nejsem "sjetá", to první je rozhovou dvou lidí
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MINERWA: Prosimte, kdyz si sjeta tak sem nepis, kdo to ma po tobe cist.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    :D pomožte mi zablokovat mojí známou na facebooku, bude si pak muset udělat pátej účet :D
    https://www.facebook.com/kvetuse.prysova.1
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Hele naposledy ty ní něco komentujes
    Verčo ser na to ser na mě jo
    You sent Today at 16:57

Ty nejsi normální
    You sent Today at 16:58
    tak ser na peterkovou, ok?

Květi sent Today at 16:58
    Jdi do prdele
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem zaroven by to byla hezka demonstrace, kterak funguji aerosoly.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: Myslim, ze v tehle zemi aktualne nemame zadne demonstranty, ktere by nevyresil kanistr slzneho plynu.

Fakt nechapu, na co ti policajti cekaji. Chvaty a hmaty jdou zbytecne fotit a vykladat ruzne. Starej dobrej slzotvornej granatek...

Sice by byl trocha poblitej Staromak, ale pochybuju, ze by se pristi demonstrace odehrala bez ochrany dychacich cest ;)
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: nechystala sa ta prasnica ist nahodou kvicat do Bieloruska?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SPECZ: Otazka drillu = extremni naklady na cas
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    LAUNCHER: Pomale pod stresem - ne nutne, je to otazka drillu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Akkar 3 / Mammut 312 / Chiappa Triple Crown Triple Barrel Shotgun in Action
    https://www.youtube.com/watch?v=FiCh2trq95Y
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Na ty non-lethal veci je 12ga fajn, ale opet - je to pomale. A ty rubber shots necykluji ve vetsine semiauto broken.

Idealni se mi na ne jevi bud modifikovana semiauto brokna, nebo brokovy trojak. Nejsem uplne fanousek pump, prijde mi to nespolehlive a pomale pod stresem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jeden muj kamarad je povolat na hlidku proti civilnimu obyvatelstvu, de facto od vcera.

Vyfasnul kosu (vz.58) a 30 ostrejch.
    Ma slouzit s policajtem.

Ja na nej: tyvole, kdyz se do vas pusti dav anti-rouskaru, fakt do nich pustis 30ostrejch?

On: ne, zastrelim toho fizla, to je jediny, co s tim muzu delat.

// rozumime si?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Dobre: jeste je tu ta podminka, ze doma uz nejaka ta 75ka a g19 lezi.
    Nechci uplne psat, co by treba jeden mohl poresit s brokovou patroniu a jejim plnenim.

Dalsi, co doma muze lezet a nelezi, tak jsou ruzny.2xx lovecky raze.

To je v pohode.

Rekneme, ze jsem fakt hakjzl a chci to plnit piskem a soli, tzn, nebude to mit impact pres kozenou bundu, ale bude to fakt narez, typu vzal jsem te prave lopatou, a ve stejnem smyslu asi tak umres. Uz jsi nekdy vzal cikanske decko, nebo bileho blba lopatou?

Nechci je proste oddelat pistolovym samostrilem, a uz vubec panickym zasobnikem parabelum. Coz neznamena, ze je nehodlam zabit.

Ve smyslu: trespassers will be shot, survivors will bs shot again.

Vis, ze nemam problem bodnout, a to i do huby. Spis me zajima velike boom, a lezici clovek, kteremu muzes zavolat sanitku. A ano, laboraci zvladnu sam, i z kusu podrazky.

Ok? G19 neplni, stejne jako neplni ostri baionetu; ac oboji uz k dispozici mam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam