• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: (hodnoceno ciste laicky myma ocima, nejsem expert na geopolitiku, ani vojenstvi)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Rozumim, neposoudim intenzitu Tvych slov.

Myslel jsem to tak, ze bych od Rusa cekal vetsi uzemni zisky nez toto. Zvlaste k tomu kolik je to stalo kde ceho.

Pripadne: Ja byt Ruske vedeni (a mit na takoveto chovani povahu), tak s vysledkem spokojen nejsem.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Not the defeat of the West but double decoupling is the strategic goal of Russia – On War | On Peace
    http://www.onwar.eu/...the-defeat-of-the-west-but-double-decoupling-is-the-strategic-goal-of-russia/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Pobalti...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Z toho clanku plyne, ze jsou s hopni dat po alti za tyden a pak kdyztak budou vyjednavat. A za ten tyden jsou ochotni pouzit i atomovku, na uzlovy bod veleni nato.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Jo, a politicky:
    - sundame letadlo, a nic
    - napadnem jakoukoliv zemi (pocitej i Gruzii, ted Karabach a zajmy v Syrii) a nic - Minske dohody neplnime a nic
    - vybudujem si na krymu ponorkovou zakladnu a zakladnu pro krizniky - a nic
    ...

Praveze na to, jak je to stalo vcelku nulovy odpor, tak ten zisk je dost zasadni.
    V sachu bych to prirovnal k vyjeti pescem o dva a podporeni toho pesce dalsim. Nic velkeho, ale nenasledoval protitah, takze jsou to dva tahy zdarma.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Kolik vojaku tam poslali + kolik penez je to stalo vs jejich vysledky:

Minimalni uzemni zisky
    Ekonomicka krize v Rusku
    Sundane letadlo, mezinarodni ostuda
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Ale vzdyt neni spackana na Dombase i na Krymu furt jsou.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Ja furt doufam, ze Rusky medved ma hlinene nohy.

Uz jen zpackana invaze na Ukrajinu, coz vnimam jako podobny debakl, jako Rusko zazilo v Zimni valce.

Ano, plest se muzu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Mmchodem bacha, na wikipedii zuri propaganda jako vsude. Wiki wars jsou hodne bezne treba tam, kde ma Ru sve zajmy a jsou tam cele legie botu a trolu, ktere prepisuji clanky ve prospech Ru, nici fakticke udaje a podobne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Typico! Ale strategie blitzkreku, ktera pocita s lokalnim jadernym uderem. Ugh.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Pozor na to, kdyz vam nekdo bude vypravet o skalovani v ockovani. Obecne ty krivky zatim vypadaji dost linearne.

A zdravim do Isreale a UAE, parada.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: To same treba Aljazeera ale taky i BBC (a jejich negativni psani o libovolnych pro-gun aktivitach, nebo o cemkoliv "UK intelektualove vs mezinarodni scena").

Vlastne kdyby otazka znela, rekni mi jmenuj "neutralni" media, asi bych rekl wikipedia a dal me toho moc nenapada.

PS: Tim nechci davat rovnitko do pristupu v RT a v BBC. Jen rikam, ze "bias" je normalni vec. Ostatne "biased" pripadne "komentar s nazorem" piseme mi vsichni a prijde nam to, doufam, normalni.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Z druhe strany - RT obcas publikuje zajimave reportaze, ktere jinde tezko najdete. Protoze na to maji skills a penize.

Samozrejme, jako u kazdeho zdroje a tady to plati jeste vice: Musite to davat do kontextu "kdo to pise" a verifikovat jinde. Nebo to alespon brat obezretne, pokud neni proti cemu verifikovat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Doplnim odkazem na original:

Amazon knickt vor Putin-Sender ein – Enthüllungsbuch wird nicht mehr verkauft - Politik Inland - Bild.de
    https://www.bild.de/...putin-sender-ein-enthuellungsbuch-wird-nicht-mehr-verkauft-75715810.bild.html
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dobre uvahy nanase oblibene tema “ustoji nato okupaci sovietem”?

V Pobaltí se bojuje za Prahu – Forum24
    https://www.forum24.cz/v-pobalti-se-bojuje-za-prahu/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Amazon deutschland jsou sracoi...

Amazon Deutschland předmětný titul stáhl z nabídky ve čtvrtek na nátlak Rusů, zjistil německý deník Bild.

Kniha „INSIDE RT Deutsch – Putins Medienarmee in Deutschland“ (UVNITŘ RT Deutsch – Putinova mediální armáda v Německu) byla stažena.

Gratulace do Kremlu! Amazon stáhl z prodeje knihu se svědectvím z nitra Putinova kanálu RT – Forum24
    https://www.forum24.cz/...emlu-amazon-stahl-z-prodeje-knihu-se-svedectvim-z-nitra-putinovy-televize/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mozek je zvlasni nastroj, nachvilku se vzbudite, podivate se na hodiny a napadn vas, ze cas

2:46

Ma jiste kouzlo. A spite dal.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jo no, na to mam zrovna odpoved, co je to zenska? Teda ja mam vcas ulovenou manzelku, ale verim, ze to bude jak s hospodou... a takovy domaci alkoholismus. No nic, nechme toho. Dame si legendarni citat:

„táhlo mi hlavou, jak jen je ten život nudný a stereotypní: Dám se do pořádku a ozbrojím se a někdo silnější mne semele na kusy. Znovu se dám do pořádku a vyzbrojím se ještě lépe a znovu mne někdo silnější semele na kusy. A znovu a znovu.
    “Ale vždycky vyhraješ,” ozval se Ten druhý.
    “Ale co mne to vždycky stojí.”
    “Ten zlomený nos se zahojí a na zjizvené obličeje letí holky.”
    “Kdys’ nějakou, proboha, naposledy viděl?!“

Citace z knihy
    Cesta krve 1: Dobrák
    Jiří Kulhánek
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Co je to hospoda ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam