Kralovsky se bavim... copy a paste od jinud:
Mmchodem donutit exekutorskou firmu, kdere dluzite litr, aby vam po zaplaceni te castky vystavila potvrzeni o bezdluznosti (coz aktualne obsahuje 8 registru a kazdy vypis je placeny) mi pripadne jako uzitecne reseni exekucniho prikazu. Tak drzte palce, jdu je servat na 3 doby, pac na to meli 28 dni. ;))) #jaJsemStat ;)))
—-
Lol! Pani z MBA finance nebyla uplne stastnY ;))) zvlast kdyz jsem zavolal ne jejimu nadrzizenemu, ale jeho nadrizenemu, a zaroven uniqa pojistovne, ktere jsem byl dluzen. No omlouvala se mi jeste pred dvema minutami, a co ze pro me muze udelat. Obavam se, ze jsem zas zpusobil nekde to, ze nekdo prisel o praci. // vtipne na tom je ze jsem to udelal schvalne, pac MBA finance jsou asi nejvetsi svine na exekutorskem trhu v cz. Spolupracuji... hmm, ze by s Buresem? Tak to je, kdyz si nekde udelate dluh litr a nekoho to stoji 50. Rika se tomu pretizeni sluzby a jde to delat se vsim, kde si clovek precte smluvni podminky. Citim se pobaven. Ac jsem tim nic nezmenil.
—
Mmchodem Uniqa pojistovna byla velmi vstricna a velmi profesionalne si vyzadali veskerou dokumentaci k pripadu, coz za 2 min meli, a bude z toho asi velmi halo, ze nekdo vymaha penize na lidech, kteri kupodivu nic nedluzi ;)))
—
Nutne schanim plastoveho trola. Hodlam si jej postavit nad pocitac, aby mi pripominal, ze byt zly na idioty, za stale opakovanych a prokazatelnych vecnych argumentu, je VELIKA ZABAVA.