• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: pak tam bude kdo, babič?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nekecej!!!!!!

V Senátu se debatuje podle zpráv v médiích o možnosti využít článek 66 Ústavy, který umožňuje odvolat prezidenta pro nezpůsobilost. Autoři této iniciativy argumentují, že Zeman není schopný vzhledem ke svému duševnímu a fyzickému stavu funkci zastávat.

KOMENTÁŘ: Prezident Zeman by mohl čelit pokusu o odvolání – Jiří Pehe - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...omentar-prezident-zeman-by-mohl-celit-pokusu-o-odvolani-jiri-pehe-40354475
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Napsano jinam:

Ja jsem napriklad zjistil, ze jsem neo-komunista, pac podporuji ideu : zasypat chude technologiemi, vzdelanim a penezi, at se s tim nejak poperou. Tzn: jsem vicemene ultra-levicak.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Optimista je clovek, ktery je prevelen do Jakutsku a s nadsemim premysli o tom, ze tam bude urcite krasne jaro.
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: myslíš platný pas, předpokládám .-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

Mate pas?

7 hlasy od 7 respondentů

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Zajimave, jakto, ze v dobe, kdy se neda cestovat je cekaci doba na obednani si pasu 2 tydny?

Ze by se narod pripravoval na letni dovolene?
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Lana Del Rei

Deska, kterou asi budeme -mozna- vsichni brzy potrebovat ( avyzivnych 34 tisic komentaru pod prispevkem na twitteru, no nekecam, fakt! Doufam, ze to Lana vsechno cte a odpovi i me:

https://twitter.com/lanadelrey/status/1372760581237735438 )

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Ndu spat

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE: nemaj tam byt dve m?

Neco jako cYgosi jsou kurvy, napsane u Hyenina baraku na garazi uz asi 20 let?
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      LAUNCHER: jinak prdlajz, ona nic necitila jeste nez to bylo moderni.
      Akorat ja tomu furt nechtel verit, ze existuje clovek, ktery kdyz ma zavrene oci, nepoznaod sebe zeli od salamy.
      No, vcera vecer se ukazalo, ze fakt nepozna.
      Mmchodem furt ji to trochu zavidim, pac ten poctive zamrelej kus kruty v kuchyni smrdi furt, akorat jeste s nadechem indickych vonnych tycek.

Zlatej uhynulej racek a lidsky hovno, co sezrali “milacci” o par hodin driv.

To fakt nechapu, jak muze existovat bytost, co nepozna po cichu hlinik od medi, hmm?
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      LAUNCHER: Ja ted zjistil, ze nema pas.
      Poprve v zivote jsem ji chtel zmlatit (pac to uz s ni resim od leta).
      Cimz si u me vyslouzila kriterium “sorry holka, uzij si to tady”.
      Pac ja cekam do voleb, a jestli se to posere, je to muj konecny trigger. S tim, jak do toho jdu do plnejch, asi ani neni kam uhnout.
      A Ameriku bez pasu, zvlast po ctyricitce? To past nebudu. Excuzemoi french.
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      OVERDRIVE: IMHO se Adela prokecla, nic neciti, ma C19 :-))
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Dopici, jsem slabej kus. Nasel jsem v lednici 20 dni starej kuti skelet. Dosel jsem k tomu, ze jsem to psum rozsekal sekackem na tri kusy, a pak jsem asi 6x pozvracel parkety.
      Ten smrad nejde vyvetrat, nejde to smejt, krom alkoholu.

Adela sedi v kresle: ja nic necitim, co se deje, poprve zvracim, ja fakt nic necitim....

No. Pokud bych si msl vybrat nekoho na odklizeni postrilenych deti v materske skolce, asi to bude Adela.
      Ona to proste neciti.
      Ja mam spaleny hrdlo od zaludku az po nos, a furt me natahuje, ten smrad z hnijicihk masa je tu vsude.

Boha jeho!
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      tyjo Utopia je cela ne yt? wtf?

must watch, surreal serial s naprosto uzasnou hudbou?

Utopia (UK) | Season 1, Episode 1
      https://www.youtube.com/watch?v=-8Vu3Hyv_Vk
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      A co u vas, maj se bobri dobre?

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Vážený pane / Vážená paní,

V minulosti jste nám vyplnil(a) dotazník týkající se covidu. Na jeho konci jste souhlasil(a) s tím, že po čase vyplníte i navazující dotazník. Za tímto účelem jste nám zanechal(a) i svou e-mailovou adresu, na niž Vám nyní píšeme.

Původně jsme plánovali spustit dotazník až po půl roce, ale vzhledem k tomu, že získané výsledky mohou mít pro řadu lidí velmi zásadní význam, v extrémním případě jim mohou zachránit život, činíme tak už nyní. Hlavním cílem studie je totiž ověřit, které prostředky (např. vitamíny nebo osobní ochranné prostředky) chrání člověka před onemocněním, a které riziko naopak zvyšují (i takové se totiž vyskytly). K tomu potřebujeme mít od stejného člověka dotazníková data před nákazou a po nákaze a musíme mít možnost tato data od jednoho člověka propojit. I pokud jste nám již v minulosti vyplňoval(a) dotazník opakovaně, nemohli jsme data z jednotlivých dotazníků propojit, takže získané výsledky neumožňovaly některé typy analýz.

Nový dotazník otevřete ZDE. Zabere Vám asi 30 minut, ale není třeba ho vyplňovat najednou. Jestliže kdykoli během týdne otevřete ze stejného počítače či telefonu uvedený odkaz (a nedojde v mezičase k updatu zařízení), otevře se Vám dotazník na místě, kde jste minule skončil(a) a budete moci pokračovat ve vyplňování.

Dotazník je z velké části nový, některé otázky z předchozího dotazníku se v něm však opakují. Jsou to jednak otázky, na které se v mezičase mohly změnit odpovědi, a také otázky, které byly do dotazníku přidány až v prosinci, takže velká část účastníků studie na ně zatím neodpovídala. Prosíme Vás tedy o shovívavost – odpovězte nám na dané otázky i tehdy, když už jste tak v minulosti učinil(a).

No konci dotazníku se opět dozvíte některé dosavadní výsledky studie. Je třeba je ovšem chápat pouze jako předběžné. Definitivní odpovědi na otázku, co nás před covidem chrání a co nám v tomto směru naopak škodí, nám může poskytnout až tento nový dotazník.

Ještě jednou Vám děkujeme za Vaši pomoc při výzkumu.

S díky a přátelským pozdravem,

Výzkumný tým laboratoře evoluční biologie

http://pokusnikralici.cz/...oDTlTdvA892icGMSk763PAidfg/yFW5zjqRqRvVONrrj98p5g/yFW5zjqRqRvVONrrj98p5g

MINERWA
      MINERWA --- ---
      MINERWA: problémy třetího světa
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam