• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    tyjo Utopia je cela ne yt? wtf?

must watch, surreal serial s naprosto uzasnou hudbou?

Utopia (UK) | Season 1, Episode 1
    https://www.youtube.com/watch?v=-8Vu3Hyv_Vk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A co u vas, maj se bobri dobre?

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vážený pane / Vážená paní,

V minulosti jste nám vyplnil(a) dotazník týkající se covidu. Na jeho konci jste souhlasil(a) s tím, že po čase vyplníte i navazující dotazník. Za tímto účelem jste nám zanechal(a) i svou e-mailovou adresu, na niž Vám nyní píšeme.

Původně jsme plánovali spustit dotazník až po půl roce, ale vzhledem k tomu, že získané výsledky mohou mít pro řadu lidí velmi zásadní význam, v extrémním případě jim mohou zachránit život, činíme tak už nyní. Hlavním cílem studie je totiž ověřit, které prostředky (např. vitamíny nebo osobní ochranné prostředky) chrání člověka před onemocněním, a které riziko naopak zvyšují (i takové se totiž vyskytly). K tomu potřebujeme mít od stejného člověka dotazníková data před nákazou a po nákaze a musíme mít možnost tato data od jednoho člověka propojit. I pokud jste nám již v minulosti vyplňoval(a) dotazník opakovaně, nemohli jsme data z jednotlivých dotazníků propojit, takže získané výsledky neumožňovaly některé typy analýz.

Nový dotazník otevřete ZDE. Zabere Vám asi 30 minut, ale není třeba ho vyplňovat najednou. Jestliže kdykoli během týdne otevřete ze stejného počítače či telefonu uvedený odkaz (a nedojde v mezičase k updatu zařízení), otevře se Vám dotazník na místě, kde jste minule skončil(a) a budete moci pokračovat ve vyplňování.

Dotazník je z velké části nový, některé otázky z předchozího dotazníku se v něm však opakují. Jsou to jednak otázky, na které se v mezičase mohly změnit odpovědi, a také otázky, které byly do dotazníku přidány až v prosinci, takže velká část účastníků studie na ně zatím neodpovídala. Prosíme Vás tedy o shovívavost – odpovězte nám na dané otázky i tehdy, když už jste tak v minulosti učinil(a).

No konci dotazníku se opět dozvíte některé dosavadní výsledky studie. Je třeba je ovšem chápat pouze jako předběžné. Definitivní odpovědi na otázku, co nás před covidem chrání a co nám v tomto směru naopak škodí, nám může poskytnout až tento nový dotazník.

Ještě jednou Vám děkujeme za Vaši pomoc při výzkumu.

S díky a přátelským pozdravem,

Výzkumný tým laboratoře evoluční biologie

http://pokusnikralici.cz/...oDTlTdvA892icGMSk763PAidfg/yFW5zjqRqRvVONrrj98p5g/yFW5zjqRqRvVONrrj98p5g

MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA: problémy třetího světa
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    dneska bude rýže s hráškem, maso dvakrát týdně, většinou neděle/středa
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: je to jen psychologicky neucinne. Jedine co mas a na cem zalezi je to, kym jsi ty, ne to, kym si myslis, ze se maji stat ostatni.
    Nechces zabijet zvirata, nezer maso, ale to, ze tak cinis je tvoje vec, ne moje.
    Faktem je, ze maso je ekologicky i ekonomicky drahe.
    Howg.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    "nepříjemné" často znamená "pravdivé"
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    mně to vychází s těma otázkama a trollingem, "nepříjemné" neznamená, že nepravdivé
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    :))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Byt trol neznamena pokladat otazky!!!! Ja jsem trol co ma kyj jasneho argumentu, ktery je mozny citovat a dohledat.
    A jedine ten pouzivam stale znova a znova.
    S nikym se nebavim, pouzivam kyj dat a informaci, nemam zadne emoce, a to ani v pripade, ze s nekterou stranou osobne soucitim. Nejsem troll, ja jsem damokluv mec a occamova britva, jsem argument, ne nazor. Jsem fakta, ne emoce. Nejsem V jako Vendetta, jsem V jako Victory.
    Ja nepochybuji, ja prokazatelne tvrdim, ja neutocim, ale v obrane jednam jako prvni.
    Ja nerozporuji sam sebe, ja se ucim.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    nebo je?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    a být troll není nic špatného!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    základem trollingu je pokládat nepříjemné otázky, takže Šmíďáku, ty seš ten troll
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: to nejsou trollové, když zmlknou, to jsou obyčejní dementi
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zajimave zajimavs, jak vsichni ti trolove zmlknou, kdy clovek jen a pouze opakuje vecne argumenty, ktere je mozne dolozit 1sec pouziti google.

Pravda, nekdy to ujede i Martinu Smidovi, a donuti je kleknout a omluvit se, ale on si to muze dovolit, pac je uz vic jak 30 let mrtvy.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Musim se pochvalit, ve 404 rano jsem byl vytipny na jednoho trola, co tvrdil, ze domaci znasilneni, potazmo domaci nasili nexistuje a Lucie Hrda si z toho dela jen pravnickpu zivnost. Nejdriv jsem mu za pomoci screenshotu statistip PC R dokazal, ze 88% znasilnenyvch a tyranych zen ma prokazaneho utocnika byvaleho, nebo soucasneho partnera.

Pak jsem mu doporucil si kleknout, a 100x se omluvit + deset otcenasu, a pak jsem projistotu pozadal o tohle...

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: A dejte mi tak 30000 let a naucim se psat
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Ja o tom vim, cekal jsem, jen az to najde nekdo jiny. Kazdy, kdo se nekdy zabyval kerkama (ja neee, ja neee ;) tak vi, ze pikove eso ma dva vyznamy, v CZ je to bud pikove eso, a tudiz zadne tajemstvi, jen je to doslova.
    Nebo v USfokkenA to je prdel klecici buchty (srdicko spickou nahoru), kterou nabyra do dostupnych direk cernej curak ;)

No nic no.

Existuje jeste jedno pikove eso, a to se keruje na prsty, a zcela necekane je to hrac.

Moje psycholozka dela psycholozku v base, a vcera jse mi moc hezky pokecali. Pry statni sprava konecne zrusila to, ze lide s pokerovanymi prsty nemuzou delat bachare.s trochou znalosti veci bych poznamenal (jejim vnimanim a mojim poznanim):
    - existuji lide, co basou prosli, a z nich jsou bachari

Ja dodavam:
    - plbranit jim v tom, je jako chtit, aby hackeri nebyli zlodeji, co berou drogy

Ale nemusite me citovat, nebo muzete.

Dnes jsem ztravil dopoledne tim, jak se stat volitelnym kandidatem za Piraty. Sice nejsem pirat, zaroven neverim v archytect from botttom, ale jsem oportunista v tom smyslu, ze fakt nemam cas a chut resit blbosti typu ods qa cssd, a ten hruznej chaos, co si vyrobili, to radej chci neco delat.

Takze dejte mi tak tyden, a budu volitelny bachar a hacker, s dusi anarchysty i vojaka
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kralovsky se bavim... copy a paste od jinud:

Mmchodem donutit exekutorskou firmu, kdere dluzite litr, aby vam po zaplaceni te castky vystavila potvrzeni o bezdluznosti (coz aktualne obsahuje 8 registru a kazdy vypis je placeny) mi pripadne jako uzitecne reseni exekucniho prikazu. Tak drzte palce, jdu je servat na 3 doby, pac na to meli 28 dni. ;))) #jaJsemStat ;)))
    —-

Lol! Pani z MBA finance nebyla uplne stastnY ;))) zvlast kdyz jsem zavolal ne jejimu nadrzizenemu, ale jeho nadrizenemu, a zaroven uniqa pojistovne, ktere jsem byl dluzen. No omlouvala se mi jeste pred dvema minutami, a co ze pro me muze udelat. Obavam se, ze jsem zas zpusobil nekde to, ze nekdo prisel o praci. // vtipne na tom je ze jsem to udelal schvalne, pac MBA finance jsou asi nejvetsi svine na exekutorskem trhu v cz. Spolupracuji... hmm, ze by s Buresem? Tak to je, kdyz si nekde udelate dluh litr a nekoho to stoji 50. Rika se tomu pretizeni sluzby a jde to delat se vsim, kde si clovek precte smluvni podminky. Citim se pobaven. Ac jsem tim nic nezmenil.

Mmchodem Uniqa pojistovna byla velmi vstricna a velmi profesionalne si vyzadali veskerou dokumentaci k pripadu, coz za 2 min meli, a bude z toho asi velmi halo, ze nekdo vymaha penize na lidech, kteri kupodivu nic nedluzi ;)))

Nutne schanim plastoveho trola. Hodlam si jej postavit nad pocitac, aby mi pripominal, ze byt zly na idioty, za stale opakovanych a prokazatelnych vecnych argumentu, je VELIKA ZABAVA.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam