• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Doplnim pokud by nekdo nevedel. Na fotce je zajimave mmj to, ze jde o SA revolver. Tzn po kazem jednom vystrelu nutno natahnout kohoutek. Proto je revolver subtilni v prostoru za valcem, chybi DA clockwork.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    /me uvazuje, ze je mile, ze nyx prava nemaji timer, takze kdyz na id minerwa na par let zapomene, nic se vlastne nestane
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Minerva read only na 3 dny, dalsi pokus je pocet pokusu rovna se n, a x rovna se tri,
    S tim, ze x^n
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: u toho jsme se s přítele zase nařezali, hele to je prostě dokonalý
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Už začínám tušit, jak zlomili Denisu - žádné násilí, žádné tresty, ale slušné chování za slušné chování. Cukr a bič ve fázi permanentního cukru.

Usmíval jsem se, pozoroval slunce a pan Ho mne nerušil tlacháním.“

„O mně ale nevědí, že nemám sladké rád.“

Citace z knihy
    Noční klub 1
    Jiří Kulhánek

MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: já jsem ročník 83
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Jo, ja byl v v takovych pokojiccich, ze bys neverila, v King adavid, kdy jsem pasl svou starou, ktorou si nekdo vybral z katalogu, v pokojicku soudruha Cerneho, ktery rad suka holky pod 15, a maluje tanky na ruzovo, zmlatil jsem svou starou kdyz chtela jit do pokojicku brutalniho znasilneni, az tak, ze tri dny nechodila, ale na stole jsem ji nechal sto usd.

Prosimte min pis, nez ti bude mentalne aspon 23. Uc se, poslouchej, nemusis vsechno komentovat, rika ti clovek, ktery vsechno komentuje, a 23 uz mu davno neni.

Popravde nezajima me spinavej tamponn z tvoji kundy, ale muzes dat nejakou muziku, napsat povidku, nebo tak. Dokonce me nezajima ani tva prdel, huba a kunda. Ok? Udelej neco systematictejsiho, nez vykriky nevhodne ani pro twitter, jinak ti proste rozbiju hubu.

// ne nemam dobrou naladu a ne, zatim krom jednoho linku jsi ji ani nijak nezlepsila. Na ironii a cynismus bohuzel nemas ani znalosti ani iq, takze drz hubu, nebo delej neco uzitecneho. Dik
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: jsem byla u něj v pokojíčku :)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Lol, to "zamazly" cislo :+)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Xavierula Baumaxula

Jak to bula s Coronula 2
    http://www.youtube.com/watch?v=trDm3UcDTXk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    tady bude mit nekdo vesely den, takhle od pana Pavla Novotneho

MINERWA
    MINERWA --- ---
    jo aha, až večer
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    já bych chtěla víc info o těch "pejsáčcích"
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: mě už na tom nezaráží nic, 1.3. mám narozeniny zasej á ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam