• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vzdycky si vzpomenu na Ditu, mamu Mii#2, jak chodila jeden cas na seznamky, a prej jednou zkousela speed dating. A kdyz ji asi 20 samecek rekl, ze ma rad behani, kolo a pocitace, zacala systematicky odpovidat na otazku “co mas rada” “ja rada chlastam”.

(Doopravdy projela Aliasku na lodi, lezla po skalach a hrala na banjo a desne dobre sukala, a to kdekoliv a kdykoliv. Ale uplne chapu, ze lidi, co resi endorfin pomoci behani po parku a counterstrike po siti fakt nemusela. To jsme meli spolecne.)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ale ja v pravde mam vcelku odpor i k devcatum, co si pravidelne zpevnuji stahna, brisko i zadecek;)

To je jak nejakej hmyz... brr.

Dobry bylo: tak jsem vyvmyslela, ze jak ted nesmis chlastat, tak budem spolu kazde rano behat.
    Ja: V ZADNEM PRIPADE!!! To ses musela posrat v kine!!! Nikdy v zivote nebudu hrat fotbal a behat po parku jak ty vymasteny zombie, a v zivote si na sebe nevezmu cyklistickej dres.
    Adla: uuuf, to jsem si oddechla, nesnasim behani. Ale nebudes me nutit plavat, zene?

:)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    White trash blba style

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Kdyz v tom beha nenbo cvici, tak v pohode. Adla v tom treba buzeruje psi. Lip vypadaj aspon konacky rajtky.

Ale chodit v tom treba do prace mi pripadne jak sustka s 4 pruhama, nebo vntakovejch tech sportovnich hadrach z decatlonu do divadla a tak. Proste white trash.

Jinak dobrej zverinec mas ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    + uplne kazda hezka doktorka, chemicka, pravnicka, programatorka, ucetni, architektka a mnohe dalsi "useful" povolani - ktera v tech yoga pants beha nebo cvici :-)

Jednu mam doma, lucky me :-))

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE:

Electro Swing Dance Freestyle: Spooky Scary Skeletons, Glenn Gatsby feat. Ashley Slater
    http://www.youtube.com/watch?v=ZNhu5C8mSCY
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Smilin je hodne fajn baba.

1 YEAR transformation of ELECTRO SWING | Smilin
    http://www.youtube.com/watch?v=5ajKBznS32c

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Ne to nejde. To odvolas. Hybridni valku na Tebe.

Dytto | Barbie
    http://www.youtube.com/watch?v=a36Dok9fAmM
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jaroslavl, Rusko
    leží 250 km severovýchodně od Moskvy. Jde o hlavní město stejnojmenné oblasti. Žije zde přibližně 608 tisíc obyvatel.
    Západní agenti ukradli asfalt za bílého dne...

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Tak to si do zeli fakt nepolezem ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Prijde mi to sexy. Ale mne na zajimavejch zenach pride sexy snad vsechno, tak asi nejsem meritko.

Je na to teda potreba postava, nelichoti to kazde.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A jo fakt!

My Little Grass Shack
    http://www.youtube.com/watch?v=f5VEen_TI_A
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A objevuje se v Hawaiske pisni:

My Little Grass Shack in Kealakekua, Hawaii
    1933 single by Ted Fio Rito and His Orchestra
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak Adla nasla, ze je to ryba: Ostenec Klinovity
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Na moji siri to nefunguje, tvrdi, ze nemuze najit human human nu kiwi apu na apple play ;(
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: To musim ukazat Adle, ji desne bavi se ucit jmena sopek na islandu a leciv na covid.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zena byla dnes pro nakupni povoleni na zbran. Pry tam byla fronta asi 30 lidi, cas pro povolenky, cast uz s nakupem.

A do toho nejblizsi terminy na pas za mesic?

Jestli v tehle zemi nedochazi k nejake socialni zmene.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Neco podobnyho jsem ted videl z auta v proseckym parku ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam