• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Borsc

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kdyz si cinsky holky hrajou na japonce, s meci

日本女武士太狂,竟揚言要打敗中國武士大師,3回合下來被全方位碾壓
    https://youtu.be/0HebjCGyz3E
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Jo, to dava smysl. Navic jako mluvi na “influencera” az prekvapive kvalitne.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Protoze dvoje (na pomery) drahy hodinky se v CR neodpousti. Totez spousta jinych drahych veci, co recenzuje.

Nejsem cilovka, ale vim o koho jde.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    He, hehe, hehehe, muheeeehee!

Sputnik V u nás nie je identický s tým v Lancete. Štátny ústav nemá dosť informácií na to, aby odporučil očkovanie – Denník N
    https://dennikn.sk/2333976/sputnik-v-u-nas-nie-je-ten-isty-ako-ten-v-lancete-statny-ustav-nema-dost-informacii-na-to-aby-odporucil-ockovanie/

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vysvetlit. Proc lidi hejtujou tohohle typka?
    Videl jsem videa pulku, a v celku za me mluvi rozume.

Proč nosím dvoje hodinky? A je lepší Rolex nebo Apple?
    https://youtu.be/6vYlma-VFdQ
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Zemřít naštvanej, jasně, to je daleko lepší než zemřít klidnej,“ pronikla mezi rudými víry slova Toho druhého, „taky bych to tak chtěl... Nebo že bych radši přežil?“

Citace z knihy
    Noční klub 2
    Jiří Kulhánek
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Spis jo. Fb mam zakazany uplne kompletne. Uvidime. Zrovna tenhle “lekak” bych nebral 100%. Spis 50:50. Na Fialu seru, per se, budu volit i kdyz by mel takovyhle debilni PR managery. Treba Bures ma dobry PR managery (zdravime Maru, ktery se tu obcas ukaze) a zas je kokot a svine. Z techle lekaku si moc nedelam, jen mi pripad vtipny. A modry ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Dobre, beru v uvahu. Je to nepohodlne, ale neco s tim udelam. Broky s laserem, pistole s tritiem, nebo spis svetlovodem.
    Adla me zabije.
    A to jeste nevi, ze chci 6” S&W ale 2nd hand (cinu nechci) v .44.

To zas bude legrace.

Vsechno jsou to standardy. ruger, 1911, g19, poicejni remingtonka, i kdyz proti pumpam mam taky vyhrady. Proste normalni domaci mrzeni.

Mmchodem ten s&w bodak: je to brousitelne, je to hezky bodak, rozhodne uzitecny aspon jak vyrobky Glocku, akorat soudruzi z ciny odflakli pouzdro, takze takticky plast je fajn, jen nesedi zadny mount, krom opaskoveho v pravo dolu.
    Vzhledem k tomu, ze noze nosim budto horizontalne na prdeli, nebo horizontalne v levo na opasku (pac mam vycvik s katama, ktere pouzivaji taseni rovnou v utoku rezem, coz mam z kenda), tak jsem vyhrabal z baglu paratek taky od s&w, taky cina. Jako rezny nuz na praci je to na picku, ale jako utocna hracka je to dobre, ala kratoucka savlicka, spis cesky tesak. Dik krouzku na zakonceni strenky se to da s trochou cviku rychle protacet na prstech, neupadne to a je s tim hromada srandy.

Hazet to umim uz docela solidne, ale to je k hovnu. Zato hodit ten baionet ma kulna moc neocenila. Sice to narozdil od .22 nechodi durch krz 20 let stare morene desky, ale ta rana i strenkou je fakt impactni. Jeste, ze to mam jako multitool a ne zbran. 15cm terc si totiz mysli, ze baionetem dostat nechces.

Sel do nouzoveho zavazadla 24/7/365 v aute. Az si usiju pouzdro, vratim jej zas nachvili na popruh na bagl. Ted pouzivam mirovejsi veci, hlavne hodne chemie, pac to proste maka, a to i na 40m^2.

Tolik zas jednou ku zbranim a survivalu.
    Stejne, ted hlavne testuju, jestli oseta a osazena zahrada zvladne -3*C v tomhle duchu

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Na jeho FB to nevidim. Zdroj, ze je to realne od nej?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Propaganda: asi chce rict v dalsim kole, ze si vazi chudych (cca 14% naroda nema co do huby, kdyz i jen musela na tyden onemocnet, cca 10 let jsem k ni patril)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Vysvetleni pls?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Laser je ok uz dlouho. Nemusis na nej mit zadne papiry a muzes ho mit na zbrani kdy chces.

Coz dava smysl, spousta lidi mela laser na airsoftce (zbran kategorie D) a ani nevedeli, ze tim porusuji zakon.

O zakazu se rikala vtipna historka, nevim nakolik pravdiva: Ze si pry nejaky prislusnik myslel, ze ty strely jsou tim laserem navadene.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem, jeste jsem nevidel novej zakon, vim ze tlumice a ohlasky. Co lasery, je to A-cko pri skrytem noseni, nebo muzu konecne mit na railce laser?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Akorat tritium az za 2 mesice, primky dobry, ale ja chci tritium. I na glocka.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Terminaly rozbijim ctrl+alt+f-ka; kdyz to jinak nejde, tak scrolllockama. Rozbijim i public wiifi portscanem a pak mrzenim na rychle exploity;)

Kdysi jsme chteli delat v Labce HOBO Run; to hobo byla zkratka : neco jako hack, orientation, crack, oh-no!... cilem melo byt udelat orientacni beh po Ostrave, a hacknout co nejvic checkpointu. Ale nejak se to nechytlo, pac v Labce nikdy nedelal nikdo moc nic zabavneho, pac prisel bitch-coin.

Jedna z veci byla i hackovani “zkousky siren”...

Chjo, vhybi mi veci...

Ted jsem napsal...

Prave jsem zjistil, ze mi chybi: sladit si kosili, vestu, sako, hodinky, opasek a kabat. Oblect si k tomu kanady se sladenyma tkanickama a jit nekam delat praci a mrzeni. Saka a kosile zaprasene, mojim parfemem voni jen zena a postel, zustaly kanady a hodinky 100M tritium,palna.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SH_PANDA: Ikea - "rozbijim" terminály.
    Potkam pocitac s klavesnici - mackam F1 (jakoze napoveda, jenze se jim otevira v edge, a ty stroje vidi ven), oteviram youtube a poustim nekonecny playlisty pohadek ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: Dik dik, wrk VPN, takze az k veceru. Ook?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zkousel, ale slavny to neni. A dal?

GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: No, historicky - jak se to vezme. Zakladem je urcita konspirace, ktera je postupne odhalovana a ktera toho ridi fakt hodne. Do toho nadprirozene jevy (alchymie, magie a tak), ktere v te dobe pusobi celkem uveritelne. A pribeh se okolo toho odviji. Kde se historie hodi, tam je pouzita, kde ne, je pouzito neco jineho (nektere postavy jsou slozeny z vice osob, nektere scenerie v te dobe neexistovaly,... ) Ale jako "alternativni historie"/"pohadka zalozena na historickych tematech" to neni spatne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam