SPECZ: To zas byla nejaka bananova akce v Lidlu?
Kde by se tady proboga vzalo mexicky kartelovy piko, vzdyt to bychom jim mohli dovazet my, a jeste s mnozstevni slevou.
Chtej pripaleny do zluta, nebo s primesi puvodnich pilulek, takze snad ruzove, ci snad modre?
Zas ale: kdysi hrozitansky davno, dostalo se mi do ruky vietnamsky zbozo, krystaly velky jak jspicka meho malicku, fakt “glass” na kerym bylo sakra poznat, ze to varil chemik v laboratori a to z efa, ne cisteneho pseuda.
Bylo to tehda k dispozici asi mesic, a musim rict, ze jsem si uzil kazdy den od prvniho, az po 31. Ty ucinky byly daleko vyladenejsi, pocitove to zdaleka nebylo tak destruktivni, vzdy po par dnech jsem si normalne lehnul a spal a vzbudil jsem se odpocaty. Dalo se k tomu i jist.
Nikdy jsem zlej krystalek nemel v oblibe a nikdy si na nem nevypestoval zadne tolerance a zavislosti, kazdopadne kdyz uz to musi byt, tak nejaka ta zlepsena kvalita, mozna by trosku zmirnila ten masakr, ktery si u nas uzivatele zpusobuji. Nevim no.
Nedam si.
Takovy dovolenkovy tyden mi ted zas na rok zvedne naladu, a bude. (Kde jsou mexicani, kdyz ma clovek uz 6 mesicu chut na ketamin, a nema kontakt spolehlivy tak, ze by se mu to chtelo resit, he?)