• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGAncient Astronaut Society - neobvyklé památky a nálezy v naší historii, důkazy, teorie. Pouze seriózně!
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    SUN_VU_KUNG: diky, ten vypada dobre.)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ancient Advanced Technologies - Technologies of The Gods - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=__cda1WLXMQ
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG: našel jsem - Ancient Advanced Technologies - Technologies of The Gods
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    OVERDOSER: Na Youtube je i rozkouskovaný dokument, sice z 90tých let, ale ty myšlenky tam pořád jsou, hlavně v souvislosti s Gantenbrinkovým průzkumem šachet ve velké pyramidě. V mizerné kvalitě jsem to stáhl celé, ale teď to nemůžu najít, omg :))) Dám pak odkaz, o co jde..
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    SUN_VU_KUNG: o tom pojednava vcelku podrobne tenhle desetidilnej dokument:

    Okem Boha Hóra 1 - Škola mystérií - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=MGKXr2EIeVg
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    SUN_VU_KUNG: to me prave zajimalo, jaka je jejich poloha vuci hvezdam
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Jak to tak vypadá, tak buď egypťané, ale spíše ti,c o žili před nimi, o energiích věděli víc, než si myslíme. Nedávno jsem našel konečně čas si přečíst knihu co napsal Christopher Dunn a i přes to, že se úzkostlivě snaží nepouštět se do ničeho kontroverzního a jakýkoliv detail podpírá hromadou faktů, je vyznění knihy docela síla. Tvrzení, že některé egyptské monumenty byly opracovány minimálně ultrazvukovým vrtáním myslím spolehlivě přivede většinu ortodoxně smýšlejících lidí a historiků k zuřivosti :) Nedávno jsem takový konflikt zažil s jedním kamarádem a musím uznat, že lidé, co přijdou s novými myšlenkami to fakt nemají proti těmhle tmářům vůbec snadné:)

    Jinak i spousta renomovaných archeologů připouští, že bude nutné posunout dataci o znatelný kus zpět, protože ve světle nových důkazů to prostě nezapadá. Třeba stáří Sfingy se pořád odhaduje na 3tisíce let př.n.l a to jen podle toho, že se má za to, že vznikla ve stejné době jako pyramida. Nejsou ale žádné důkazy o tom, jak stará vlastně je a jednak je skoro jisté, že měla původně jinou hlavu, ta současná vznikla přetesáním a pak, na některých částech, jsou geology potvrzené stopy vodní eroze. Kdy byla na Sahaře voda? Teď nebudu úplně přesný, ale lze to dohledat - podle objevu souvztažnosti konfigurace pyramid a orionova pásu se rekonstruovalo, kde bylo souhvězdí lva, ke kterému se sfinga vztahuje. Podle počítačového modelu hvězdné oblohy vyšlo datum kolem 5000 let př.nl.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    OVERDOSER: jasně, ale určitě by se dalo ubrat na těch létajících talířích. Ohledně egyptských pyramid je to trochu jinak. Nejsou v jedné linii, protože jedna z nich je vychýlená. Teprve nedáno se přišlo na to, že jejich rozmístění odpovídá konfiguraci hvězd, které má v pásu souhvězdí Orion.
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    SUN_VU_KUNG: ta senzacechtivost je v tehle dokumentech skoro vzdycky, s tema trojuhelnikama to je nejspis nahoda, ale na druhou stranu egyptsky pyramidy jsou taky na stejny lajne, ze by taky tahle civilizace vedela neco o energetickych bodech na Zemi?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    OVERDOSER: trochu už senzacechtivé, ale aspoň jsou tam slušné záběry, to se na Youtube hledá špatně... S těmi trojúhelníky těžko říct, není to tak dávno, co se celkem povedlo zpochybnit ten Bermudský...
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    Underwater Pyramids 5000 Years Older than Egypt - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=1C_CYEb9Qpo&feature=related
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Yonaguni - objekty, ukryté pod hladinou moře, nedaleko ostrova Okinawa. Je jich několik, v řetězci, nicméně nejznámější je asi největší z nich - velký útvar, který svými tvary evokuje jakýsi chrám, nebo zkrátka stavbu, vytesanou do skály. I když ze skeptických stran zaznívá, že jde o přírodní útvar, několik geologů nezávisle na sobě potvrdilo, že jde s největší pravděpodobností o uměle vytvořený objekt. To podporují i průzkumy, které odhalují určité vnitřní struktury stavby. Po celé stavbě je také řada vytesaných značek s nerozluštěným významem.

    V souvislosti s těmito stavbami se znovu dostala na světlo zaprášená teorie o světadílu Mu.


    Podle podmořských map totiž leží Yonaguni v místech, kde je mořské dno značně pozměněné tektonickou aktivitou, pod hladinu se stavby dostaly zřejmě právě tímto způsobem. Ale jestli to bylo s menší oblastí nebo s celým světadílem, to se nedá říct. Nicméně, minimálně jedno je jisté - lze si to ověřit jak návštěvou místa, tak i různými dokumenty - v okolí Yonaguni se našly fosilní zbytky, vylovené z mořského dna. Podle všeho jde o velmi staré kosti, podle toho, co jsem pochopil z vysvětlování japonských vědců jde snad dokonce o kosti mamutů. To by znamenalo, že oblast, která se potopila, musela být dost velká. Nemluvě o tom, že pak taková událost spojuje dohromady megalitickou stavbu a mamuty, a to všechno v Pacifiku.














    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ha, tak jsem si až teď všimnul, že se mi tenhle klub založil... no, nebylo moc času ho rozjet, tak snad nyní.

    Prozatimním mottem je stále aktuálnější pravda: "Všechno je starší".
    BYDK
    BYDK --- ---
    Rekl bych, ze jsme byli v minulosti ne jednou ovlivneny ne jednou mimozemskou civilizaci. Nas vyvoj neni jen nasi lidskou hrou. Kazdopadne pokud objevite jiny kontinent a vite o nem. Co asi bude nasledovat? Ti vstricni, vlidni budou minimalne zvedavi a ti, kteri nezajima poznani, bud vyuziji potencialu obyvatel jako otroku a nebo je proste eliminuji. My jsme v historii ukazali ten posledni zpusob, ktery ukazuje nase minimalniho pochopeni jine kultury! Na teto urovni jsme opravdu zaostali.

    Pokud na zemi byli videni mimozemstane jako astronauti, tak to svedci o tom, ze nase podminky na planete nebyli naprosto prijatelne pro jine rasy. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam